ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Res millor que el propi record

  Amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, hem comentat les possibilitats turístiques de Vietnam, a partir del record que té d'un viatge molt recent.

 • Les propostes de Politours

  Més Crazy Cruises, amb Viatges Pyrénées. Amb el Manel Sánchez hem parlat de les propostes de Politours. Ens ha ajudat el delegat comercial Miquel Agell.

 • Les propostes de Costa cruceros

  Més Crazy Cruises, amb Viatges Pyrénées. Amb l'Imma Codina hem parlat de les propostes de Costa Cruceros. Ens ha ajudat el delegat comercial de la naviera, el Xavi Vicente.

 • De creuer, amb 'Un mundo de cruceros'

  Nou capítol dels 'Crazy Cruises', de Viatges Pyrénées. amb la directora de l'agència, l'Imma Codina i el Leandro Satústegui, Business Developement Manager d''Un Mundo de Cruceros'

 • De creuer, amb Pullmantur Cruises

  Nou capítol dins dels Crazy Cruises de Viatges Pyrénés, amb l'Imma Codina. L'Òscar Rocasalvas ens ha comentat les propostes de Pullmantur Cruises.

 • De creuer, amb Royal Caribbean

  Després de la 'Fira del creuer', avui hem obert els espais dels 'Crazy cruises' amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, i Ricard Valdé, de Royal Caribbean International.

 • La Fira del creuer de Viatges Pyrénees

  Ja esten en marxa els 'Crazy Cruises' de Viatges Pyrénées i avui hem d'anar a la Fira del creuer. Festa grossa, doncs, a l'estudi amb representants de Pullmantur Cruises (David Solanellas), Un Mundo de Cruceros (Noelia Saiz), Celebrity Cruises i Azamara Cruises (Artur Pecharroman), Politours (Miquel Agell), Royal Caribbean (Ricard Valdé) i Costa Cruceros (Xavi Vicente).

 • Un viatge familiar per recordar

  L'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées ens ha parlat avui de les possibilitats de visitar Lapònia. Una regió dividida entre els estats de Noruega, Suècia Finlàndia i Rússia, que és tot un exemple de viatge familiar per recordar, molt vinculat a la natura i, sobretot pels nens, també a les festes de Nadal.

 • Descobrint Panamà

  Avui hem parlat de Panamà com a destinació turística. Ens han acompanyat a l'estudi l'Imma Codina, i el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, i ens ha ajudat via telefònica el Cristian Aguilera, de Travelplan, l'operador que proposa aquest 'nou destí', molt conegut ja pels turistes del continent americà, poc encara a Europa.

 • L'estiu, les destinacions, les vagues i les anul·lacions

  Primer espai 'De viatge'de la temporada, amb l'Imma Codina, la directora de Viatges Pyrénées. Avui ens ha parlat dels destins mé demanats durant l'estiu, però també dels problemes que generen a una agència de viatges les vagues i les anul·lacions de vols.

Facebook

Twitter

34.238.192.150