Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: A can Trump

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Avui, des d'aquí

  El Roger Padreny, protagonista de la secció 'A Can Trump', que fem un cop al més connectant amb ell als Estats Units, ha vingut avui als estudis, aprofitant les vacances de Nadal a la Universitat de Harvard.

 • Boston, capital de l'esport USA

  El nostre col·laborador a l'espai 'A Can Trump', el Roger Padreny, ens parla avui de Boston com la capital esportiva nordamericana, amb quatre equips, de les quatre disciplines principals professionals, com a referents absoluts: Celtics (bàsquet), Bruins (hoquei gel), Red Sox (bèisbol) i Patriots (futbol americà).

 • L'anàlisi de la revàlida a Trump

  El Roger Padreny ens ha analitzat des del Estats Units els resultats i els aspectes més destacats de les 'Midterm elections' celebrades dimarts.

 • 6N: la revàlida de Trump

  Avui hem tingut cita (via skype) amb el Roger Padreny i l'espai 'A Can Trump'. Les 'midterm elections' i l'onada de paquets sospitosos de ser explosius enviats a simpatitzants demòcrates han obert la conversa amb el nostre col·laborador a la Universitat de Harvard. A la imatge que il·lustra el podcast, el Roger és a Nova York, davant la Trump Tower, a la Cinquena Avinguda.

 • Estrena de l'espai 'A Can Trump', amb el Roger Padreny

  Avui hem estrenat secció. Des de la Universitat de Harvard, a Cambridge, a l'estat de Massachusetts, als Estats Units, on s'ha incorporat fa dues setmanes, el Roger Padreny serà l'encarregat d'explicar-nos algunes de les coses que passen 'A Can Trump'.

Facebook

Twitter