ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Un complement, de vegades, incomplet

  La Kàtia Durich ens ha parlat avui de les aplicacions que ens aconsellen sobre la bondat o no de certs aliments. La nostra col·laboradora ho considera un complement per a la gent interessada, però hi detecta, en la majoria, algunes mancances.

 • Emocions i salut

  Amb la Dra. Àngels Codina hem abordat avui el vincle existent entre les emocions i la salut,que és un dels pals de paller de la seva especialitat, l'ontomedicina.

 • Característiques i peculiaritats

  El Dr. Albert Dorca, del Centre Mèdic Carlemany, ens ha parlat avui a l'Àrea de salut de la tensió arterial, i sobretot, dels problemes que pot generar quan aquesta és massa alta.

 • Tornar als bons hàbits

  Com podem encarar l'any amb bon peu des del punt de vista de la nostra alimentació? Posarem fil a l'agulla, fins i tot, en el moment d'anar a comprar. Hem parat molta atenció avui a la Berta Jiménez, a l'Àrea de salut.

 • Infermeria a Urgències

  Sabeu quines són les característiques principals en el rol d'una infermera o un infermer d'urgències? N'hem parlat avui al programa amb el Miguel Rey, del Col·legin Oficial d'Infermeres i Infermers d'Andorra, amb una amplia experiència en el Servei d'Urgències.

 • Coordinació i prevenció

  La Mònica Dicenta, d'Spai nutrició, ens ha parlat avui de la importància de la feina dels dietistes i nutricionistes en l'àmbit hospitalari.

 • L'EMDR

  Hem iniciat el programa parlant de l'EMDR, el tractament més innovador i eficaç per a l'estrés postraumàtic, amb la Dra. Àngels Codina.

 • Grip i vacunació

  El Dr. Albert Dorca, del Centre Mèdic Carlemany, ha visitat l'espai 'Àrea de salut' i ens ha parlat de la grip i la campanya vacunació, encara en marxa, contra la mateixa.

 • El gust envelleix?

  Evoluciona el sentit del gust amb l'edat? Com pot ser que coses que m'agradava menjar de petit ara no les suporti? El Marc Gil, nutricionista de BIO BIO, ho ha explicat a l'Àrea de salut

 • La influència de l'estrès

  Molta gent pateix d'estrès i per aquest motiu, la Lidia Rodrigo, ens ha explicat com l'aborda la fisioteràpia i com influeix en la recuperació d'una lesió. Ha estat la cita amb l'Àrea de salut d'avui, a la tercera hora del programa.

Facebook

Twitter

35.175.201.14