ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • En connexió: Roger Padreny

  El conseller general socialdemòcrata, Roger Padreny, ens parla de la iniciativa engegada per configurar mascaretes per als col·lectius que més ho necessiten al marge dels professionals sanitaris. Mascaretes que han estat disenyades seguint les directrius del ministeri de salut.

 • En connexió: Stop Violències

  L'Associació d'Stop Violències engega una campanya per donar visibilitat a aquelles dones que davant el confinament quedar-se a casa no és un lloc segur per elles.

 • En connexió Jordi Serra-Cobo: combatre el coronavirus

  L’investigador de l’Institut de Recerca de Biodiversitats de la Universitat de Barcelona i expert en coronavirus i ratpenats, Jordi Serra-Cobo, ens dóna més detalls sobre l'eina que pretenen enllestir perquè detecti futurs coronavirus. El professor també ens explica d'on apareixen els coronavirus i com podem lluitar per combatre'l.

 • En connexió Josep Marticella

  El director general de Vallnord Pal Arinsal, Josep Marticella, ens explica la situació dels treballadors temporers i les decisions que han de prendre des de l'estació degut a la finalització de la temporada abans d'hora.

 • En connexió

  La directora de l’escola Àgora Internacional, Clara Pintat, ens explica com s’han organitzat els docents per poder continuar donant classe al seus alumnes però a distància. Com arribaran les avaluacions d’aquest darrer trimestre? I el president de l'Associació de Propietaris de Béns Immobles, Pascual Gracia, demana un marc legal que estableixi una relació justa i equilibrada entre propietari i inquilí davant la situació actual.

 • En connexió: Mesures solidàries

  Hem establert connexió amb el director general de FEDA, Albert Moles, perquè ens doni més detalls sobre la mesura que ha establert la parapública per ajudar a les empreses i autònoms afectats per la Covid-19.

 • En connexió: Carles Ramos

  El president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, constata les cancel·lacions que estan tenint els diferents establiments hotelers davant el coronavirus.

 • En connexió: Efectes coronavirus

  Durant una hora hem parlat del teletreball, de les propostes que ha fet la CEA al ministre d'economia i de com afronta el sector comerç la situació. Tots els testimonis han passat un missatge comú: mantenir la calma.

 • En connexió: CEA i coronavirus

  El director gerent de la CEA, Iago Andreu, ens comenta les mesures que han començat a establir les empreses del país per afrontar els efectes del coronavirus. I és que des de la CEA s'ha detectat que les empreses del país han patit unes pèrdues de fins el 30%.

 • En connexió amb Daniela Tilbury

  La professora Daniella Tilbury, comissionada del desenvolupament sostenible i futures generacions del Govern de Gibralatar i vicerectora emèrita de la Universitat de Gibraltar, ens ha parlat del workshop sobre qualitat i sostenibilitat en l'educació superior.

Facebook

Twitter

3.235.31.131