ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El celler

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


  • El Celler amb José Antonio Guillermo: Juvé Camps Reserva de la Família

    El sommelier de l'Enoteca ens proposa un cava català, Juvé Camps Reserva de la Família.

  • el celler

    El José Antonio Guillermo ens fa la proposta vinícola de la setmana

  • El celler

    El nostre sommelier José Antonio Guillermo ens fa la seva proposta vinícola amb un vi que no ens farà quedar malament.

  • La cuina: cargols de pollastre, espaghetis tricolors i croquesta líquida.

    El nostre xef Christian Zanchetta ens ha proposat un plat per fer en família. Avui ens tanquem a la cuina per preparar uns cargols de pollastre acompanyat d'espaghetis tricolors i croqueta líquida.

  • El celler: Endrecem el celler

    El José Antonio Guillermo ens proposa que durant aquests dies endrecem el nostre petit, mitjà o gran celler per posar-hi ordre i donar sortida a aquells vins que s'haurien de consumir.

  • El celler: Casta Diva

    Avui el José Antonio Guillermo ens proposa un vi per acompanyar les postres. Ens presenta un vi d'Alacant, el Casta Diva.

  • El celler: Bodega Albret

    El nostre col·laborador José Antonio Guillermo ens fa una proposta vinícola. Avui amb un reserva de la bodega navarresa d'Albret.

  • El celler: vins extremenys

    El sommelier Jose Antonio Guillermo ens proposa un vi extremeny de les bodegues Pago los Balancines anomenat Balancines crianza colecció 2016.
     

  • Maridatge sudafricà

    El José Antonio Guillermo ha proposat avui un vi de la varietal Pinotage, exclusiu de Sudàfrica, com a primer i exigent pas del nou 'Maridatge invers'. El Christian Zanchetta haurà de buscar el plat adient i ens l'ensenyarà a fer divendres vinent.

  • Maridant amb un vi australià

    El sommelier José Antonio Guillermo ha iniciat un nou capítol dels 'Maridatges inversos'. Ha volgut fer un gest amb Austràlia, a causa de la dramàtica situació que viuen amb els incendis i ha proposat un vi d'aquest país. Concretament, un Bin 28 del celler Penfolds. El xef Christian Zanchetta, divendres vinent, suggerirà un plat adient per acompanyar-lo.

Facebook

Twitter

3.235.62.151