ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • En connexió amb la CIA AN-DANDA-RA

  Les actrius de teatre Mercè Canals i Carol Caubet, juntament amb la Lis Caubet, representaran l’espectacle “Garses” al festival Internacional de Teatre Amateur de Girona a finals del mes d’agost.

 • En connexió amb Dani Vinseiro

  El CEO d’ANDBUS, Dani Vinseiro, ens explica com s’ha treballat i es treballa per permetre que els temporers que han vingut a fer temporada al país hagin pogut tornar a casa seva dins una circumstància totalment atípica.

 • En connexió amb Eva Choy: reobertura de les escoles bressol

  Hem anat fins a Ordino perquè ahir dimarts l’escola bressol de la parròquia, de la mateixa manera que ho han fet altres parròquies, van obrir portes per acollir els més petits. Això sí, l’obertura s’ha donat amb unes mesures de seguretat extraordinàries. Connectem amb la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy.

   

 • En connexió amb Esther Piquer

  L’Esther Piquer ens parla del projecte Refoodlution, una iniciativa que converteix les cartes dels restaurants en codis QR per tal d’evitar contagis.

 • En connexió Marta Planas

  La cap d'àrea del departament de promoció cultural i cap de l'àrea de museus d'Andorra, Marta Planas, ens explica com funcionarà el Dia Internacional dels Museus que tindrà lloc el proper 18 de maig.

 • En connexió Amb Andorra Makers

  El Valentín Ortiz d’Andorra Makers ens explica la seva experiència i implicació en aquesta crisi sanitària. Els integrants d’Andorra Makers continua ajudant i molt en aquesta situació fabricant, a través de les impressions 3D, tot tipus de material per protegir-nos de la Covid-19.

 • En connexió amb David Caubet

  El Director de Comunicació de la CASS, David Caubet, assenyala que un miler d'autònoms han decidit acollir-se a una suspensió temporal de la seva activitat. Alhora, Caubet fa una interpretació de totes les dades que han recollit fins ara a l'espera que el Departament de Treball faci arribar les seves.

 • En connexió: Tatuats pel Pirineu

  La col·lega de professió Eva Clausó torna a la petita pantalla amb el seu “Tatuats pels Pirineus” que a partir de 15 de maig afronta la seva segona temporada en la que descobrirem els racons de cinc comarques pirinenques.

   

 • En connexió Núria Sàez

  La Fundadora i Presidenta de l’Associació catalana d’infermeres gestores d’imatge corporal, Núria Sàez, que a finals de setmana havia de ser a Andorra per dur a terme una formació específica ens explica la finalitat de l'entitat que ha donat un nou rol a la professió.

 • En connexió: comerços que conviuen amb la Covid19

  Els comerços dedicats al sector de la moda fan també el salt cap a la venda on-line. Alguns d'aquests establiments s'han hagut d'adaptar a les noves circumstàncies a marxes forçades.

Facebook

Twitter

34.204.176.125