Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Vatel

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Vatel Andorra, amb Elena Redondo: dret comercial i hoteler

  La professora de Dret Comercial i Hoteler de l'escola Vatel Andorra, Elena Redondo, ens comenta els aspectes principals de l'assignatura que imparteix als alumnes del segon curs.

 • Les estratègies per fixar preus i gestionar reserves, amb Carles Calvo

  El professor de Revenue Management de Vatel Andorra, Carles Calvo, ens explica detingudament què hi ha darrere de les estratègies per fixar preus, gestionar reserves i tancar vendes en el sector hoteler.

 • Vatel: formació en la gestió de la tecnologia en les carreres universitàries

  Amb el professorat de Vatel d'Andorra parlem de la formació en la gestió de la tecnologia en les carreres universitàries.

 • Vatel

  Els nostres col·laboradors de l’Escola Vatel d’Andorra ens han parlat de la formació a distància que començaran a impartir a partir de demà dijous i que passa per la vessant gastronòmica. Bartumeu Gabriel serà l'encarregat de dur-la a terme després de més de 20 anys d'experiència en el sector.

 • Vatel: Màrqueting turísitc

  Des de l’Escola Internacional d’Hoteleria i Turisme Vatel Andorra ens ha acompanyat la professora Patrícia García per orientar-nos sobre el màrqueting turístic.

 • A la recerca de l'excel·lència

  El Jordi París, vinculat des de fa molts anys al món del turisme, és professor de l'assignatura 'Allotjament' a l'escola d'alta direcció hotelera Vatel Andorra. Amb ell hem comentat aspectes que tracten d'aquest engranatge inters dels establiments que sempre va a la recerca de l'excel·lència.

 • El protocol del protocol

  Hem tancat avui el programa amb l'espai mensual de Vatel Andorra. Ens ha acompanyat la Mercè Miguel, professora de l'assignatura 'Protocol i organització d'esdeveniments' a l'escola.

 • Estudis d'excel·lència turistica

  Avui hem estrenat espai. Hem rebut a la directora de Vatel Andorra, la Roser Daban. Presentem l'espai que anirà comentant aaspectes divrsos del centre d'ensemnyament. Avui hem centrat l'atenció en el Bachelor en Direcció Hotelera Internacional.

Facebook

Twitter