ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sostenibilitat

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Setmana europea de la prevenció de residus

  Dissabte arrenca la Setmana europea de la prevenció de residus. Ho hem comentat en el tram final del programa amb el Jordi Ribes, reponsale de comunicació d'Andorra Sostenible, i la Laura Coll, cap de l'Àrea de Medi Ambient I Sostenibilitat de Govern.

 • Proximitat, qualitat, Piribus i Iniciatives ambientals

  Hem tancat el programa amb el Francesc Molist, d'Andorra Sostenible. Hem parlat de productes de proximitat i qualitat, i de tallers a les escoles sobre el tema. També del Piribus i del 14è Concurs d'iniciatives ambientals, obert a rebre propostes fins el 8 de novembre

 • Un nou (i sostenible) curs en marxa

  El Francesc Molist, coordinador d'Andorra Sostenible, ens ha visitat al tram final del programa i ens ha presentat alguns dels projectes que desenvoluparan durant el curs que acaba de començar.

 • Tancament i balanç del curs

  El balanç del Fòrum Escola Verda, el tancament curs escolar i les activitats d'estiu d'Andorra Sostenible, han estat protagonistes avui, amb el coordinador de l'ens, el Francesc Molist. A més, parlarem de la Setmana europea de l'energia i de la campanya a les xarxes sobre els ODS.

 • Setmana de medi ambient

  En els darrers minuts del programa ens hem fixat en aspectes diversos que estant sent notícia en la Setmana del Medi Ambient. Ho hem fet amb el Francesc Molist, coordinador d'Andorra Sostenible.

   

 • Un projecte de participació ciutadana

  Amb el Francesc Molist, d'Andorra Sostenible, i la Clara Pladevall, investigadora del CENMA, hem comentat els temes principals de la celebració, ahir, del Dia mundial de la Diversitat Biològica, i la presentació del projecte Phénoclim (19h, sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany.

 • Jornada de neteja europea

  En els darrers anys, s’han organitzat a Europa diferents campanyes de neteja per fer front al problema de la brossa. El Clean-Up Day europeu, “Let’s Clean Up Europe!” vol aplegar les iniciatives locals en un únic esdeveniment que tindrà lloc el mateix dia a tot Europa. Andorra se suma per cinquena vegada i demà hi haurà centenars d'escolars del país ajudant a la Iniciativa. Ho hem comentat amb el coordinador d'Andorra Sostenible, el Francesc Molist, i el responsable de manteniment dels refugis i els camins GR, l'Albert Pla. A més, parlarem, de la campanya de refugis a l'estiu

 • Un tipus de contaminació invisible

  Des d'Andorra Sostenible, el seu responsable, el Francesc Molist, ens ha parlat de la celebració, ahir, del Día Internacional de Concienciació sobre el Soroll. Ens acompanya també l'Alex Rodríguez, tècnic educatiu del centre.

 • Conservació del medi, biodiversitat i paisatge

  Espai de 'Sostenibilitat', on hem valorat la Llei 7/2019, del 7 de febrer, de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge, amb el Francesc Molist, d'Andorra Sostenible, i la Natàlia Rovira, coordinadora d'Estratègia i Comunicació de Medi Ambient.

 • El planeta marca l'hora

  Pareu molta atenció als que ens han dit des d'Andorra Sostenible. El seu responsable, el Francesc Molist, ens ha recordat que aquest dissabte se celebra arreu del món "L'hora del planeta". Els alumnes de secundària del país ho tenen molt clar i ho hem escoltat al programa.

Facebook

Twitter

18.207.132.114