ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El celler

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Un vi que arriba de l'est d'Europa

    El José Antonio Guillermo, obre avui un nou capítol doble dels 'Maridatges inversos'. Ens ha proposat un vi de l'est d'Europa, un Tokaji. El que cal saber ara és com el maridarà el Christian Zanchetta la setmana vinent.

  • Una zona de gran prestigi

    Un vi de la Borgonya, un Chablis Louis Latur 1r cru ha estat la tria del José Antonio Guillermo pel tercer capítol dels 'Maridatges inversos'

  • Cap a Itàlia, que hi falta gent

    El José Antonio Guillermo ha triat avui un vi italià, de la Toscana, concretament, com a segon maridatge invers. Un Ca'marcanda Pomis, del celler Gaja, un vi negre suau de la producció coneguda com a 'Supertoscana'. Divendres vinent, el Christian Zanchetta proposarà un plat adient.

  • Comencen els maridatges inversos

    Aquesta temporada, al 'Celler' i a 'la cuina', 'Maridatges inversos', amb el José Antonio Guillermo i el Christian Zanchetta, respectivament. El primer proposarà un beure i la setmana següent, el segon li assignarà un plat adient. Comença el nostre sommelier de capçalera i ho fa proposat un Vega Sicília Valbuena 5º año.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Maridatge avui amb un plat de peix pel José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca. Ha de trobar la millor companyia per un bacallà amb sarró i murgues a la papillotte. Ha triat un 'Tras da viña', un Alvariño de Bodegas Zárate.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Per maridar l'amanida de carxofes amb ous de guatlla, xicoies i vinagreta d'ibèric, el José antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi de Rueda, un Verdejo del celler Montepedroso.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi negre jove, un Ribera del Duero, en concret un Carmelo Rodero 9 meses, per maridar l'amanida d'endívies amb croqueta de kenebec, bull i cor fonent d'Idiazàbal que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat avui un Finca Antigua Viura per maridar el crumble de porros, patates i formatge de cabran q que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Maridem amb el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, una parmentier de bacallà amb calçots. Avui, maridatage de contrast, amb un Tritium Garnacha de la DO Rioja. Un Celler, Ttitium, que va una producció de molta qualitat, amb vinyes a la localitat de Cenicero.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo ha triat avui un Gramona III Lustros com a maridatge adient al darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, una amanida de carxofes amb escopinyes i llimona.

Facebook

Twitter

18.207.132.114