ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Receptes d'art

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Receptes d'art amb Ruth Casabella: Bruixes en l'art

  La Ruth Casabella ens proposa una recepta d’art fora del comú. Ens ajuda a visualitzar com estan representades les bruixes en el món de l’art.

 • Receptes d'art: Marilyn Manson

  La darrera recepta d'art de la Ruth Casabella no ens ha deixat indiferent. El controvertit cantant Marilyn Manson ha ocupat uns minuts de programa en el que hem conegut la seva faceta com a pintor i què amaguen les seves pintures. Ull perquè les seves obres no estan a l'abast de les butxaques de tothom.

 • Receptes d'art: Robert Mapplethorpe

  A les receptes d'art de la Ruth Casabella parlarem del controvertit fotògraf nord-americà Robert Mapplethorpe.

 • Receptes d'art: Basquiat, un nen entremaliat

  Amb la Ruth parlem de Basquiat. Anirem cap a Nova York amb un artista que, em flairo que no li acaba d'agradar massa. Un oportunista? Senzillament li va sortir bé la jugada? Va ser l'entorn qui el va fer famós? El descobrim en una nova "recepta d'art".

 • Receptes d'art: Napoleó i Egipte

  La recepta d'art de la Ruth Casabella ha anat dedicada a un personatge històric. Hem parlat del fracàs de l’expedició de Napoleó Bonaparte en el seu intent de conquerir Egipte.

 • Receptes d'art: Gertrude Stein

  Acabem programa establint contacte amb la Ruth Casabella que avui, en la seva recepta d’art, parlem de la Gertrude Stein.

 • Receptes d'art

  La ruth Casabella ens posa color a aquests dies de certa foscor. Avui amb la ruth hem parlat de la figura del pintor francès Henri Matisse.

 • Receptes d'art: Pompeia

  Avui amb la Ruth Casabella hem fet un tomb per Pompeia, ciutat de l’antiga Roma que va ser destruïda per l’erupció del Vesuvi l’any 79.

 • Receptes d'art: cultura olmeca

  En les receptes d'art d'avui la Ruth Casabella ens parla d'una de les cultures més desconegudes com és la cultura olmeca.

 • Receptes d'art: Man Ray, el primer en senteciar que la fotografia és un art

  L'artista Man Ray ha estat el protagonista avui dins l'espai de Receptes d'Art que ens aporta la Ruth Casabella. Man Ray un gran desconegut però el primer en sentenciar que la fotografia és art, una premisa que és ben recent a dia d'avui.

Facebook

Twitter

3.234.250.24