ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Maridem en clau dolça

    Recordeu que el repte d'avui del Christian Zanchetta era trobar el maridatge (invers) adient al vi Tokaji proposat pel José Antonio Guillermo. Doncs ha proposa un postre de nom poètic. Una 'Dolçor de tardor amb codony confitat i mandarina'. A la prèvia hem adjuntat la recepta

  • Maridant a l'inrevés

    Obrim la cuina' del Christian Zanchetta i avui, als 'Maridatges inversos', ens ha ensenyat a fer una cuixa de pollastre de gra farcida amb escamarlà i bolets de temporada, per 'casar' amb un Chablis Louis Latour, 1r cru, que ens havia proposat el José Antonio Guillermo.

  • Maridant a l'inrevés

    Maridatges inversos. El Christian Zanchetta li posa plat al Ca'Marcanda Promis, del celler Gaja, un vi negre suau de la producció coneguda com a 'Supertoscana', triat pel José Antonio Guillermo. El plat triat és una broqueta de magret amb figues. agredolç de magrana i puré amb sajolida.

  • Maridant a l'inrevés

    El Christian Zanchetta ens ha proposat avui fer un Tournedó de cabirol amb crema de gratacul i compota de poma amb ginebró, com a maridatge invers a la tria del José Antonio Guillermo, un Vega Sicília Valbuena 5º año.

  • Maridant, que és gerundi

    Durant tota la temporada, un ha proposat un plat i l'altre l'ha maridat la setmana següent. Avui, els dos junts han estat a l'estudi, el Christian Zanchetta, xef del El Rebost del Padrí, i el José Antonio Guillermo, el sommelier de l'Enoteca. L'any vinent, ho farem al revés, maridarà un plat del Christian la proposta prèvia del José Antonio. El darrer consell, perun vi de casa, un Escol, de Borda Sabaté.

  • Les receptes del Christian Zanchetta

    Avui el Christian ens ha portat una proposta dolça, un pastís de maduixes i escumós de xocolata blanca i llima.

  • Les receptes del Christian Zanchetta

    El Christian Zanchetta ha proposat avui una recepta de bacallà amb sarró i murgues en 'papillotte'.

  • Les receptes del Christian Zanchetta

    El Christian Zanchetta ha proposat avui com a plat per aprendre a fer-lo una amanida de carxofes, amb ous de guatlla, xicoies i vinagreta d'ibèric.

  • Les receptes del Christian Zanchetta

    Avui aprenem a fer amb el Christian Zanchetta una amanida d'endívies amb croqueta de kenebec i cor fonent d'Idiazàbal fumat.

  • Les receptes del Christian Zanchetta

    Et veus capaç de fer un crumble de porros, patates i formatge de cabra? No? Doncs el Christian Zanchetta diu que és molt fàcil i ràpid de fer. Pareu atenció al mestre.

Facebook

Twitter

18.207.132.114