ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De viatge

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • De viatge: viatge de confinament

  L'Imma Codina de Viatges Pyrénées ha estat acompanyada del Toni Rovira per parlar-nos de les peripècies que va viure el seu client per tornar des de Groenlàndia fins a Andorra després que es decretessin les mesures de confinament provocada per la Covid-19.

 • De viatge: cancel·lacions o anul·lacions 2

  La nostra col·laboradora Imma Codina de Viatges Pyrénées ens explica les propostes que apliquen les aerolínies davant la situació provocada per la Covid-19.

 • De viatge: cancel·lacions o anul·lacions

  Avui l'Imma Codina de Viatges Pyrénées ens explica la situació que afronten des de fa uns dies les agències de viatges davant les prohibicions de viatjar en segons quins països i quines respostes tenen les aerolínies davant la situació.

 • De viatge: marxem de colònies

  A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina junt amb Jaume Ramos, director comercial d'Eix Estels, ens parlen de les vacances de "singles" amb fills i les colònies temàtiques per als nostres nanos.

 • De viatge: Egipte

  Avui hem marxat de viatge cap a un dels indrets amb més història. Aquest dijous hem volat fins a Egipte amb l'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el seu company Ayman Farouk de Saraya Tours.

 • De viatge: Costa Rica

  Avui marxem de viatge fins a Costa Rica. L'Imma Codina de Viatges Pyrénées i el Salvador Pinilla d'Avoris ens acosten cap a una destinació apta per a tota la família i on pots trobar tant relax com activitat.

 • De viatge: la Polinèsia

  A la secció de viatges, l'Imma Codina de viatges Pyrénées ens porta fins a la Polinèsia

 • De viatge: Perú

  El Manel Sánchez de Viatges Pyrénées ens parlar de les atraccions turístiques del Perú.

 • De viatge cap a Zimbàbue

  A l'espai de viatges, la nostra col·laboradora Imma Codina ha vingut acompanyada del Cesar Siankope per parlar-nos d'un destí turístic ben desconegut a dia d'avui. Amb ells hem viatjat fins a Zimbàbue.

 • Curiositats des de la pròpia experiència

  Un nou espai dedicat als destins de viatges de noces més triats, amb el Manel Sánchez, de Viatges Pyrénées. Avui ens hem centrat en curiositats que el nostre col·laborador ha viscut en 17 anys d'experiència professional i en l'evolució d'aquest mercat.

Facebook

Twitter

34.239.172.52