Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Knowlidays

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Knowlidays amb Pierre Olivier Davasse: tours parroquials

  El responsable de Knowlidays, Pierre Olivier, ens detalla a grans trets tot els que ens trobarem en els tours que han organitzat per les parròquies d'Ordino, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

 • Knowlidays amb Emma Regada i Pierre Olivier Davasse: cultura i natura al llac d'Engolasters

  Els companys de Knowlidays ens expliquen el projecte que encetaran a partir de l'1 de juliol i que té com a eix central el Llac d’Engolasters.

 • Knowlidays

  Coneixem una nova iniciativa que ens aporten els companys de Knowlidays. Establim connexió amb el fundador de l’entitat, Pierre Olivier, que ens presentarà a l’Emma Regada que ens donarà detalls sobre els tallers que desenvolupa per a nens i famílies. Uns tallers que segur que s’hauran de reiventar.

 • Knowlidays: Cervesa andorrana

  Des de knowlidays ens presenten el projecte que lidera l'Ivan García que produeix la cervesa andorrana Andbeer.

 • Primers auxilis i RCP

  Visita al programa del creador de Knowlidays, el Pierre-Olivier Davasse, que avui ha vingut acompanyat de l'Òscar Moreno, un infermer que ofereix tallers de primers auxilis i l'anomenada RCP, la Recuperació Cardio Pulmonar.

 • Sinèrgies i experiències creatives

  El PIerre-Olivier Davasse, el creador de Knowlidays, ha vingut avui acompanyat de la creadora Emma Regada, que s'encarerega dels tallers infantils, i la Patricia Sánchez de Farmàcia Galeno. Han explicat una iniciativa conjunta per crear experiències a les farmàcies del grup Galeno, principalment sota forma d'activitats lúdico-educatives per a nens.

 • Compartint cuina i taula, amb el Carles Flinch

  El creador de Knowlidays, el Pierre Olivier Davasse, ha vingut avui acompanyat del xef Carles Flinch. Han explicat l'experiència de preparar un sopar amb un xef professional en el seu restaurant i disfrutar del mateix amb ell i els altres participants.

 • Turisme i aprenentatge

  Hem tancat el programa amb el Pierre-Olivier Davasse, creador de Knowlidays. Una plataforma d’activitats turístiques, promovent Andorra com a destí d’experiències, amb l'especialitat d’oferir activitats basades en l’aprenentatge d’alguna temàtica.

Facebook

Twitter