ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Advocats

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • De màxima actualitat

  A l'espai que fem en col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra, la Marga Marticella parla dels principals conflictes al voltant dels d'arrendaments urbans.

 • El saig i les execucions de les sentències

  A l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats, avui l'Eva López ens ha parlat de la figura del saig i de com procedir a l’execució forçosa de les resolucions judicials o els actes administratius executoris.

 • Justícia ràpida

  Hem tancat la temporada de l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra amb el Marc Maestre. Ens situem en el Codi de procediment penal, articles 163 i següents, que parlen de l'ordenança penal.

 • Les segones residències

  A l'espai que fem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra, hem parlat avui amb la Núria Vila i la Carlota Pastora, sobre els condicionants legals de les segones residències.

 • Una veu d'expert

  Nova cita amb la secció que desenvolupem amb la col·laboració del Col·legi d'Advocats d'Andorra. Avui hem parlat de temes de caire laboral amb el Xavier López, un advocat que dedica a aquesta brança del dret la major part de la seva feina professional.

 • Els judicis orals en les causes penals

  A l'espai que fem en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra, hem rebut avui el Jordi Segura. Ha parlat del judici oral en les causes penals. Hem fet paral·lelismes entre el sistema andorrtà, i algún cas d'actualitat, molt mediàtic, que s'està jutjant ara al Tribunal Suprem espanyol.

 • Rols assignats

  La degana del Col·legi d'Advocats d'Andorra, Sophie Bellocq, ens ha parlat avui del rol de l'advocat davant la Justícia i del rol del col·legi. a més, li hem plantejat tres temes d'actualitat.

 • Gent, importacions, sobirania i reformes constitucionals

  A l'espai que fem en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra, Manuel Pujadas ha parlat del concepte 'gent importada' que va utilitzar el copríncep Vives fa pocs dies. També hem analitzat aspectes referents a la possible despenalització de l'avortament i a la possibilitat de canvis constitucionals.

 • La propietat intel·lectual

  A l'espai que fem en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra ens ha visitat avui l'Ester Peralba. Ens ha  parlat del concepte 'propietat intel·lectual'.

 • La violència de gènere

  Amb l'advocada Eva López hem parlat avui de la violència de gènere i la seva regulació legal, diferències amb la violència domèstica, així com el suport a les víctimes a partir del protocol integral establert. Ha estat la temàtica tractada a l'espai que fem en col·laboració amb el Col·legi d'Advocats d'Andorra.

Facebook

Twitter

18.207.132.114