Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sostenibilitat

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: activitats d'estiu

  La responsable d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, ens presenta les activitats d'estiu que passen per sortides a l'aire lliure, tallers i xerrades. Una bona oportunitat per tenir més coneixement sobre aspectes, com ara, la flora, fauna, ramaderia, entre altres. 

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro

  La responsable d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, junt amb l'Ainhoa Linde, estudiant en pràctiques que s'encarrega del malbaratament alimentari ens parlen de la campanya sobre aquesta qüestió que va iniciar-se al juny.

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro i Clara Pladevall: floralab

  La responsable d'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, i la investigadora del CENMA, Clara Pladevall, ens parlem del projecte Floralab que té per objectiu millorar en la investigació de la flora del Pirineu, entre altres.

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: Clean Up Andorra

  La responsable de l'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, i la coordinadora de la Creu Roja Andorrana de la branca joventut, Marta Patxot, manifesten l'èxit del Clean Up Andorra celebrat a inicis de mes. Ambdues exposen la bona predisposició dels participants, la gran majoria preadolescents, i ens traslladen la sorpresa del material que van recollir durant una hora i mitja.

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: Fashion Revolution Week

  La responsable de l'Andorra Sostenible, Jennifer Dobarro, ens parla del que es mou dins la Fashion Revolution Week que se celebra la setmana que ve. La indústria de la moda, altament contaminant, es reinventa per buscar la seva vessant més sostenible i responsable amb el medi.

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: esport sostenible

  La Jennifer Dobarro d'Andorra Sostenible ens fa un petit llistat de les bones pràctiques a dur a terme quan sortim a la muntanya a fer esport.

 • Sostenibilitat: Dia Mundial de l'aigua

  La Jennifer Dobarro d'Andorra Sostenible i la cap de Medi Ambient i Sostenibilitat del Govern d'Andorra, Laura Coll, ens acosten les dades recollides de l'estat de l'aigua del país. I és que dilluns es va celebrar el Dia Mundial de l'Aigua en què es va evidenciar la bona qualitat d'aquesta.

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro i Maria Salas: Dia mundial de la vida salvatge

  La Jennifer Dobarro d'Andorra sostenible ens parla de la celebració tots els dies 3 de març del dia mundial de la vida salvatge (o dia de la natura) arreu del planeta. Aprofitant la visita convidem també a la Maria Sala, la cap de la unitat de biodiversitat, paisatge i avaluació ambiental del govern. Amb totes dues traurem l'aigua clara de molts temes als quals sovint no donem la importància que tenen.

 • Sostenibilitat: malbaratament alimentari

  La Jennifer Dobarro d'Andorra Sostenible ens parla del malbaratament alimentari i ens dona pautes per saber aprofitar bé els aliments frescos.

 • Sostenibilitat amb Jennifer Dobarro: ser sostenible en l'inici de curs

  La Jennifer Dobarro de l’Andorra Sostenible ens dona les eines per com aconseguir ser més sostenibles en aquest inici escolar en què les compres del material estan a l’ordre del dia.

Facebook

Twitter