ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Un dret i un deure?

  Aquest divendres, a les 21h, al Centre d'Infants El Dau, l'Omar El Bachiri, us convida a una xerrada sobre la decisió de votar o no votar en unes eleccions i les seves conseqüències. N'hem parlat a l'espai 'En connexió'.

 • Divendres de canvi

  Avui tornen els 'Divendres de canvi' a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany. Hem parlat amb el seu protagonista, el filòsof David Murias, que avui parla sobre "L'home i les emocions".

 • Fhasa, la llum de la seva llar

  El MW Museu de l’electricitat de FEDA acollirà, el proper dissabte 18 de maig a les 21.30h, una visita teatralitzada per descobrir la central hidroelèctrica de FEDA i acostar-se a la seva història. La visita, que porta per títol "Fhasa, la llum de la teva llar", s’emmarca en la celebració del Dia internacional dels museus, que té lloc el mateix dissabte. Hem parlat amb la Joan Teixeira, una de ls guies del museu.

 • Tristor creativa

  La Ruth Casabella, la directora del CAEE i col·laboradora del programa, protagonitza avui a les 20h una xerrada que porta per títol "La tristesa creativa o la melangia com a font d’inspiració", al Taller tèxtil i del vidre d'Escaldes-Engordany.

 • Amsterdam, capital del retail mundial

  Hem encadenat tres espais 'En connexió'. En el primer, hem parlat de la participació d'ACTUA al World Retail Congress, a Amsterdam, amb la Judit Hidalgo, directora d'ACTUA Empresa.

 • Ciutats intel·ligents

  “Ciudades Inteligentes: Tecnologias y narrativas para crear ciudades sostenibles” és el nom de les jornades a les que ha estat convidat el director d'Actua Innovació, Marc Pons, per part de la Universidad del Pacífico, de LIma, al Perú. Hem parlat amb ell a l'espai 'En connexió'.

 • "Oiga señora Doncic..."

  L'espai de FNAC Andorra acull avui la presentació del llibre de Gabriel Fernández "Memòries d'un Community Manager". Hem parlat amb l'autor, que és el director de màrqueting i comunicació del MoraBanc Andorra.

 • Música de cambra, a Canillo

  A l'En connexió, hem parlat amb la Clara Pladevall, membre de l'Associació Amics del Cambra Romànica, del Concurs internacional que es farà el cap de setmana vinent a Canillo.

 • Premi a Andorra Lírica per "La Corte del Faraón"

  L'equip del programa està molt content del guardó que han concedit a Associació Andorra Lírica, el Gran Premi d'Espanya, dins els Premis Ars Mediterranea, al muntatge que van fer de "La cortte del faraón". Ho hem comentat amb la nostra col·laboradora i 'alma mater' de l'entitat, la Jonaina Salvador.

 • El Cineclub de les Valls engega nou període

  Amb l'Assumpció Lluís hem fet una repassada a la programació març-juny del Cineclub de les Valls. Avui engega amb una excel·lent pel·lícula de 2018, "The wife", amb Glenn Close i Jonathan Pryce (21,30h, sala d'actes de la Llacuna). Aquí ens va arribar com "La buena esposa".

Facebook

Twitter