ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Knowlidays

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Compartint cuina i taula, amb el Carles Flinch

    El creador de Knowlidays, el Pierre Olivier Davasse, ha vingut avui acompanyat del xef Carles Flinch. Han explicat l'experiència de preparar un sopar amb un xef professional en el seu restaurant i disfrutar del mateix amb ell i els altres participants.

  • Turisme i aprenentatge

    Hem tancat el programa amb el Pierre-Olivier Davasse, creador de Knowlidays. Una plataforma d’activitats turístiques, promovent Andorra com a destí d’experiències, amb l'especialitat d’oferir activitats basades en l’aprenentatge d’alguna temàtica.

Facebook

Twitter

34.231.21.123