ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El compromís, un camí de doble via

  Hem tingut una nova cita amb 'La cuina del talent' i la Núria Prenafeta: Avui hem parlat del compromís en l'àmbit laboral i vinculat als canvi en la cultura de l'empresa.

 • La cultura d'empresa (3)

  A la cita setmanal amb la Núria Prenafeta, a l'espai de 'La cuina del talent', la nostra col·laboradora continua valorant aspectes sobre les implicacions que suposen els canvis que demanda la nova cultura empresarial.

 • La cultura d'empresa (2)

  La Núria Prenafeta ha continuat desenvolupant el tema de les implicacions de la cultura empresarial. Avui centra l'atenció en l’impacte que pot tenir en les relacions entre les persones.

 • Persones i cultura d'empresa

  Adaptar-se a un nou context empresarial (transformacio digital, globalitzacio, venda on line...) implica fer canvis profunds en la manera de funcionar de les organitzacions. Amb tot, les persones són la clau de tot canvi que es vulgui proposar. Ha estat el tema de l'espai 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

 • Treballant la felicitat

  A 'La Cuina del talent' d'avui, la Núria Prenafeta ens ha parlat del concepte felicitat i de com es construeix. I és que la felicitat cal treballar-se-la.

 • Hi ha algún tipus de bellesa en el patiment emocional?

  La Núria Prenafeta ens parla avui d'un tema molt atractiu, la bellesa del patiment emocional. Com podem aprendre d'emocions com la tristesa, la frustració, la soledat, la inseguretat, l'estrès...? Quines conclusions de caire positiu podem treure.

 • Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits (i 3)

  Conversem una estona a 'La cuina del talent' amb la Núria Prenafeta. Tercer i últim capítol sobre el canvi de patrons mentals per aconseguir un canvi d'hàbits. Per exemple, per aconseguir una rutina d'estudi.

 • Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits (2)

  La Núria Prenafeta ha desenvolupat els motius pels quals la hipnoteràpia és una eina molt adient per ajudar-nos quan estem decidits a un canvi d'hàbits. Segon capítol de la sèrie que va iniciar ara fa una setmana.

 • Canviar patrons mentals per assolir canvis d'habits

  La Núria Prenafeta ha explica com hauriem de modificar el nostre 'mindset', es partrons mentals propis i personals, per aconseguir un canvi d'hàbits adient que ens permeti abordar, molt ben assesorats sempre, una estratègia de pèrdua de pes.

 • La cara A i la cara B del concepte 'autoajuda' (i 2)

  La Núria Prenafeta completa el capítol sobre les eines de l'autoajuda amb valoracions sobre les que sí tenen un resultat efectiu.

Facebook

Twitter