Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • De viatge amb Imma Codina

  L'Imma Codina de Viatges Pyrénées junt amb el Xavi Vicente de Costa Cruceros ens expliquen les singularitats de passar part de les nostres vacances en un creuer. L'activitat econòmica va prenent força i en l'àmbit turístic comença a notar-se. Els creuers comencen a sortir del port, però amb un aforament limitat al 50%, una bona oportunitat per passar unes vacances tranquil·les i segures.

 • De viatge amb Manel Sánchez: Galícia

  Avui marxem cap al nord d'Espanya. Avui viatgem cap a Galícia on descobrirem destinacions desconegudes i coses a fer gràcies a la Maria Luisa Ferreirós i un convidat inesperat.

 • De viatge amb Manel Sánchez: novetats de Travelplan

  En Manel Sánchez de Viatges Pyrénées ve acompanya de Christian Aguilera de Globalia per avançar les novetats de Travelplan. Les tendències de cara aquest estiu quant a viatges passen per les Illes Balears, Illes Canàries i diferents zones del Carib.

 • De viatge amb Imma Codina: Noruega

  L'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens porta fins a Noruega guiats per Guillermo Gil de Vision of Scandinavia. Ens proposen fer un recorregut per les ciutats més importants del país visitant els fiords més destacats i espectaculars. Això sí, sense perdre'ns l'oportunitat d'observar les aurores boreals i degustar un bon salmó i bacallà cuinat de les mil maneres que ens proposen els noruecs.

 • De viatge amb Imma Codina: propostes de maig

  En vista a la setmana de vacances del mes de maig, l'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens acosta un reguitzell de propostes. I és que tenint en compte que el pròxim 9 de maig s'acaba l'estat d'alarma a l'estat veí del sud, les mesures establertes fins ara poden relaxar-se i fer que canviï l'escenari actual. 

 • De viatge amb Imma Codina: Riviera Maya

  Avui amb l'Imma Codina de Viatges Pyrénées viatgem fins a la Riviera Maya (Mèxic), un destí que no requereix cap PCR o TMA per accedir-hi. La Riviera Maya ens proposa aventura, història, cultura i relax amb les seves platges i aigües cristal·lines.

 • De viatge: Albània

  A l'espai de viatge marxem fins a Albània, país que s'està obrint al turisme i que amaga racons inèdits i impressionants. Ens endinsem a Albània gràcies a la companyia del Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, i la responsable de vendes de Past and Present, Vicky Mesut.

 • De viatge amb Imma Codina i Gerard Espada

  Avui marxem de viatge cap a Islàndia, un altre dels països on es permet viatjar. L'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el Gerard Espada de Travelland ens fan un recorregut d'una setmana visitant el més imprescindible del país per un import que gira al voltant de 1.000 euros per persona. 

 • De viatge: Madeira

  Un altre dels indrets oberts al turisme és Madeira. Avui hem viatjat fins a l'illa amb la companyia del Manel Sánchez de Viatges Pyrénées que va visitar Madeira durant el mes de setembre. Hem viatjat a un indret on hi trobem calma i aventura, tradició religiosa, entre altres.

 • De viatge amb Imma Codina: marxem cap a Kènia

  L’Imma Codina de Viatges Pyrénées junt amb el Toni Marugan de Kobo Safaris ens fan viatjar fins a Kènia on ens endinsem a la sabana més salvatge i coneixem els trets més característics de la tribu dels massais.

Facebook

Twitter