ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Receptes d'art

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Un postimpressionista diferent

  La Ruth Casabella ens ha portat avui a les 'Receptes d'art' la figura i l'obra d'un pintor postimpressionista francès de nacionalitat i polinesi d'adopció. Avui hem parlat de Paul Gauguin, del qual la National Gallery de Londres fa una exposició de retrats molt interessant fins el 26 de gener.

 • Més arquitectura. Més art

  La Ruth Casabella amplia referències sobre arquitectura i art en el tram final del programa: La seva temàtica a la iniciativa 'La clau', a l'àrea de culturav del comú d'Escaldes-Engordany.

 • Plànols i pentagrames

  La Ruth Casabella ha tancat el programa amb referències al vincle entre arquitectura i art. Una de les temàtiques que es posaran damunt la taula a la iniciativa 'La clau', del Comú d'Escaldes-Engordany.

 • Geni i figura

  La vida i l'obra de Francesco Borromini, un dels màxims exponents de l'arquitectura del Barroc de Roma, ha estat el protagonista de les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella.

 • Els Wildenstein

  Primeres 'Receptes d'art' de la temporada amb la Ruth Casabella. Avui ens ha explicat qui era la familia Wildenstein, una nissaga que es va iniciar a meitat del segle XIX molt vonculada a l'art. També amb un costat fosc.

 • Exposicions i llibres

  El Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut Valencià d’Art Modern, presenta l’exposició més extensa dedicada a Josep Renau feta fins ara a Catalunya. És una de les recomanacions de la Ruth Casabella, en la darrera secció de la temporada de les 'Receptes d'art'.

 • Les llums i ombres de John Ruskin

  La Ruth Casabella ens descobreix a les 'Receptes d'art' les llums i les ombres del polifacètic artista anglès John Ruskin (1819-1900).

 • Art africà

  Unes molt interessants 'Receptes d'art', avui, amb la Ruth Casabella. Ens ha explicat que són els coneguts com a 'Bronzes de Benín', una col·lecció de més de mil peces originàries d'aquest país africà, i creades entre el segle XIII i finals del XIX.

   

 • El pintor de la Nova Objetivitat

  La Ruth Casabella ha dedicat les 'Receptes d'art' d'avui a Otto Dix, el pintor de la Nova Objetivitat i l'Expresionisme alemany.

 • La dama misteriosa

  La Ruth Casabella ha dedicat les 'Receptes d'art' d'avui a la Dama d'Elx.

Facebook

Twitter

18.207.132.114