ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: gestionar la tristesa

  La consultora del desenvolupament del talent Núria Prenafeta ens parla de la tristesa i com l'hem de gestionar per superar-la. Ens proposa fer-nos un seguit de preguntes i ser honestos amb nosaltres mateixos. Preguntar-se i esbrinar com em sento, identificar què em provoca aquell sentiment i què m'impedeix sentir-me bé. Això només és l'inici d'un procés que ha de culminar amb la superació de la sensació de tristesa.

 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: modes gramaticals

  La Núria Prenafeta critica com s'està utilitzant la llengua per evitar el sexisme. Una moda, segons Prenafeta, que s'inicia a finals del s.XX en mans dels polítics i que l'hem traslladada en diferents àmbits lingüístics. Així que per Núria Prenafeta la llengua no és sexista sinó que ho són les persones i s'ha d'entendre la llengua com un codi de comunicació.

 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta

  Com identificar a un/a psicòpata narcisista. Aquest és el tema que hem tractat avui amb la consultora de desenvolupament del talent, Núria Prenafeta, que ens ha exposat els àmbits d'actuació del psicòpata narcisista i quines conseqüències comporta tenir-ne un/a de bren a prop.

 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: La felicitat

  La Núria Prenafeta ens parla de la felicitat i en quin indret la podrem trobar. I és que la recerca de la felicitat és un exercici individual i és un estat emocional que està en el nostre interior. La Núria ens proposa un nou exercici per degustar-la i gaudir-la.

 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: La incertesa

  La consultora de desenvolupament del talent, Núria Prenafeta, ens parla de la incertesa i de les tipologies que existeixen. N'existeixen de tres tipus: probabilitat, complexitat i ambigüitat. Les definim per saber identificar-les.

 • La cuina del talent: objectius empresarials (2on capítol)

  La consultora de desenvolupament del talent Núria Prenafeta ens amplia el temari en referència als objectius empresarials. Avui hem anat més enllà dels objectius SMART i ens centrem en els objectius OKR que ens ajudarà a visualitzar els resultats i els objectius OSM que impliquen tenir un impacte en tot el sistema.

 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: assolir la felicitat laboral

  A la cuina del talent de la nostra coach professional Núria Prenafeta parlem de la noció d'èxit i de la felicitat dins l'àmbit laboral.

 • La cuina del talent: els vincles familiars

  La coach professional Núria Prenafeta ens explica com el vincle familiar ens condiciona a l'hora d'estimar. Sabem posar límits entre allò que els passa personalment als nostres pares, fills o parella i la meva persona? Fins a quin punt ens arrosseguen les seves emocions?

 • La cuina del talent amb Núria Prenafeta: relacions laborals i personals

  La consultora de desenvolupament del talent i psicoterapeuta, Núria Prenafeta, ens fa una introducció als temes que tractarem durant tota la temporada però posant especial atenció a les relacions laborals i personals.

 • La cuina del talent: decisions inclusives, sostenibles i ecològiques

  La nostra coach Núria Prenafeta tanca temporada parlant de com prendre decisions inclusives, sostenibles i ecològiques. De fet, té relació amb la revetlla de Sant Joan.

Facebook

Twitter

3.235.191.87