ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • De viatge amb Imma Codina: Noruega

  L'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens porta fins a Noruega guiats per Guillermo Gil de Vision of Scandinavia. Ens proposen fer un recorregut per les ciutats més importants del país visitant els fiords més destacats i espectaculars. Això sí, sense perdre'ns l'oportunitat d'observar les aurores boreals i degustar un bon salmó i bacallà cuinat de les mil maneres que ens proposen els noruecs.

 • De viatge amb Imma Codina: propostes de maig

  En vista a la setmana de vacances del mes de maig, l'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens acosta un reguitzell de propostes. I és que tenint en compte que el pròxim 9 de maig s'acaba l'estat d'alarma a l'estat veí del sud, les mesures establertes fins ara poden relaxar-se i fer que canviï l'escenari actual. 

 • De viatge amb Imma Codina: Riviera Maya

  Avui amb l'Imma Codina de Viatges Pyrénées viatgem fins a la Riviera Maya (Mèxic), un destí que no requereix cap PCR o TMA per accedir-hi. La Riviera Maya ens proposa aventura, història, cultura i relax amb les seves platges i aigües cristal·lines.

 • De viatge: Albània

  A l'espai de viatge marxem fins a Albània, país que s'està obrint al turisme i que amaga racons inèdits i impressionants. Ens endinsem a Albània gràcies a la companyia del Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées, i la responsable de vendes de Past and Present, Vicky Mesut.

 • De viatge amb Imma Codina i Gerard Espada

  Avui marxem de viatge cap a Islàndia, un altre dels països on es permet viatjar. L'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el Gerard Espada de Travelland ens fan un recorregut d'una setmana visitant el més imprescindible del país per un import que gira al voltant de 1.000 euros per persona. 

 • De viatge: Madeira

  Un altre dels indrets oberts al turisme és Madeira. Avui hem viatjat fins a l'illa amb la companyia del Manel Sánchez de Viatges Pyrénées que va visitar Madeira durant el mes de setembre. Hem viatjat a un indret on hi trobem calma i aventura, tradició religiosa, entre altres.

 • De viatge amb Imma Codina: marxem cap a Kènia

  L’Imma Codina de Viatges Pyrénées junt amb el Toni Marugan de Kobo Safaris ens fan viatjar fins a Kènia on ens endinsem a la sabana més salvatge i coneixem els trets més característics de la tribu dels massais.

 • De viatge amb Imma Codina: Les destinacions més sol·licitades

  La nostra col·laboradora Imma Codina de Viatges Pyrénées fa un repàs de les destinacions més sol·licitades d'aquest estiu i ens indica les previsions de cara el proper hivern.

 • De viatge amb Manel Sánchez i José Luís Rivera: indrets propers que no ens deixaran indiferents

  El nostre col·laborador de Viatges Pyrénées Manel Sánchez ens fa viatjar, juntament amb el seu company José Luís Rivera, fins a llocs relativament propers i en els que gaudirem de la gastronomia, fauna, paissatge i espais naturals.

 • De viatge: destinacions de proximitat

  Els companys de Viatges Pyrénées ens acosten destinacions on podem passar uns dies de descancs ara que ens acostem a l'aixecament de l'estat d'alarma del país veí del sud. Viatgem per territoris del nord i sud d'Espanya.

Facebook

Twitter

3.235.191.87