ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • La cuina del talent: viure en plenitud

  La nostra coach professional Núria Prenafeta ens fa cinc cèntims de la formació que impartirà en uns dies per aconseguir viure en plenitud.

 • La cuina del talent

  La nostra coach professional Núria Prenafeta ens ha parlat avui sobre els hàbits de treball. Com ens organitzarem d’ara en endavant? Serem més o menys eficaços? Com distingir entre el que és urgent del que és important?

 • La cuina del talent: les utilitats del coaching

  La nostra coach professional, Núria Prenafeta, ens ha explicat del que ens pot aportar el coaching. Quin acompanyament realitza el coach en aquestes circumstàncies? Qui acudeix a una sessió de coaching i amb quina intenció?

 • Cuina del talent; capitalisme conscient

  La coach professional i col·laboradora del programa Núria Prenafeta ens parla d’una nova tendència com és el Capitalisme Conscient i ens dóna detalls sobre el lideratge conscient i els reptes que tenen els líders quan part del seu equip es vagi incorporant a les empreses després d’aquest període de confinament.

 • La cuina del talent

  La nostra col·laboradora Núria Prenafeta ens parla de diferents temes relacionats amb la crisi de la Covid-19. La possibilitat de crear intel·ligència col·lectiva i què fer amb les emocions com la por, la incertesa o l’ansietat en aquests moments complicats .

 • La cuina del talent: intel·ligència col·lectiva

  A la cuina del talent de la nostra col·laboradora Núria Prenafeta hem parlat sobre com potenciar la intel·ligència col·lectiva en el nostre equip de treball.

 • La cuina del talent: ambient tòxic a la feina

  La Núria Prenafeta ens parla com detectar un entorn tòxic a la feina i quines vies de solució hi podem aplicar per no acabar sent una persona tòxica.

 • La cuina del talent: escoltar per comprendre

  La coach Núria Prenafeta ens parla l’escolta profunda. Com escoltar a l’altre sense condemnar allò què diu ni identificar-me amb el que explica.

 • La cuina del talent: L'experiència de l'Angelina com a voluntària en un centre penitenciari

  Aquest dimarts a 'la cuina del talent' ens visita la tieta de la Núria Prenafeta, l'Angelina. És voluntària en un centre penitenciari per fer "aflorar la bondat" entre els presos. Explica algunes de les experiències que ha viscut i com els condemnats recuperen la bondat quan se senten escoltats, acollits i no jutjats.

 • Ben-estar i ben-ser

  Avui la Núria Prenafeta ha parlat al seu espai del concepte empoderament. A més, ha fet una interessant reflexió sobre la diferència entre benestar i 'benser'.

Facebook

Twitter

3.230.154.129