ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Robatoris a la dieta

  La Berta Jiménez ha dedicat avui l'Àrea de salut a un tema molt interessant, els lladres de nutrients. Són certes substàncies que impedeixen el total a aprofitament dels nutrients que ingerim en la nostra dieta.

 • L'ictus i la fisioteràpia

  Quines solucions aporta la fisioteràpia als afectats d'un ictus? Què és la neuroplasticitat? I la espasticitat? Hem estat molt contents de rebre novament al programa la Lidia Rodrigo, a l'Àrea de salut.

 • La tipologia del dejuni

  La Mònica Dicenta, dietista i nutricionista d'Spai nutrició, ha dedicat avui l'Àrea de salut a parlar sobre els diferents tipus de dejuni existents.

 • Part de la vida

  La Dra. Àngels Codina, directora de l'l'Institut Ontomèdic Dra. Codina, ha tocat avui un tema  molt profund: "La mort, part de la vida".

 • M'agrada i no m'agrada

  El Marc Gil, dietista de Bio Bio, ens ha parlat avui de les aversions alimentàries, un tema molt complex. Ens ha explicat per quins motius hi ha plats que ens agraden molt i d'altres que no podem ni mirar-los.

 • El grup fa pinya

  A l'Àrea de salut de dietètica i nutrició, la Kàtia Durich ens ha explicat una idea molt interessant que desenvolupa des de fa un temps. Crea dinàmiques de grup per a col·lectius de set o vuit personesn que volen aprimar-se. Una iniciativa que permet que els membres del grup s'ajudin de cara a aconseguir l'objectiu desitjat.

 • La salut, amb gran angular

  La Dra. Àngels Codina ens ha explicat avui els principis rectors de l'ontomedicina, la medicina integral avançada del segle XXI, coneguda també com la medicina de l'ésser.

 • Una infecció complicada en molts sentits

  El Dr. Albert Dorca, del Centre Mèdic Carlemany, ens ha explicat avui a l'Àrea de Salut moltes coses sobre la listeriosi, la infecció que es produeix a causa del bacteri Listeria monocytogenes. Diversos casos, alguns d'ells amb resultat de mort a Espanya, han demostrat, com ha explicat el doctior, que és una infecció molt complicada, en diversos sentits

 • El retorn a la rutina

  Molt sovint, després de les vacances, hem de recuperar els bons hàbits alimentaris. Ens ha ajudat a fer-ho la Berta Jiménez, a l'espai de dietètica i nutrició de l''Àrea de salut' d'avui. A més, ens ha explicat en què consisteix el batch cooking.

 • Suport nutricional en casos de transtorns alimentaris

  La Mònica Dicenta, d'Spai Nutricio, ha valora avui els diferents aspectes sobre el suport nutricional necessari en casos de trastorns de la conducta alimentària.

Facebook

Twitter

18.207.249.15