ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Obrim els llibres

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Obrim llibres amb Anna Riberaygua: Sant Jordi 2021

  L'Anna Riberaygua ens porta un seguit de novetats literàries per tenir-les en compte de cara la pròxima edició de Sant Jordi. D'entre les novetats destacades, "Carrer del bosc" de David Gálvez, "Bestiari pirinenc", d'Iñaki Rubio, "Carlemany i Andorra. Història de la Carta Pobla", d'Oliver Verges, i "la veu del perfum", de Cristina Canut, entre altres.

 • Obrim llibres amb Ana Riberaygua

  L'Anna Riberaygua ens endinsa en l'imaginari literari. Ara bé, avui ens porta llibre per remoure consciències, com ara, "Paraules d'Arcadi", "La historia de un caballo".

 • Llibres: literatura pirinenca

  L’Anna Riberaygua de la llibreria La Puça comença forta la temporada. La literatura pirinenca i llibres pels més petits són els ingredients de la seva intervenció.

 • Obrim els llibres: autors de casa

  L’Anna Riberaygua ens acosta, entre interrupcions comunicatives, diferents novetats literàries i en la cobren protagonisme els autors de casa nostra.

 • Obrim els llibres amb Anna Riberaygua

  L’Anna Riberaygua ens fa la seves particulars recomancions literàries tant per petits com per grans.

 • Els llibres: novetats literàries

  Aquest dimecres ens acompanya l’Anna Riberaygua que ens acostarà algunes de les novetats literàries.

   

 • Les recomanacions de l'Anna Riberaygua

  Un dimecres més l'Anna Riberaygua de la llibreria La Puça ens fa diverses propostes literàries ben contraposades entre elles i per a un públic ben divers.

 • Les recomanacions de l'Anna Riberaygua

  Un nou dimecres amb suggeriments especials de l'Anna Riberaygua. Llibres per a tothom, des de la Llibreria La Puça.

 • Les recomanacions de l'Anna Riberaygua

  Vista de l'Anna Riberaygua, de la Llibreria La Puça, amb molts suggeriments de llibres de caire molt divers. Avui, una part d'ells, de quilòmetre 0.

 • Les recomanacions de l'Anna Riberaygua

  Torna la selecció de llibres recomanats des de la Llibreria la Puça, per l'Anna Riberaygua.

Facebook

Twitter

3.235.191.87