ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: En connexió

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Límits, drets i obligacions

  Hem establert contacte 'En connexió', amb el psicòleg Omar el Bachiri. Divendres fa una xerrada al Llaç d'animació 'La Quitxalla', d'Encamp, sobre el 'nen o nena emperadors (o tirans)'. Explicarà, segons diu l'Omar, per què no s'ha de consentir tant als fills. Aquests han de tenir uns límits i unes obligacions, i no només drets.

 • A Encamp, a partir de divendres i al Pas, del 3 al 5 del gener

  El Saló de la Infància i de la Joventut d'Andorra a Encamp i el Pas de la Casa torna aquest Nadal. La 28a edició del saló obrirà portes del 27 de desembre a l'1 de gener a Encamp, mentre que del 3 al 5 de gener es desenvoluparà al Pas de la Casa. L'horari d'obertura serà de les 16 a les 21 h. N'hem parlat amb l'Ignasi Vinós, el director de Joventut i Esports del comú d'Encamp.

 • Més que un llibre

  L'editorial Mesclant ha tret al carrer fa poques setmanes la segona edició del llibre "La vida que queda", de la Marta Alsina. No és un llibre qualsevol. Si escolteu el podcast podreu entendre perquè ho dic.

 • Definint el futur Tecnoparc andorrà

  Una delegació del Govern del Quebec i d’Andorra han mantingut una jornada de treball aquest divendres a l’Espai d’Innovació d’Andorra per prosseguir amb la feina iniciada el passat més d’octubre a Montreal, al Canadà. Han tractat qüestions relatives a l’articulació d’un ecosistema que lligui l’emprenedoria, la innovació, la recerca i el teixit empresarial. La delegació andorrana està encapçalada pel ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, amb qui hem parlat a l'espai 'En connexió'.

 • Exportant coneixement

  Hem establert contacte amb el doctor en enginyeria Jordi Llovera (cap de projectes d'Enginesa), que presentarà demà a la COP25 una ponència sobre la implantació d'edificis de molt baix consum d'energia en països en desenvolupament, en el marc de la delegació xilena.

 • Nova denominació

  L'evolució natural del Museu del Tabac fa que ara l'anomenem Museu Fàbrica Reig. Quin ha estat el motiu per aquest canvi? N'hem parlat amb la directora del museu i de la Fundació Julià Reig, la Maria Martí.

 • En bon estat i en millor preu

  El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització del Comú de la Massana, el Sergi Balielles, i el director de Comunicació i Màrqueting del MoraBanc Andorra, el Gabriel Fernàndez, ens han parlat de la celebració, divendres a la tarda i dissabte en tota la jornada, del Videsport, el mercat de roba i material esportius de segona mà que se celebrarà a La Closeta.

 • Univers Playmobil, fins el 25 de gener, al CAEE

  El CAEE, del Comú d'Escaldes-Engordany, exposa fins el 25 de gener una mostra de ClickFactoryFest, una associació d'amics que comparteixen l'afició pel Playmobil. Ho hem comentat amb la responsable de la sala escaldenca, la Ruth Casabella, i un dels membres dell col·lectiu, l'Alexis Andreu

 • Arcalís aixeca demà la persiana de la temporada

  Hem establert comunicació amb la Diana Pérez, responsable de Comunicació i XXS d'Ordino-Arcalís: L'estació ordinenca aixeca demà la persiana de la temporada blanca 2019-2020.

 • En record del Pep

  L'Escola d'Art del Comú d'Andorra la Vella ret demà homenatge a la memòria del Pep Aguareles.  Li posarà el seu nom al taller de fotograia de l'escola. Ho hem comentat mb l'esposa del Pep, la Neus Mola, alhora professora de l'Escola d'art.

Facebook

Twitter

35.175.201.14