Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • La cuina amb Christian Zanchetta: trilogia de dolçors

  El nostre xef ens prepara unes postres de comiat. Avui preparem una trilogia de dolçors.

 • Panxacontents amb Pep Ramos: Al.lèrgies i intoleràncies

  Amb el Pep Ramos ens fixem en els diferents tipus d'al.lèrgies i d'intoleràncies que ens provoquen certs aliments. Quines reaccions pot tenir el nostre cos i quines són les millors solucions. De regal, la darrera recepta de la temporada amb un tartar de tofu.

 • Panxacontents amb Pep Ramos: El marisc

  El nadal i l'estiu marquen les dues grans èpoques del marisc al nostre plat. En parlem en detall amb el Pep Ramos. Us donem consells de conservació i preparació i ho rematem amb un tartar de tomàquet amb vieires.

 • La cuina amb Christian Zanchetta: tàrtar de tonyina amb agredolç de maduixa

  El nostre xef de capçalera Christian Zanchetta ens prepara un plat fresc, un plat d'estiu, i molt atractiu. Avui ens tanquem a la cuina per preparar un tàrtar de tonyina amb agredolç de maduixa.

 • Panxacontents amb Pep Ramos: El meló

  El meló és una "fruita" ideal per mantenir-nos hidratats durant els mesos de calor. Conté molta vitamina A, que és bona per la vista i minerals amb efectes protectors per a l'organisme. Amb el Pep Ramos ens mirem els diferetns tipus de meló destacant-ne concretament tres. I de regal, una recepta:Crema freda de meló amb encenalls de pernil ibèric.

 • Panxacontents amb Pep Ramos: La vedella d'Andorra

  Amb el Pep Ramos fem allò que tant ens agrada: Mirar-nos el melic! Avui parlem de producte de casa, concretament de la vedella d'Andorra. Edat, pes, producció, sacrifici , control o comercialització són alguns dels temes que us expliquem. I aprofitant la visita, el pep ens prepara un fantàstic estofat de vedella amb carreroles.

 • La cuina amb Christian Zanchetta: Tatin de pastanaga amb comí i formatge de cabra gratinat

  El nostre xef de capçalera ens proposa tancar-nos a la cuina per preparar una tatin de pastanaga amb comí i formatge de cabra gratinat

 • Panxacontents amb Pep Ramos: La pasta

  El Pep Ramos ens explica amb tot tipus de detalls, l'apassionant món de la "pasta". Per a tos aquells/elles que no tenim clara la diferència entre farfale, fusili, rigatoni o fettuccine entre d'altres, intentem  sortir de dubtes. I de regal, una pasta a l'all com a primer plat.

 • Panxacontents amb Pep Ramos: La ceba

  El Pep Ramos ens explica amb pèls i senyals tots els tipus de ceba que podem trobar al mercat i com aplicar-les a l'hora de cuinar.(Groga,morada,blanca,dolça, tendra, charlota...etc...etc).NOTA IMPORTANT: Cal unes ulleres de natació.

 • La cuina amb Christian Zanchetta: bomba cruixent de fruits amb flors de saüc

  Avui la cosa va de postres. El nostre xef Christian Zanchetta ens prepara una bomba cruixent de fruites amb flors de saüc que farà que els nostres convidats quedin meravellats.

Facebook

Twitter