ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


  • Suport nutricional en casos de transtorns alimentaris

    La Mònica Dicenta, d'Spai Nutricio, ha valora avui els diferents aspectes sobre el suport nutricional necessari en casos de trastorns de la conducta alimentària.

  • Alimentació i canvi climàtic

    El dietista i nutricionista Marc Gil, de BIO BIO, i l'enginyer agrònom Daniel Bassas, director de la companyia, han dedicat avui l'Area de salutde dietètica i nutrició a reflexionar sobre l'alimentació i el canvi climàtic.

  • Físics o químics

    La Dra. Júlia Martínez-Illescas ha valorat i comentat les característiques dels diferents tipus de 'peelings' facials que es poden oferir. La distinció més genèrica és entre els físics i els químics.

  • H2O i molt més

    Els tipus d'aigua, els aliments amb més percentatge d'aigua, les aigues saboritzades, les infusions, els refrescs (normals, light o zero), les begudes energètiques, les isotòniques... L'Alba Reguant ha dedicat l'Àrea de salut d'avui, de dietètica i nutrició, a les diferents formes que tenim d'hidratar-nos.

  • Alternatives al sucre

    A l'Àrea de salut d'avui, de dietètica i nutrició, la Berta Jiménez ens ha parlat de les alternatives existents a la utilització del sucre comú, en forma d'edulcorants naturals o artificials. Hem valorat pros i contres d'alguns dels productes més utilitzats.

  • Acompanyament integral a la maternitat

    A l''Àrea de Salut' d'avui ens ha visitat la directora general de Clínica Omega Zeta Andorra, la Nàdia Sopena. Hem parlat dels set tallers d'acompanyament integral a la maternitat que començaran el 10 de maig.

  • La dieta antiinflamatòria

    Els aliments tenen propietats que van més enllà del que ens indica l'anàlisi dels seus nutrients. Avui, la Katia Durich ens ha parlat a l'Àrea de salut de tot el que ha d'integrar la nostra dieta per tenir propietats antiinflamatòries

  • La salut intestinal

    La Mònica Dicenta, d'SpaiNutricio, ens ha parlat avui d'un tema importantíssim, la nutrició i el sistema intestinal.

  • Pioneres del nou concepte de la fisioteràpia

    La Lidia Rodrigo ens acompanya avui a l'Àrea de salut amb un espai d'homenatge a tres dones que van ser claus en el nou enfocament de la fisioteràpia a principi del segle XX. Són Françoise Mézières, Therese Bertherat i Blandine Calais-Germain.

  • I com és una primera visita a una consulta de dietètica i nutrició?

    Com es desenvolupa una primera visita davant d'un professional de la dietètica i la nutrició? Amb la Kàtia Durich hem 'escenificat' avui des del primer minut aquesta situació a l'Àrea de salut, per tal d'ajudar a qui dubta i li causa neguit demanar aquest assessorament. A la imatge, amb la Kàtia, l'informe de la màquina de bioimpedància que analitza la composició del cos.

Facebook

Twitter