ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sostenibilitat

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Sostenibilitat: Manualitats des del confinament

  La responsable d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, ens fa diferents propostes amb els materials que tenim per passar millor les hores que estem tancats a casa.

 • Sostenibilitat: el compostatge

  La responsable d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, i el responsable de comunicació de l'entitat, Jordi Ribes, ens parlen de com fer el nostre propi compostatge i els beneficis que li podem treure.

 • Sostenibilitat: zero waste

  A la secció sobre sostenibilitat parlarem sobre l'estil de vida "Zero waste", és a dir, sobre residus zero.

 • Sostenibilitat: sostenibilitat a l'oficina

  La coordinadora d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, ens dóna consells per ser més sostenibles a l'oficina.

 • La idea d'estar viu

  Hem arribat avui al final del programa amb la companyia de Jocelyne Caballero, l'ambaixadora de França, i el Jérôme Vinolas, responsable d'afers culturals. Ens han presentat l'esdeveniment "La nuit des idées", que se celebrarà dijous vinent al Prat del Roure a partir de les 18,30h, sota el títol 'Être vivant', una jornada conscienciació amb experts i debat ciutadà sobre l'emergència climàtica.

 • Ciutadans, organitzacions i escoles

  Des d'Andorra Sostenible, la coordinadora de l'ens, Jennifer Dobarro ens ha parlat de les propostes que trobem al web per a ciutadans, empreses i escoles. Ens ha companyat també el responsable de comunicació, Jordi Ribes

 • Un Nadal més sostenible

  Amb la coordinadora d'Andorra Sostenible, la Jennifer Dobarro, i el tècnic educatiu del centre, l'Àlex Rodríguez, hem compartit consells per ajudar a fer de les festes de Nadal un temps més sostenible.

 • Un hivern sostenible

  Com podem fer el nostre hivern més sostenible? Consells i bones pràctiques per conviure assenyadament amb el fred, amb la nova coordinadora d'Andorra Sostenible, la Jenny Dobarro, i el Jordi Ribes, responsable de comunicació.

 • Setmana europea de la prevenció de residus

  Dissabte arrenca la Setmana europea de la prevenció de residus. Ho hem comentat en el tram final del programa amb el Jordi Ribes, reponsale de comunicació d'Andorra Sostenible, i la Laura Coll, cap de l'Àrea de Medi Ambient I Sostenibilitat de Govern.

 • Proximitat, qualitat, Piribus i Iniciatives ambientals

  Hem tancat el programa amb el Francesc Molist, d'Andorra Sostenible. Hem parlat de productes de proximitat i qualitat, i de tallers a les escoles sobre el tema. També del Piribus i del 14è Concurs d'iniciatives ambientals, obert a rebre propostes fins el 8 de novembre

Facebook

Twitter

34.239.172.52