Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Toi Toi Toi

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Toi Toi Toi amb Jonaina Salvador: posada en escena

  La soprano Jonaina Salvador ens parla de la posada en escena de la sarsuela Cecília Valdés I no ho fa sola, ja que avui ha comptat amb la companyia del director d'escena i de muntatge de l'espectacle Federico Figueroa que explica com ha estat treballar amb artistes andorrans.

 • Toi Toi Toi amb Jonaina Salvador: Cecilia Valdés

  La soprano Jonaina Salvador ens endinsa a la sarsuela "Cecilia Valdés" d'autor cubà. Una obra en què es veurà per la música la influència cubana i que tracta aspectes com la gelosia, el drama, l'amor, desamor.... Una representació que es durà a terme al maig a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

 • Toi Toi Toi amb Jonaina Salvador

  El món de la composició també amaga les seves coses. És sabut, que és un sector dominat per homes, però des de segles anteriors les dones han tingut un paper força destacat. Avui amb la soprano Jonaina Salvador repassem alguns noms femenins destacats en el món de la composició.

 • Toi Toi Toi: cançó d'amor i de guerra

  La soprano Jonaina Salvador ens fa una extensa introducció a què serà l'estrena de l'any de la sisena temporada de l'Andorra Lírica. Avui ens hem introduït a la sarsuela "Cançó d'amor i de guerra" escrita per Lluís Capdevila i Víctor Mora i que barreja diferents estils musicals. Una fusió musical que ens farà passar una bona estona. Avui n'hem fet un avançament.

 • Toi Toi Toi: valsos lírics

  La nostra soprano Jonaina Salvador ens proposa una secció afí amb l'inici d'any. Qui no enceta l'any escoltant els tradicionals valsos de Viena? Avui la Jonaina ens fa un repàs per diferents valsos lírics que tenen temàtiques completament diverses. Passarem per valsos dedicats a la festivitat, a la joventut i llibertat, a la seducció i a l'amor.

 • Toi Toi Toi: cançons de bressol

  La Jonaina Salvador ens proposa un seguit de cançons líriques perquè les utilitzem en moments d'estrès amb els nostres nadons. La soprano, però ens aconsella que ens deixem anar i que siguem nosaltres qui tranquil·litzem els petits amb els nostres cants.

 • Toi toi toi: els rèquiems

  La Jonaina Salvador ha fet un repàs de com han anat evolucionant els rèquiems des del s.XVI fins al s.XX. Avui la soprano andorrana ha volgut retre homenatge al nostre company Àlex Lliteras que tan avessat estava sobre aquest gènere musical.

 • Toi Toi Toi amb Jonaina Salvador: Gustav Mahler

  Recuperem la companyia de la nostra soprano de capçalera Jonaina Salvador per parlar d'una efemèride. Parlem del compositor Gustav Mahler. Enguany se celebren els 160 anys del seu naixement.

 • Toi Toi Toi: homenatge líric a les víctimes de la Covid-19

  La nostra soprano Jonaina Salvador ha dedicat el seu espai a retre un homenatge líric a totes les víctimes de la Covid-19.

 • Toi Toi Toi amb Jonaina Salvador: Ernesto Lecuona

  La nostra soprano Jonaina Salvador ens parla del compositor cubà, Ernesto Lecuona, que va destacar per la seva composició de sarsueles, contribuint a la creació d'un subgènere típicament cubà, i de música per al cinema.

Facebook

Twitter