ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'abordatge dels efectes negatius de la solitud

  Com s'aborden des del coaching i la hipnoteràpia els problemes derivats del sentiment de solitud? Ho hem parlat avui al programa amb la Núria Prenafeta.

 • Les diferents cares de la solitud

  La Núria Prenafeta ha parlat avui a 'La cuina del talent' de la solitut. Quan convé fer una mirada cap el nostre interior? Solitut volguda, desitjada, limitant, imposada, sobrevinguda, etc.

 • La importància de veure't com a espectador

  De zebres, hienes, estruços i coloms de la pau, amb branca d'olivera a la boca, n'ha parlat avuii la Núria Prenafeta, a l'espai 'La cuina del talent'. Com es treballa el canvi de l'estil relacional davant el conflicte, mitjançant el coaching?

 • Zebres, estruços, hienes i coloms de la pau (1)

  Quan rebem un comentari o un comportament que no ens agrada o que ens ofèn, què passa dins nostre? Quina és la nostra reacció? La Núria Prenafeta ens parla dels tres diferents estils de comunicació reactiva i també de la creativa, integral, amb una major consciència d'un mateix. Ull que ho simbolitza amb animals! avui ens parla d'una zebra, un estruç, una hiena i un colom de la pau.

 • Els colors de la consciència

  Nou capítol de 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta. Avui ens ha explicat els diferents nivells de consciència que distingeix el pensador nordamericà Ken Wilber, i que ell associa a colors.

 • Propòsits personals

  Es pot aplicar la teoria del 'golden circle' a l'àmbit personal? Avui n'hem parlat amb la Núria Prenafeta, a l'espai de 'La cuina del talent'.

 • El cercle daurat (1)

  La Núria Prenafeta ens parla de la teoria coneguda com "The golden Circle" (El cercle daurat). Creada pel divulgador anglès Simon Sinek, busca, en l'àmbit empresarial, prioritzar el propòsit a l'hora de comunicar, i no quedar-se només amb el "que" i el "com".

 • Ecològica o eco-il·lògica?

  La Núria Prenafeta ha plantejat avui una pregunta: Consciència ecològica o eco-il·lògica? Ho ha fet explicant un cas real, en un departament molt pobre de Guatemala, a Alta Verapaz.

 • Cinc mirades, cinc barrets, cinc actituds

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui del model dels cinc barrets per definir actituds personals, que poden ser davant la feina o davant la vida. Una secció molt interessant i on nosaltres podem demanar-nos quin barret hem escollit portar.

 • Saber treballar

  A la primera 'Cuina del talent' de la temporada hem parlar de saber treballar. Hem aprofondit, però. en d'altres aspectes que parlaven del nostre interior, més enllà de l'àmbit professional.

Facebook

Twitter

18.207.249.15