ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El celler

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Maridatge avui amb un plat de peix pel José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca. Ha de trobar la millor companyia per un bacallà amb sarró i murgues a la papillotte. Ha triat un 'Tras da viña', un Alvariño de Bodegas Zárate.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Per maridar l'amanida de carxofes amb ous de guatlla, xicoies i vinagreta d'ibèric, el José antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi de Rueda, un Verdejo del celler Montepedroso.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi negre jove, un Ribera del Duero, en concret un Carmelo Rodero 9 meses, per maridar l'amanida d'endívies amb croqueta de kenebec, bull i cor fonent d'Idiazàbal que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ha proposat avui un Finca Antigua Viura per maridar el crumble de porros, patates i formatge de cabran q que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Maridem amb el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, una parmentier de bacallà amb calçots. Avui, maridatage de contrast, amb un Tritium Garnacha de la DO Rioja. Un Celler, Ttitium, que va una producció de molta qualitat, amb vinyes a la localitat de Cenicero.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo ha triat avui un Gramona III Lustros com a maridatge adient al darrer plat que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta, una amanida de carxofes amb escopinyes i llimona.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    Repte important avui el del sommelier de l'Enoteca, el José Antonio Guillermo, a l'espai del 'Celler'. Avui proposat el maridatge adient per un postre. Un tronquet de pinya amb cor cremós de caramel de xocolata amb llet. ha triat un Moscatell Finca Antigua.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca, ens ha recomanat avui un vi de la DO Alacant, com a maridatge pel pastís de xocolata negra amb mango que ens va ensenyar a fer el Christian Zanchetta. Ha triat un vi negre de Bodegas Gutiérrez de la Vega que es diu 'Recóndita armonia', un vi 100% monastrell sobremadurat.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El sommelier de l'Enoteca, el José Antonio Guillermo, ens ha proposat avui un vi negre de criança de la DO Ribera del Duero, un Pruno, per maridar les agulletes d'ànec amb salsa de mandarina, el darrer plat que ens va ensenyar a fer el Cristian Zanchetta.

  • Els maridatges del José Antonio Guillermo

    El José Antonio Guillermo, des de l'Enoteca, ens ha proposat avui un vi rosat per maridar el rap en blanqueta de cebollí amb musclos Bouchot. Es diu 'La galaxia' i és del celler Eulogio Pomares Zarate. Ens ha dit que és un rosat, que sembla un vi negre amb la frescura d'un blanc. D'un celler gallec, però produït a la Regió de Dao, a Portugal.

Facebook

Twitter