ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • En connexió amb Sònia Yebra

  La responsable de The Shopping Mile, Sònia Yebra, fa balanç d'un cap de setmana en què l'afluència de turisme ha estat més que notòria. El comerç comença a recuperar-se molt tímidament i les esperances estan dipositades amb l'estiu. Yebra ressalta que durant l'hivern s'ha facturat entre un 60%-70% menys que l'any passat.

 • En connexió amb Ivan Mora: Jornades INTECC

  La Covid-19 ha accelerat certs processos, com ara, el digital. Ara hem evidenciat que tenir presència en el món digital és essencial per sobreviure. Ara bé, tenim clar de quina manera hi hem de ser presents? Tenim una estratègia clara? L'Ivan Moran, mànager d'ACTINN, ens dóna resposta a algunes inquietuds i ens convida a participar en les jornades INTECC del pròxim 22 de juny.

 • En connexió amb Nino Marot: mostra gastronòmica

  El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica d'Encamp, Nino Marot, ens fa cinc cèntims de com està organitzada la pròxima mostra gastronòmica que se celebrarà des d'aquest divendres 30 d'abril fins al desembre. Els caps de casa d'Encamp poden atansar-se a recollir vals de 15 euros per gastar-los en petits comerços, bars i restaurants de la parròquia per donar-los un impuls.

 • En connexió amb Albert Pubill: medalla d'argent

  L'enginyer en telecomunicacions d'Andorra Telecom, Albert Pubill, explica que hi ha al darrere de la medalla d'argent del premi iberoamericà de qualitat 2020 que ha obtingut la parapública. Dos anys de treball que profund que ha tingut la seva recompensa i que encoratja a la parapública a seguir treballant per continuar treballant en sistemes de treball.

 • En connexió amb Bartumeu Gabriel, director general Autocars Nadal

  El director general d'Autocars Nadal, Bartumeu Gabriel, manifesta que el crèdit extraordinari que rebran de Govern els servirà per agafar oxigen després de passar uns mesos molt dolents en què la facturació i usuaris de les línies de transport han anat a la baixa. Amb tot, esperen que les mesures sanitàries es relaxin quant a l'aforament.

 • En connexió amb Dolors Vallespí: Verde que te quiero verde

  La bailaora Maria Moreno aterra a Andorra per presentar-nos l'espectacle "More no More" que tindrà lloc aquest divendres i dissabte a Sant Julià de Lòria. Una bona oportunitat per presenciar un espectacle de flamenc de gran format. Un esdeveniment que dóna el tret de sortida al segon cicle de "Laurèdia Flamenca-Verde que te quiero verde".

 • En connexió amb Mercè Canals i Ignasi Dalmases

  La Mercè Canals de l'Escola de teatre d'Entreacte i el formador en habilitats comunicatives Ignasi Dalmases ens parlen del contingut de la formació que engeguen a partir d'aquesta tarda a la Ud'A que passa per les "Habilitats Comunicatives i Equips del 2021: Lideratge i treball en equip. Presencialment, i també online!".

 • En connexió amb Roger Padreny: Acabar amb l'amiant

  El conseller general del PS, Roger Padreny, ens explica el contingut de la proposta d'acord de mesures d'eliminació i prevenció de l'amiant. Un text que sorgeix del debat de la declaració d'emergència climàtica i que preveu la creació d'una llei reguladora que s'enllestiria el segon semestre del 2022. Una proposta que signen totes les forces polítiques representades al Consell General.

 • En connexió amb Thaïs Vinyes: Limitació drets fonamentals

  Avui dia escoltem moltes veus que ens indiquen que hem perdut drets fonamentals. L'advocada Thaïs Vinyes ens indica que més que perdre s'han limitat drets fonamentals per protegir-ne un d'essencial com és el dret a la vida. Avui parlem de les limitacions del dret a la intimitat, reunió i manifestació, educació, circulació, entre altres. Drets que quedaran del tot restablerts quan superem l'escenari de pandèmia.

 • En connexió amb Jordi Pujol i Àlex Ruiz: informacions que no arriben

  El director d'UHA, Jordi Pujol, i el president de l'Associació d'allotjaments turístics, Àlex Ruiz, asseguren que avui dia encara hi ha molta confusió sobre si els catalans poden arribar-se fins a Andorra. Això provoca molta inseguretat al client català que s'absté a fer una reserva per por a no poder desplaçar-se fins al país. Tant de Pujol com Ruiz esperen que les reserves es vagin reactivant.

Facebook

Twitter

3.235.191.87