ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • De viatge amb Imma Codina: marxem cap a Kènia

  L’Imma Codina de Viatges Pyrénées junt amb el Toni Marugan de Kobo Safaris ens fan viatjar fins a Kènia on ens endinsem a la sabana més salvatge i coneixem els trets més característics de la tribu dels massais.

 • De viatge amb Imma Codina: Les destinacions més sol·licitades

  La nostra col·laboradora Imma Codina de Viatges Pyrénées fa un repàs de les destinacions més sol·licitades d'aquest estiu i ens indica les previsions de cara el proper hivern.

 • De viatge amb Manel Sánchez i José Luís Rivera: indrets propers que no ens deixaran indiferents

  El nostre col·laborador de Viatges Pyrénées Manel Sánchez ens fa viatjar, juntament amb el seu company José Luís Rivera, fins a llocs relativament propers i en els que gaudirem de la gastronomia, fauna, paissatge i espais naturals.

 • De viatge: destinacions de proximitat

  Els companys de Viatges Pyrénées ens acosten destinacions on podem passar uns dies de descancs ara que ens acostem a l'aixecament de l'estat d'alarma del país veí del sud. Viatgem per territoris del nord i sud d'Espanya.

 • De viatge a les Terres de l'Ebre

  Tornem a marxar de viatge amb Viatges Pyrénées. La Imma Codina ens parla juntament amb el regidor de turisme de l'Ajuntament d'Amposta, Pep Simó, i el regidor de festes i esdeveniments, Ramon Bel, de tot el que podrem conèixer i fer a les Terres de l'Ebre.

 • De viatge: viatge de confinament

  L'Imma Codina de Viatges Pyrénées ha estat acompanyada del Toni Rovira per parlar-nos de les peripècies que va viure el seu client per tornar des de Groenlàndia fins a Andorra després que es decretessin les mesures de confinament provocada per la Covid-19.

 • De viatge: cancel·lacions o anul·lacions 2

  La nostra col·laboradora Imma Codina de Viatges Pyrénées ens explica les propostes que apliquen les aerolínies davant la situació provocada per la Covid-19.

 • De viatge: cancel·lacions o anul·lacions

  Avui l'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens explica la situació que afronten des de fa uns dies les agències de viatges davant les prohibicions de viatjar en segons quins països i quines respostes tenen les aerolínies davant la situació.

 • De viatge: marxem de colònies

  A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina junt amb Jaume Ramos, director comercial d'Eix Estels, ens parlen de les vacances de "singles" amb fills i les colònies temàtiques per als nostres nanos.

 • De viatge: Egipte

  Avui hem marxat de viatge cap a un dels indrets amb més història. Aquest dijous hem volat fins a Egipte amb l'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el seu company Ayman Farouk de Saraya Tours.

Facebook

Twitter

3.234.250.24