Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Graupera viatgera

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera: Maldives

  La Sònia Graupera ha pogut enlairar-se i viatjar fins a les Maldives. Durant uns dies la Sònia visitarà nous allotjaments i provarà diferents serveis i no per fer-nos dentetes sinó per animar-nos a anar cap a Àsia per desconnectar i relaxar-nos. 

 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera: Valladolid

  La Sònia Graupera ens porta fins a Valladolid i, en concret, a la fira FINE, la mostra més important sobre el turisme vinícola. Descobrim bodegues i experiències i ens deixem portar per la ciutat amb platja inclosa.

 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera: Fitur 2021

  La Sònia Graupera torna a viatjar per l'interior de l'estat espanyol anant fins a Madrid per assistir a la fira internacional del turisme, és a dir, a Fitur. La Sònia no es creu les xifres assolides durant la setmana de Fitur, però el tema està en els estands que s'hi han presentat, entre ells, Andorra.

 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera: Barcelona

  La Sònia Graupera mai decep amb les seves propostes turístiques. Avui hem passejat per Barcelona, ciutat que tots coneixem amb racons espectaculars, però segur que encara ens en quedem molts per descobrir. La Sònia ens proposa exposicions que estan a punt d'estrenar-se i terrasses que ens brindaran unes vistes espectaculars de la ciutat.

 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera

  La Sònia Graupera comença a fer plans i podria ser que el seu primer viatge passi per sud-amèrica. D'aquí que en la secció d'avui ens parli d'aquells països que estan oberts al turisme sempre que aportem una PCR negativa.

 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera

  La Sònia Graupera ens porta de museus. Establiments curiosos, peculiars i que fan que la ciutat on estan ubicats generin interès turístic. Avui anem de museus per Barcelona, Màlaga, Bruges, Islàndia, Berlín, Bangkok, entre altres.

 • Graupera viatgera: Buenos Aires

  La Sònia Graupera ens ha fet fer una escapada cap a la ciutat més important d'Argentina. Avui hem marxat cap a Buenos Aires, però no per ballar tangos sinó per endinsar-nos en una ciutat que ens transporta cap a altres ciutats europees. En pocs minuts hem passejat pels barris més emblemàtics, hem tastat una bona carn i hem anat de compres.  

 • Graupera viatgera: Màlaga

  La nostra col·laboradora més viatjada Sònia Graupera ens endinsa per una ciutat andalusa prou desconeguda. Ens arribem fins a Màlaga.

 • Graupera viatgera amb Sònia Graupera: Fuerteventura

  La Sònia Graupera ens situa durant uns minuts en els racons més espectaculars de Fuerteventura. Un indret on hi trobarem platges idíliques i salvatges i on menjarem les conegudes "papas arrugás con mojo picón"

 • Graupera viatgera: Torres i gratacels

  La Sònia Graupera continua aguantant-se les ganes de viatjar però la seva ment no deixa de fer-ho. Ens parla d'aquells que viatgen motivats per les seves aficions, és a dir, perseguint el rastre d’un artista en concret, per conèixer la gastronomia d’un indret determinat. Viatgem a través de torres i gratacels.

   

Facebook

Twitter