ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El celler

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


  • El celler: Endrecem el celler

    El José Antonio Guillermo ens proposa que durant aquests dies endrecem el nostre petit, mitjà o gran celler per posar-hi ordre i donar sortida a aquells vins que s'haurien de consumir.

  • El celler: Casta Diva

    Avui el José Antonio Guillermo ens proposa un vi per acompanyar les postres. Ens presenta un vi d'Alacant, el Casta Diva.

  • El celler: Bodega Albret

    El nostre col·laborador José Antonio Guillermo ens fa una proposta vinícola. Avui amb un reserva de la bodega navarresa d'Albret.

  • El celler: vins extremenys

    El sommelier Jose Antonio Guillermo ens proposa un vi extremeny de les bodegues Pago los Balancines anomenat Balancines crianza colecció 2016.
     

  • Maridatge sudafricà

    El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi de la varietal Pinotage, exclusiu de Sudàfrica, com a primer i exigent pas del nou 'Maridatge invers'. El Christian Zanchetta haurà de buscar el plat adient i ens l'ensenyarà a fer divendres vinent.

  • Maridant amb un vi australià

    El sommelier José Antonio Guillermo ha iniciat un nou capítol dels 'Maridatges inversos'. Ha volgut fer un gest amb Austràlia, a causa de la dramàtica situació que viuen amb els incendis i ha proposat un vi d'aquest país. Concretament, un Bin 28 del celler Penfolds. El xef Christian Zanchetta, divendres vinent, suggerirà un plat adient per acompanyar-lo.

  • De festa

    Dies de festa i proposta interessant pels 'Maridatges inversos', del José Antonio Guillermo. Un Roederer Brut Premier al qual li haurà de trobar un plat adient el Christian Zanchetta la setmana vinent.

  • L'Escol toca el cel

    El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi nacional premiat pels 'Maridatges inversos'. L'Escol 2010, de la Borda Sabaté, ha estat distingit com el millor vi d'alçada del món al concurs Cervim 2019 que se celebra cada dos anys a Itàlia. Divendres vinent veurem amb quin plat el marida el Christian Zanchetta.

  • Un vi que arriba de l'est d'Europa

    El José Antonio Guillermo, obre avui un nou capítol doble dels 'Maridatges inversos'. Ens ha proposat un vi de l'est d'Europa, un Tokaji. El que cal saber ara és com el maridarà el Christian Zanchetta la setmana vinent.

  • Una zona de gran prestigi

    Un vi de la Borgonya, un Chablis Louis Latur 1r cru ha estat la tria del José Antonio Guillermo pel tercer capítol dels 'Maridatges inversos'

Facebook

Twitter

34.239.172.52