Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Acció Feminista

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Acció feminista amb Aurora Baena: operació bikini

  Què s'amaga darrere l'expressió "operació bikini"? Va dirigida a algú directament? Avui amb les companyes d'Acció Feminista ens sortim de dubtes i analitzem la simbologia de l'esmentada expressió i els seus efectes.

 • Acció feminista amb Laia Ferré: maternitat feminista

  La integrant d'Acció Feminista Laia Ferré ens desmitifica certs aspectes de la maternitat. El sentiment de culpabilitat que apareix durant les primeres setmanes de ser mare, les conseqüències de la quarantena, la càrrega emocional i mental que suporta la dona en tot moment, entre altres, són els aspectes que posem sobre la taula.

 • Acció feminista: feminisme d'ara

  Les activistes feministes Judith Salazar i Emma Juan, mare i filla, ens parlen de com viuen el feminisme a casa i amb el seu entorn més directe. La conclusió a què arribem és que l'educació és la base de tot si volem que les coses canviïn.

 • Acció Feminista amb Antònia Escoda i Júlia Martínez-Illescas: les disfuncions del Servei Integral d'Atenció a la Dona

  Les integrants d'Acció Feminista parlen de les disfuncions del Servei Integral d'Atenció a la Dona i del que van trobar a faltar en el discurs del cap de Govern durant el debat d'orientació política.

 • Acció feminista: el confinament i el rol de la dona

  L’Antònia Escoda i la Laia Ferré d’Acció Feminista descriuen diferents situacions que s'han donat durant el confinament que demostren que el rol de la dona i home continuen estant molt marcats.

 • Acció feminista: la tasca de la comissió jove

  Hem establert conversa amb la secció jove d’Acció Feminista perquè ens expliquin les feines que realitza la comissió jove de l’entitat. N'hem parlat amb la Judit Avilés i la Gisela de Haro.

 • Acció feminista

  La preocupació de les integrants d'Acció Feminista és evident. Acció Feminista fa una crida a la comunitat perquè protegeixin, en la mesura que sigui possible, les seves veïnes que visquin una situació de violència masclista.

 • Acció femininsta: 8M

  La vocal d'Acció Feminista, Maria José Espinosa, i la fotògrafa Maricel Blanch ens parlen de la darrera campanya que han desenvolupat per aquest 8M i que s'amaga darrera de l'eslògan "Trenquem-lo".

 • Accio feminista

  La Secretària d'Acció Feminista, Aurora Baena, i una de les seves integrants Assumpció Lluís comenten els resultats dels tallers que han impartit a l'escola andorra amb els alumnes de primària i secundària sobre els estereotips masclistes. Alhora, ens desgranaran les diferents activitats que s'engloben dins el cicle L'hora bruixa.

 • Són micro, però tenen molta importància

  Des d'Acció Feminista Andorra, la Laia Farré i l'Esther Jover han posat avui damunt la taula els micromasclismes. Han fet una original presentació, fent coincidir el concepte amb les recent celebrades festes de Nadal.

Facebook

Twitter