ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'estiu, les destinacions, les vagues i les anul·lacions

  Primer espai 'De viatge'de la temporada, amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées. Avui ens ha parlat dels destins mé demanats durant l'estiu, però també dels problemes que generen a una agència de viatges les vagues i les anul·lacions de vols.

 • La veu de l'experiència

  Com cada final de temporada, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha donat bons consells de cara a les vacances, especialment, temes que tenen a veure amb la previsió, documentació, problemes als aeroports, hotels, etc

 • La natura, en estat pur

  Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, hem valorat avui els atractius d'un viatge a les Illes Fèroe. Un destí de natura en el seu estat més pur, i que va admirar, ara fa un any, el Fernando Blanco, que ens ha ajudat a comentar els atractius principals del destí.

 • El paradís del tracte

  A l'espai 'De viatge', hem visitat molts cops localitzacions paradisíaques. Però aquest cop h hem fet amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, que ens ha presentat AMResorts, una companyia amb complexes 'top' a Mèxic, el Carib i Centre Amèrica. Ens ha ajudat a conèixer les instal·lacions i la filosofia de la companyia el gerent de vendes per Espanya, Portugal i Andorra, Jorge Díaz Jubera.

 • Croàcia, un destí per a tothom

  Amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, hem parlat avui de Croàcia com a destinació turística. Un país que permet un perfil molt ampli de visitants. Ens ajuda una convidada especial, la poductora del programa, la Viviana Besolí, que hi va estar l'estiu passat

 • De cap de setmana

  El Cristian Capella ens ha comentat avui allò que en l'argot de les agències es diu 'weekend plans'. Destinacions des d'Andorra que són interessants per un cap de setmana.

 • La Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

  Una secció 'De viatge', diferent. Molts convidats, al costat de la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, representants de les companyies presents aquesta tarda a la Fira de l'estiu, a l'espai del Bufet El Grill, a la tercera planta, de 17 a 21h. Ens han visitat Miquel Agell (Politours), Christian Aguilera (Travelplan), Manel Fenoy ( TRANSRUTAS) i Salvador Pinilla (Avoris- Barceló Hotels & Resorts). A la Fira també hi participarà Julio Morán (Baraka Club de Viatges), 

 • Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha visitat avui amb el Christian Aguilera, de Travelplan. Hem fet un avançament del que serà una fantàstica fira de viatges d'estiu dijous vinent amb moltíssimes propostes.

 • Viatges temàtics

  Avui, un espai 'De viatge' diferent. El Cristian Capella ens ha parla avui de Frikitrip, una agencia singular de viatges temàtics.

 • Shhhhhhhhhhhhhhhha.......

  Avui, amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, parlem del SHA Wellness Clinic. Ens ha ajudat l'Alejandro Bataller, vicepresident de vendes i màrqueting del centre. 

Facebook

Twitter