ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Graupera viatgera

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La terra del gel

  Hem tancat el programa amb la Sònia Graupera i les seves recomanacions personals després d'un viatge a Islàndia.

 • L'Àsia de veritat

  La Sònia Graupera ens ha comentat avui les seves sensacions després del darrer viatge que ha fet a la capital de Malàisia, Kuala Lumpur. Malàisia estrena eslogan turístic: Truly Asia (L'Asia de veritat). En aquest enllaç trobareu el seu article sobre el viatge.

 • L'altre Tóquio

  Hem completat els capítols sobre algunes zones de Tòquio que la Sònia Graupera Travels ha volgut destacar a l'espai de la #Grauperaviatgera.

 • L'encant de l'Àsia

  La Sònia Graupera ens ha traslladat avui a la primera escala del seu viatge a l'Àsia. Comencem a Bangkok i, més tard, coneixerem Kagurazaka, al Japò, i un hotel molt singular.

 • Kowloon, Wan Chai i Central

  La Sònia Graupera ha dedicat avui l'espai de la Graupera viatgera a tres districtes molt concrets de Hong Kong.

 • Cap a Cannes i Versalles

  La Sònia Graupera ha compartit el que més li va agradar de la seva darrera visita al ILTM Cannes i a la vila de Versalles.

 • La ciutat de les nits blanques

  Amb la Sònia Graupera hem viatjat avui de forma metafòrica a Sant Petersburg. Coneguda com la Capital del Nord, la Venècia del Nord, la Palmira del Nord, la ciutat de Pere, la ciutat de les nits blanques, la ciutat sobre el riu Neva o Píter. Però el nom més freqüent és "la Capital cultural".

 • Una joia mexicana

  La Sònia Graupera, a l'espai de la #Grauperaviatgera, ens ha portat avui cap a Mèxic. Concretament cap a Tulum, una de les seves localitats preferides al país.

 • La perla d'Àsia

  La Sònia Graupera ha dedicat el seu espai de la 'Graupera viatgera' a la capital de Cambodja, Phnom Penh, coneguda com 'La perla d'Àsia'.

 • Singapur, where passion is made possible.

  La Sònia Graupera ens parla avui  a l'espai de la 'Graupera viatgera' d'un dels seus indrets preferits, Singapur. I, més concretament, del seu Chinatown. L'eslogan publoicitari al web oficial de turisme és 'Where passion is made possible" (on la passició es converteix en possible).

Facebook

Twitter

18.207.249.15