Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Oriol 'N' Roll

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Oriol n'roll amb Oriol Vilella: Resum de la temporada

  L'Oriol Vilella ens proposa un recull dels millors àlbums que ens ha proposat durant la temporada. Han estat més de vint els treballs que han desfilat pel programa. Concretament avui, en recordem vuit. The who, David Bowie, Spin doctors o quimi Portet són alguns dels nostres convidats.

 • Oriol n'roll amb Oriol Vilella: Ron Wood

  Ahir un dels guitarristes dels Rolling Stones, amb una biografia més que entretinguda, va fer 74 anys. Per tal de celebrar-ho, li dediquem tot l'espai de l'Oriol Vilella.Concretament ho fem parlant del seu disc "I've got my own album to do" (Warner Brothers 1974). Antic company de fatigues de Rod Stewart ha estat més de quatre dècades amb el grup de Jagger i Richards. Avui coneixem una mica més a fons a un crack...Ronnie Wood!

 • Oriol n'roll amb Oriol Vilella: Elliott Smith

  L'Oriol Vilella ens parla detalladament d'Elliott Smith. Enorme músic primer amb la banda"Heatmiser" i posteriorment en solitari i com passa sovint en el món de l'espectacle, amb un trist final. Smith va viure tot just 34 anys, i ens va deixar el 2003 matxacat per l'alcoholisme i la drogadicció. Un excel.lent artista però amb un cap i una personalitat dignes d'estudi. Descobrim "Figure 8" el seu cinquè àlbum d'estudi.

 • Oriol n'roll amb Oriol Vilella: Boston

  L'Oriol Vilella ens parla del primer àlbum dels "Boston". Marxem cap a l'any 1976 quan van publicar el disc homònim amb Tom Scholz i Brad Delp al capdavant.Vuit temes, tot just 38 minuts però temes per la història com "More Than a Feeling" o "Peace of Mind".

Facebook

Twitter