ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Receptes d'art

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Receptes d'art: Man Ray, el primer en senteciar que la fotografia és un art

  L'artista Man Ray ha estat el protagonista avui dins l'espai de Receptes d'Art que ens aporta la Ruth Casabella. Man Ray un gran desconegut però el primer en sentenciar que la fotografia és art, una premisa que és ben recent a dia d'avui.

 • Un gran arquitecte i molt més

  A les 'Receptes d'art', la Ruth Casabella ha comentat sobre la vida i l'obra d'un arquitecte, historiador, humanista i polític català, alhora dissenyador de tipografies i enquadernacions de llibres i il·lustrador. Fou un dels principals protagonistes del Modernisme català. Avui hem parlat de Lluís Domènech i Montaner, autor entre d'altres del Palau de la Música Catalana o l'Hospital de Sant Pau de Barcelona.

 • El romanticisme obscur de la Verónica Francés

  La Ruth Casabella ha dedicat les primeres 'Receptes d'art' de l'any a la il·lustradora valenciana Victoria Francés, que ha estat diverses vegades a La Massana Còmic.

 • Ela pare de l'Alien

  La Ruth Casabella ha comentat avui la figura i l'obra d'un artista eclèctic. Ens parla del suís H.R. Giger, el creador dels efectes visuals d'"Alien, el vuitè passatger", per la qual va rebre l'Oscar del 1979

 • Zuloaga, un mestre del retrat

  La Ruth Casabella ha tancat el programa amb un recorregut per la vida i l'obra del pintor basc Ignacio Zuloaga (1870-1945).

 • Un postimpressionista diferent

  La Ruth Casabella ens ha portat avui a les 'Receptes d'art' la figura i l'obra d'un pintor postimpressionista francès de nacionalitat i polinesi d'adopció. Avui hem parlat de Paul Gauguin, del qual la National Gallery de Londres fa una exposició de retrats molt interessant fins el 26 de gener.

 • Més arquitectura. Més art

  La Ruth Casabella amplia referències sobre arquitectura i art en el tram final del programa: La seva temàtica a la iniciativa 'La clau', a l'àrea de culturav del comú d'Escaldes-Engordany.

 • Plànols i pentagrames

  La Ruth Casabella ha tancat el programa amb referències al vincle entre arquitectura i art. Una de les temàtiques que es posaran damunt la taula a la iniciativa 'La clau', del Comú d'Escaldes-Engordany.

 • Geni i figura

  La vida i l'obra de Francesco Borromini, un dels màxims exponents de l'arquitectura del Barroc de Roma, ha estat el protagonista de les 'Receptes d'art' de la Ruth Casabella.

 • Els Wildenstein

  Primeres 'Receptes d'art' de la temporada amb la Ruth Casabella. Avui ens ha explicat qui era la familia Wildenstein, una nissaga que es va iniciar a meitat del segle XIX molt vonculada a l'art. També amb un costat fosc.

Facebook

Twitter

3.234.245.125