Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Bones peres

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Bones peres amb LLuis Miquel Pérez: Llamps i trons (Cpt 2)

  1 entre 300.000...aquesta és la probabilitat de que et caigui un llamp al damunt! Curiosament, hi ha gent que n'ha rebut més d'un fins al punt d'entrar al llibre Guinness. És el cas de Roy Sullivan que en va arribar a patir set. Llamps, foc de Sant Elm, Red strikes, blue jets i d'altres temes que ens explica avui el Lluismi Pérez.

 • Bones peres amb LLuis Miquel Pérez: Llamps i trons

  La proposta d'avui passa pels fenòmens elèctrics que podem tenir a casa nostra. Tipus de llamps, l'electricitat estàtica, el foc de Sant Elm i curiositats diverses en companyia del Lluismi Pérez.

 • Bones peres amb LLuis Miquel Pérez: Grans dones de la ciència

  El Lluismi Pérez lliga la jornada d'ahir (dia mundial de la dona) amb gran noms de dones sense les quals avui en dia ni la meteorologia ni tampoc l'astronomia no serien igual que les coneixem. Noms il.lustres com Klára Dán von Neumann, Katherine Johnson o Felisa Martin-Bravo. A part recordarem algunes frases impactants que algunes dones van deixar caure en el seu dia. (De jove era discriminada per ser dona, ara ho sóc per ser gran. El més important és no tenir arrugues al cervell. Margarita Salas). I tanquem l'espai tot explicant perquè els volcans poden parar el trànsit aeri i en canvi els grans incendis no.

   

Facebook

Twitter