ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Toi Toi Toi

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La filla de Donizetti

  La Jonaina Salvador ens ha transportat avui al Tirol i ha comentat els passatges més significatius de "La fille du régiment", l'òpera de Gaetano Donizetti, que serà últim espectacle de la quarta temporada de l'Associació Andorra Lírica. Les representacions es faran l'11 i 12 de maig a l'Auditori Claror de Sant Julià.

 • L'elegància en forma de veu

  Fa pocs dies, el gal·lès Bryan Terfel ha actuat al país. Ens agrada doncs, avui a l'espai 'Toi, Toi, Toi', parlar de la figura del baríton en el món del l'òpera i la cançó lírica, amb la Jonaina Salvador, l'Associació Andorra Lírica, en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'.

 • El faraó andorrà és finalista

  La Jonaina Salvador, avui via telefònica, ens ha acompanyat en un nou espai 'Toi, Toi, Toi'. La nostra soprano de capçalera, ens ha explica que la sarsuela 'La corte del Faraón', de l' Associació Andorra Lírica, ha estat nominada finalista als Premis Ars Mediterranea International. A més, el conte de 'Hansel i Gretel', es representarà els dies 9 i 10 de febrer, a l'Auditori Claror de Sant Julià. Hem comentat aquests temes i hem recuperat una estona de la secció en quw es va descriure la sarsuela esmentada. dies abans de la seva representació a Sant Julià de Lòria.

 • La millor veu d'Austràlia

  La Jonaina Salvador completa la sèrie sobre tres grans sopranos, malaurdament ja desaparegudes, després dels espais que hem fet sobre la Maria Callas i la Montserrat Caballé. El 'Toi, Toi, Toi' d'avui parla de 'La millor veu australiana: Joan Sutherland".

 • La Caballé

  Les grans dives de l'òpera són identificades habitualment només pel cognom. Exemples, la Callas i la Tebaldi, d'entre les del passat, o la Netrebko i la Fleming, entre les actuals. Avui al 'Toi, Toi, Toi', des del respecte i l'admiració, la Jonaina Salvador ha volgut fer un homenatge a la memòria de la Caballé.

 • Andorra Lírica aixeca el teló de la quarta temporada

  En el primer espai 'Toi, Toi, Toi' de la temporada, la Jonaina Salvador ens ha presentat l'òpera que obre el nou curs de l'Associació Andorra Lírica/ Òpera d'Andorra, "El barber de Sevilla", el 13 i 14 d'octubre, a l'Auditori Claror de Sant Julià.

 • La Callas, by Jonaina

  La Jonaina Salvador ha dedicat l'últim espai 'Toi, Toi, Toi' de la temporada a la cantant considerada per la gran majoria de la crítica com la soprano más eminent del siglo XX: Maria Callas, 'La Divina' o 'Diva assolutta'. La setmana passada es va projectar un documental a Andorra que portava per títol "Maria, by Callas". avui nosaltres hem fet un espai anomenat "La Callas, by Jonaina"

 • I d'on ve això de la sarsuela?

  La Jonaina Salvador ha portat avui a l'espai 'Toi, Toi, Toi' la història de la sarsuela. Des dels seus orígens, que cal trobar-los al segle XVII, fins a les més modernes. El terme "sarsuela" ve del lloc (la Zarzuela, al Pardo, Madrid) on es van fer les primeres representacions.

 • Jonaina i el faraó

  La Jonaina Salvador ha presentat avui a l'espai 'Toi, Toi, Toi' el tercer espectacle de la temporada d'Andorra Lírica, la sarsuela de Vicente Lleó "La Corte del faraón". Es representarà el 12 i 13 de maig a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

 • La història del lied

  La Jonaina Salvador ens ha portat un nou espai 'Toi, Toi, Toi' per parlar sobre el concepte del "lied", com es coneix a la cançó breu en la història de la música clàssica.

Facebook

Twitter