ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


  • La cuina amb Christian Zanchetta: bomba cruixent de fruits amb flors de saüc

    Avui la cosa va de postres. El nostre xef Christian Zanchetta ens prepara una bomba cruixent de fruites amb flors de saüc que farà que els nostres convidats quedin meravellats.

  • Panxacontents amb Pep Ramos: La patata

    Ho va dir la Trinca...vista l'evolució...l'home ve de la patata. (Àlbum: Opus 10, 1976) Doncs amb el pep Ramos parlem de tot tipus de trumfa.Agra, Monalisa, RedPontiak, Kennebec, Buffet, Violeta i de com utilitzar-les a la cuina. La recepta que us proposem en el tram final de l'espai: Un pastís de carn.
     

  • Panxacontents amb Pep Ramos: Arròs caldós d'ànec

    El Pep Ramos ens parla avui dels diferents tipus d'ànec que podem trobar al mercat. Descobrim les millors zones per menjar-ne i a part de fer una mica d'història pel que fa a la tradició i a l'elaboració de diversos productes derivats de l'ànec. . Aprofitant la visita, us preparem un arròs caldós d'ànec.

  • La cuina amb Christian Zanchetta: farcells de calçots gratinats

    Aprofitem el calçot com a producte de temporada per dedicar-li una recepta. El Christian Zanchetta ens prepara uns farcells de calçot gratinats en què els vegetals hi tenen una presència destacada.

  • La cuina amb Christian Zanchetta: crema d'espàrrecs amb cruixent de murgues i pernil

    El Christian Zanchetta ens porta un nou plat que ens farà quedar d'allò més bé amb els nostres convidats. Avui hem preparat una crema d'espàrrecs amb cruixent de murgues i pernil. Això sí, veurem si les murgues es deixen veure ben aviat, però ens falta aigua!!!

  • La cuina amb Christian Zanchetta:

    Els divendres és temps de cuina. Avui el nostre xef de capçalera ens ha preparat un pastís de pèsols amb verat i vinagreta de porros.

  • La cuina amb Christian Zanchetta: púding de pomes amb gerds i aromes de muntanya

    Unes postres delicioses. Avui el nostre xef Christian Zanchetta ens proposa un final d'àpat molt d'aquí, molt de muntanya. Avui cuinem un púding de pomes amb gerds i aromes de muntanya.

  • Panxacontents amb Pep Ramos: El xai

    El nostre cuiner Pep Ramos, ens desmenteix avui que el xai sigui una carn massa cara, festiva i de la que només n'aprofitem l'espatlla i les costelles. Un producte que dóna molt més de sí i que cal saber treballar bé davant dels fogons. Aprofitant la visita, us proposem una fantàstica recepta: Cuixa de xai farcida de botifarra, panses i pinyons.
     

  • La cuina: terrina de carn d’olla amb foie gras i vinagreta de tèbia de tòfona negra

    El xef Christian Zanchetta ens prepara un bon festival culinari. Aqui cuinem una terrina de carn d’olla amb foie gras i vinagreta de tèbia de tòfona negra.

  • Cuina amb Pep Ramos: temporada de bolets

    Amb l'arribada de les primeres pluges a final d'estiu, la tardor i fins a l'entrada del fred, centenars de bolets comencen a treure el cap pels boscos del país. Segons els experts, a casa nostra hi ha entre 20 i 30 espècies de bolets comestibles. Els descobrim, i els que encara és millor, els cuinem en companyia del Pep Ramos.

Facebook

Twitter

3.235.191.87