ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Àrea de salut

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • La salut intestinal

  La Mònica Dicenta, d'SpaiNutricio, ens ha parlat avui d'un tema importantíssim, la nutrició i el sistema intestinal.

 • Pioneres del nou concepte de la fisioteràpia

  La Lidia Rodrigo ens acompanya avui a l'Àrea de salut amb un espai d'homenatge a tres dones que van ser claus en el nou enfocament de la fisioteràpia a principi del segle XX. Són Françoise Mézières, Therese Bertherat i Blandine Calais-Germain.

 • I com és una primera visita a una consulta de dietètica i nutrició?

  Com es desenvolupa una primera visita davant d'un professional de la dietètica i la nutrició? Amb la Kàtia Durich hem 'escenificat' avui des del primer minut aquesta situació a l'Àrea de salut, per tal d'ajudar a qui dubta i li causa neguit demanar aquest assessorament. A la imatge, amb la Kàtia, l'informe de la màquina de bioimpedància que analitza la composició del cos.

 • Ompliments de rejoveniment

  hem tingut cita aquest matí amb l'espai de medicina estètica i antienvelliment, dins l'Àrea de salut, de la Dra. Júlia Martínez-Illescas.

 • Veritats, mitges veritats i mentides sobre els aliments ecològics

  Els aliments ecològics ha estat el tema que ha triat avui la Berta Jiménez, dietista i nutricionista, a l'Àrea de salut. Separar el gra de la palla, o la publicitat de la informació nutricional han estat temes destacats.

 • Un tema que cal tenir en compte

  La Lídia Rodrigo, a l'Àrea de Salut, ens ha parlat avui del sol pèlvic i de la manera de tenir-hi la màxima cura.

 • La importància dels abordatges multidisciplinars

  La Katia Durich, del Centre d'Assessorament Dietètic Marta Pons Jansana, ens ha parlat avui a l'Àrea de salut del concepte 'cuidar-se' i de la importància de fer-ho de manera multidisciplinar.

 • Estornuts, calfreds, mocs, potser febre, i cia

  A l'Àrea de salut d'avui, el fred, l'hivern i les malalties associades més freqüents, amb el Dr. Albert Dorca, del Centre Mèdic Carlemany.

   

 • L'entomofàgia

  El Marc Gil, de BIO BIO, ens ha parlat avui a l'Àrea de salut de dietètica i nutrició dels insectes i l'alimentació humana, l'entomofagia.

 • Moviment és salut

  La Lidia Rodrigo, fisioterapeuta, ens proposa també un seguit de bons propòsits pel nou any a l'Àrea de salut, a partir de la consideració que diu que el moviment és salut.

Facebook

Twitter