Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Advocats

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Advocats amb Jordi Vintró: estudis universitaris

  L'advocat Jordi Vintró assegura que el dret és una carrera universitària avorrida. Ara bé, tot depèn, com sempre, del professorat. Vintró aconsella triar el professor que estigui exercint com a advocat, ja que així l'assignatura es pot fer més amena en tractar-se casos reals.

 • Advocats amb Adela Nieto: pros i contres procediment civil

  El nou procediment civil comporta canvis. Tal com ressalta l'advocada Adela Nieto, el procediment civil ens conduirà a l'agilitat i celeritat de la mateixa justícia i, alhora, a l'encariment dels procediments que s'iniciïn.

 • Advocats amb Josep Antoni Silvestre: drets del detingut

  L'advocat Josep Antoni Silvestre aconsella que en circumstàncies adverses, sobretot en processos de detencions, sempre tinguem present un advocat. I és que és l'única manera que no es vulnerin els drets dels detinguts i perquè tinguem una interpretació exhaustiva de cada un dels drets que tenim com a detingut.

 • Advocats amb Estefania Bourgeaud

  L'advocada Estefania Bourgeaud ens parla de l'acció de paternitat. Qui engega un procés de paternitat? Quins són els motius que hi ha al darrere? Quins són els efectes col·laterals d'un procediment de paternitat?

 • Advocats: Xavier López ens parla dels conflictes laborals

  L'advocat Xavier López ens exposa les problemàtiques que presenten les diferents modalitats d'acomiadament. L'advocat manifesta que amb l'aprovació de la nova llei de relacions laborals, el treballador ha acabat pertent drets.

 • Advocats: Sophie Bellocq, justícia, batllia i advocats

  L'advocada Sophie Bellocq posa sobre la taula les disfuncionalitats del sector del dret a l'hora d'operar. L'advocada parla del projecte de llei de les notificacions digitals i de les qüestions que, a dia d'avui, haurien de modificar-se abans de la seva aplicació.

 • Advocats amb Jordi Segura: la justícia pre i post-constitucional

  L'advocat Jordi Segura ens ha fet una classe de butxaca de com era i funcionava la justícia abans de la Constitució i quines figures entraven en joc.

   

   

 • Advocats: advocats i justícia

  L'advocat Manel Pujades ens dibuixa la relació que existeix en l'actualitat entre els advocats i la justícia.

 • Advocats: arrendatari i arrendador

  L'advocada Esther Domínguez ens explica els drets i obligacions de l'arrendatari i arrendador dins la llei de mesures urgents en matèria d'arrendaments d'habitatge i per millorar el poder adquisitiu.

 • Són nostres i cal protegir-les

  L'Ester Peralba ens ha parlat de la protecció de les nostres dades personals a l'espai que fem en col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra.

Facebook

Twitter