ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • De viatge: Costa Rica

  Avui marxem de viatge fins a Costa Rica. L'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el Salvador Pinilla d'Avoris ens acosten cap a una destinació apta per a tota la família i on pots trobar tant relax com activitat.

 • De viatge: la Polinèsia

  A la secció de viatges, l'Imma Codina de viatges Pyrénées ens porta fins a la Polinèsia

 • De viatge: Perú

  El Manel Sánchez de Viatges Pyrénées ens parlar de les atraccions turístiques del Perú.

 • De viatge cap a Zimbàbue

  A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina ha vingut acompanyada del Cesar Siankope per parlar-nos d'un destí turístic ben desconegut a dia d'avui. Amb ells hem viatjat fins a Zimbàbue.

 • Curiositats des de la pròpia experiència

  Un nou espai dedicat als destins de viatges de noces més triats, amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées. Avui ens hem centrat en curiositats que el nostre col·laborador ha viscut en 17 anys d'experiència professional i en l'evolució d'aquest mercat.

 • Un viatge molt complet

  Dins la sèrie de destins turístics que són més demanats quan a viatge de noces, l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées, ens ha parlat avui de la costa oest dels Estats Units. Un clàssic que fa molts anys es triat, sobretot, per la gran quantitat de possibilitats que obre.

 • La porta d'Àsia

  A l'espai 'De viatge', amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, hem iniciat avui una sèrie sobre els destins més demanats per un viatge de noces. En aquest primer capítol, el que es coneix com la porta d'Àsia. Hem parlat de Tailàndia.

 • Les "altres" Canàries

  El Manel Sánchez ens ha parlat avui d'atractius que trobem a les Illes Canàries i que no són molt coneguts. Serien com les "altres" Canàries. Podem parlar de l'Observatori de la Palma, l'Islote de lobos, de l'única plantació de café d'Europa, de la platja de Cofete, la cova Tancón, etc...

 • Un fantàstic catàleg

  Hem marxat a visitar món amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées. Avui, propostes del catàleg per a majors de 55 anys, amb el Manel Fenoy, de Transrutas. Un catàleg i unes propostes de gran qualitat.

 • Un bona època per a la Riviera Maya

  Un cop superat el problema del 'sargazo' la plaga d'algues que havia envaït les platges de la Riviera Maya, és ara un bon moment per visitar aquest fantàstic destí turístic del Carib mexicà. Ho hem comentat amb la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, i el Christian Aguilera, de Travelplan.

Facebook

Twitter

34.226.244.70