ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Acció Feminista

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Acció feminista: el confinament i el rol de la dona

  L’Antònia Escoda i la Laia Ferré d’Acció Feminista descriuen diferents situacions que s'han donat durant el confinament que demostren que el rol de la dona i home continuen estant molt marcats.

 • Acció feminista: comissió jove

  Avui hem establert conversa amb la secció jove d’Acció Feminista perquè ens expliquin les feines que realitza la comissió jove de l’entitat. N'hem parlat amb la Judit Avilés i la Gisela de Haro.

 • Acció feminista

  La preocupació de les integrants d'Acció Feminista és evident. Acció Feminista fa una crida a la comunitat perquè protegeixin, en la mesura que sigui possible, les seves veïnes que visquin una situació de violència masclista.

 • Acció femininsta: 8M

  La vocal d'Acció Feminista, Maria José Espinosa, i la fotògrafa Maricel Blanch ens parlen de la darrera campanya que han desenvolupat per aquest 8M i que s'amaga darrera de l'eslògan "Trenquem-lo".

 • Accio feminista

  La Secretària d'Acció Feminista, Aurora Baena, i una de les seves integrants Assumpció Lluís comenten els resultats dels tallers que han impartit a l'escola andorra amb els alumnes de primària i secundària sobre els estereotips masclistes. Alhora, ens desgranaran les diferents activitats que s'engloben dins el cicle L'hora bruixa.

 • Són micro, però tenen molta importància

  Des d'Acció Feminista Andorra, la Laia Farré i l'Esther Jover han posat avui damunt la taula els micromasclismes. Han fet una original presentació, fent coincidir el concepte amb les recent celebrades festes de Nadal.

 • L'àmbit local de la igualtat

  Hem arribat a les 12h parlant sobre les polítiques d'Igualtat en l'àmbit local, amb l'Antònia Escoda, la presidenta d'Acció Feminista Andorra.

 • Dona i art

  L'Aurora Baena, secretària general d'acció Feminista Andorra i històriadora de l'art, ha reflexionat avui sobre el binomi dona-art, tenint en compte el recull de dades que fa des de fa temps al voltant del nombre d'exposicions que hi ha al país i quantes tenen com a protagonista una dona o un col·lectiu femení.

 • Paritat, quotes i llistes cremallera

  Hem tancat el programa amb l'Antonia Escoda, la presidenta d'Accio Feminista d'Andorra. Hem reflexionat sobre els conceptes paritat, quotes de gènere i llistes cremallera.

Facebook

Twitter

18.204.55.168