ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • De cap de setmana

  El Cristian Capella ens ha comentat avui allò que en l'argot de les agències es diu 'weekend plans'. Destinacions des d'Andorra que són interessants per un cap de setmana.

 • La Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

  Una secció 'De viatge', diferent. Molts convidats, al costat de la directora de Viatges Pyrénées, l'Imma Codina, representants de les companyies presents aquesta tarda a la Fira de l'estiu, a l'espai del Bufet El Grill, a la tercera planta, de 17 a 21h. Ens han visitat Miquel Agell (Politours), Christian Aguilera (Travelplan), Manel Fenoy ( TRANSRUTAS) i Salvador Pinilla (Avoris- Barceló Hotels & Resorts). A la Fira també hi participarà Julio Morán (Baraka Club de Viatges), 

 • Fira d'estiu de Viatges Pyrénées

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha visitat avui amb el Christian Aguilera, de Travelplan. Hem fet un avançament del que serà una fantàstica fira de viatges d'estiu dijous vinent amb moltíssimes propostes.

 • Viatges temàtics

  Avui, un espai 'De viatge' diferent. El Cristian Capella ens ha parla avui de Frikitrip, una agencia singular de viatges temàtics.

 • Shhhhhhhhhhhhhhhha.......

  Avui, amb l'Imma Codina, de Viatges Pyrénées, parlem del SHA Wellness Clinic. Ens ha ajudat l'Alejandro Bataller, vicepresident de vendes i màrqueting del centre. 

 • Les illes alternatives dels Mare Nostrum

  El Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, ens ha parlat avui de les illes del Mediterrani, buscant possibles destinacions alternatives.

 • La Xina dels contrastos

  A l'espai de Viatges Pyrénées, amb la seva directora, l'Imma Codina, avui hem parlat de la Xina. Durant l'espai, l'Imma ha comentat situacions al voltant de la petició i gestió dels visats.

 • Ciao, bella

  A l'espai de Viatges Pyrénées, la seva directora, l'Imma Codina, ha compartit amb tots les sensacions d'un viatge recent a la capital italiana, la fantàstica Roma.

 • El Costa Fortuna, a Tarragona

  Avui hem parlat de Costa Cuceros a l'espai 'De viatge'. Amb el Cristian Capella, de Viatges Pyrénées, compartirem conversa amb el Xavi Vicente, de la companyia de creuers I éws que elñ Costa Fortuna, des del mes de maig, serà al port de Tarragona.

 • Viatges totalment a mida

  Des de Viatges Pyrénées, el Cristian Capella ens ha suggerit parlar de "viatges d'autor o viatges a mida" pels Estats Units, el Canadà o on vulguem, a partir de les propostes d'una companyia especialitzada 'Red Lands and Whales'. N'hem parlat amb un dels seus responsables, el German Zapata.

Facebook

Twitter