ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Toi Toi Toi

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Toi Toi Toi: homenatge líric a les víctimes de la Covid-19

  La nostra soprano Jonaina Salvador ha dedicat el seu espai a retre un homenatge líric a totes les víctimes de la Covid-19.

 • Toi toi toi: Ludwig van Beethoven

  La soprano Jonaina Salvador ens ha convidat a viatjar entre la música i obra de Ludwig van Beethoven just quan es commemora el seu 250è aniversari del seu naixement.

 • Toi Toi Toi: Turandot

  Avui amb la nostra soprano de capçalera, Jonaina Salvador, desgranem una òpera de Giacomo Puccini, Turandot

   

   

 • Toi toi toi: Mirella Freni

  La soprano andorrana, Jonaina Salvador, ens parla de la recentment desapareguda soprano italiana Mirella Freni que va ser admirada per la seva veu i el seu talent interpretatiu.

 • Un embolic a quatre

  La Jonaina Salvador ha presentat al 'Toi, Toi, Toi', el 'Don Pasquale', de Donizetti, el segon espectacle de la temporada de l'Associació Andorra Lírica. Un embolic amb quatre protagonistes: Don Pasquale, el seu nebot Ernesto, el metge Malatesta i l'amor d'Ernesto, Norina.

 • Reobrim el 'Toi, Toi, Toi'

  Amb la Jonaina Salvador, la màxima responsable d'Andorra Lírica, hem tornat a compartir un nou espai 'Toi, Toi, Toi'. A banda de parlar de les darreres novetats de l'associació quan a la programació de les pròximes actuacions, la Jonaina ens ha parlat d'una peça clàssica del Nadal, l'Oratori de Johan Sebastian Bach, de la qual ens ha portat exemples musicals.

 • Cosette, Roberto i companyia

  Reprenem el nostre estimat espai 'Toi, Toi, Toi', amb la Jonaina Salvador, de l'Associació Andorra Lírica: Us hem parlat de la primera cita de la temporada, la sarsuela "Bohemios", d'Amadeu Vives.

 • La filla de Donizetti

  La Jonaina Salvador ens ha transportat avui al Tirol i ha comentat els passatges més significatius de "La fille du régiment", l'òpera de Gaetano Donizetti, que serà últim espectacle de la quarta temporada de l'Associació Andorra Lírica. Les representacions es faran l'11 i 12 de maig a l'Auditori Claror de Sant Julià.

 • L'elegància en forma de veu

  Fa pocs dies, el gal·lès Bryan Terfel ha actuat al país. Ens agrada doncs, avui a l'espai 'Toi, Toi, Toi', parlar de la figura del baríton en el món del l'òpera i la cançó lírica, amb la Jonaina Salvador, l'Associació Andorra Lírica, en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'.

 • El faraó andorrà és finalista

  La Jonaina Salvador, avui via telefònica, ens ha acompanyat en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'. La nostra soprano de capçalera, ens ha explica que la sarsuela 'La corte del Faraón', de l' Associació Andorra Lírica, ha estat nominada finalista als Premis Ars Mediterranea International. A més, el conte de 'Hansel i Gretel', es representarà els dies 9 i 10 de febrer, a l'Auditori Claror de Sant Julià. Hem comentat aquests temes i hem recuperat una estona de la secció en quw es va descriure la sarsuela esmentada. dies abans de la seva representació a Sant Julià de Lòria.

Facebook

Twitter

3.235.74.77