ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Advocats

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Advocats: Sophie Bellocq, justícia, batllia i advocats

  L'advocada Sophie Bellocq posa sobre la taula les disfuncionalitats del sector del dret a l'hora d'operar. L'advocada parla del projecte de llei de les notificacions digitals i de les qüestions que, a dia d'avui, haurien de modificar-se abans de la seva aplicació.

 • Advocats amb Jordi Segura: la justícia pre i post-constitucional

  L'advocat Jordi Segura ens ha fet una classe de butxaca de com era i funcionava la justícia abans de la Constitució i quines figures entraven en joc.

   

   

 • Advocats: advocats i justícia

  L'advocat Manel Pujades ens dibuixa la relació que existeix en l'actualitat entre els advocats i la justícia.

 • Advocats: arrendatari i arrendador

  L'advocada Esther Domínguez ens explica els drets i obligacions de l'arrendatari i arrendador dins la llei de mesures urgents en matèria d'arrendaments d'habitatge i per millorar el poder adquisitiu.

 • Són nostres i cal protegir-les

  L'Ester Peralba ens ha parlat de la protecció de les nostres dades personals a l'espai que fem en col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra.

 • Una declaració que marca el camí

  Hem tancat la tercera hora del programa amb l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra. Hem retrobat la companyia de la Cristina Blanquer i hem completat el tema relatiu a assegurances i accidents. La Cristina ha començat parlant de la importància d'omplir com cal, sempre que sigui possible, la declaració amistosa d'accident.

 • De màxima actualitat

  A l'espai que fem en col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra, la Marga Marticella parla dels principals conflictes al voltant dels d'arrendaments urbans.

 • El saig i les execucions de les sentències

  A l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats, avui l'Eva López ens ha parlat de la figura del saig i de com procedir a l’execució forçosa de les resolucions judicials o els actes administratius executoris.

 • Justícia ràpida

  Hem tancat la temporada de l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra amb el Marc Maestre. Ens situem en el Codi de procediment penal, articles 163 i següents, que parlen de l'ordenança penal.

 • Les segones residències

  A l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra, hem parlat avui amb la Núria Vila i la Carlota Pastora, sobre els condicionants legals de les segones residències.

Facebook

Twitter

3.80.144.129