ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


  • La cuina: sorpresa d'estiu amb aromes asiàtics

    El nostre xef de capçalera Christian Zanchetta ens ha preparat un plat totalment d'estiu. Pren nota perquè aquest estiu pots sorprendre i molt als teus convidats.

  • La cuina: fred i calent de cireres, pomes i coscoll

    El nostre xef Christian Zanchetta ens acosta una recepta dolça. Cuinem un calent i fred de cireres, pomes i coscoll.

  • La cuina

    Avui el nostre xef Christian Zanchetta ens ve a cuinar un tartar de maduixes amb coscoll i escumós de mató. Preneu nota de tot.

  • Cuina: salses

    El nostre xef Christian Zanchetta ens proposa tot un seguit de salse per acompanyar els nostres plats diaris.

  • La cuina: milfulles de iogur de cabra amb maduixes i mel

    El xef Christian Zanchetta ens proposa un postre ben deliciós i entretingut. Avui preparem un milfulles de iogur de cabra amb maduixes i mel.

  • La cuina: rap rostit al vi negre

    El Christian Zancheta ens porta a la cuina per preparar un rap rostit al vi negre.

  • La cuina: cruixent de filet mignon de porc

    A l'espai cuina amb Christian Zancheta hem cuinat un cruixent de filet mignon de porc amb "picatta" d'hivern.

  • La cuina: ossobuco de xai amb escalunyes caramelitzades

    Christian Zanchetta ens ensenya a preparar un ossobuco de xai amb escalunyes caramelitzades.

  • Un civet... diferent

    El Christian Zanchetta ens ensenya a fer avui un pastís de cuixa d'ànec en civet com a 'maridatge invers' al vi australià, un Bin 28, del celler Penfolds, que ens havia proposat el José Antonio Guillermo. Ara fa una setmana, el nostre sommelier de capçalera va voler recordar-se dels productors australians, que passen, com la resta de la societat del país, moments dramàtics arran dels incendis.

  • Bombes dolces i pacífiques

    En els 'Maridatges inversos', i per lligar amb un champagne Louis Roederer Brut Premier que va proposar. el José Antonio Guillermo, el Christian Zanchetta ensenya avui a fer unes molt pacífiques 'Bombes dolces d'hivern'.

Facebook

Twitter

3.235.62.151