ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Àrea de salut: Katia Durich

  La dietista Katia Durich ens dóna algunes iniciatives alimentàries per dur a terme durant aquests dies de confinament. La Katia ens diu que és un bon moment per experimentar a la ciuna amb els més petits i anar introduint nous aliments.

 • Àrea de salut: exercitar el cos des de casa

  El confinament dóna per molt i avui la fisioterapeuta Lídia Rodrigo ens proposa accions per fer des de casa per mantenir els bons costums i no deixar-nos portar pel sedenterisme.

   

 • Àrea de salut: substàncies nocives

  La dietista Berta Jiménez ens parlar de les substàncies nocives que es generen quan cuinem els aliments i quins estris hem d'evitar de tenir a la cuina.

 • Àrea de salut: estil de vida i salut

  La doctora Àngels Codina ens ha parlat de la relació que s'estableix entre l’estil de vida que portem avui dia i com se'n ressenteix la salut. Alhora, hem parlat de les actituts i comportaments que adoptem i desemvolupem les persones de manera individual / colectiva per satisfer les nostres necessitats com a éssers humans i assolir el desenvolupament personal.

 • Àrea de salut: alimentació infantil

  La dietista Sara Cruz ens dóna consells sobre l'alimentació que han de seguir els nostres infants per no caure en els mals hàbits i evitar l'obesitat infantil

 • COIA: infermes al centre penitenciari

  Una de les infermes que treballen al centre penintencia de la Comella, com és la Ingrid Millat ens detalla la tasca que realitzen amb els interns.

 • Nutrició: Què és el PNIE?

  La dietista Mònica Dicenta i la infermera especialista en PNIE, Lourdes Solé, ens expliquen que és i els beneficis de la Psico Neuro Immuno Endocrinologia (PNIE)

 • Ontomedicina: Autogovernança

  La metgessa generalista i investigadora clínica Àngels Codina ens fa un resum dels tallers que imparteix per tal que cada un de nosaltres es conegui amb més profunditat. Amb la doctora treballarem l'expansió de la consciència com a font de salut i llibertat.

 • Àrea de salut: els mòbils mentre dinem poden provocar sobrepès

  El dietista Ivan Aparicio ens ha volgut alertar de les conseqüències a mig-llarg termini que haurem d'assumir després d'haver adquirit uns mals hàbits a l'hora de realitzar els diferents àpats del dia. Aparicio assenyala que estar pendent dels dispositius mòbils mentre mengem ens pot provocar, entre altres, sobrepès.

 • Primera aproximació a la lumbàlgia

  La fisioterapeuta Lidia Rodrigo ha desenvolupat avui a l'Àrea de salut un primer capítol sobre la lumbàlgia. Ens hem centrat molt en el concepte, i les seves causes principals.

Facebook

Twitter

3.235.31.131