ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • La cuina del talent

  La nostra col·laboradora Núria Prenafeta ens parla de diferents temes relacionats amb la crisi de la Covid-19. La possibilitat de crear intel·ligència col·lectiva i què fer amb les emocions com la por, la incertesa o l’ansietat en aquests moments complicats .

 • La cuina del talent: intel·ligència col·lectiva

  A la cuina del talent de la nostra col·laboradora Núria Prenafeta hem parlat sobre com potenciar la intel·ligència col·lectiva en el nostre equip de treball.

 • La cuina del talent: ambient tòxic a la feina

  La Núria Prenafeta ens parla com detectar un entorn tòxic a la feina i quines vies de solució hi podem aplicar per no acabar sent una persona tòxica.

 • La cuina del talent: escoltar per comprendre

  La coach Núria Prenafeta ens parla l’escolta profunda. Com escoltar a l’altre sense condemnar allò què diu ni identificar-me amb el que explica.

 • La cuina del talent: L'experiència de l'Angelina com a voluntària en un centre penitenciari

  Aquest dimarts a 'la cuina del talent' ens visita la tieta de la Núria Prenafeta, l'Angelina. És voluntària en un centre penitenciari per fer "aflorar la bondat" entre els presos. Explica algunes de les experiències que ha viscut i com els condemnats recuperen la bondat quan se senten escoltats, acollits i no jutjats.

 • Ben-estar i ben-ser

  Avui la Núria Prenafeta ha parlat al seu espai del concepte empoderament. A més, ha fet una interessant reflexió sobre la diferència entre benestar i 'benser'.

 • Vuit tipus de poder

  Amb la Núria Prenafeta hem parlat avui de poder i d'influència. La nostra col·laboradora ens ha distingit entre vuit tipus de poder diferents.

 • L'arquitectura afectiva i la bondat

  La Núria Prenafeta ha obert les seccions de 2020 parlant de la bondat, com a màxima expressió de la intel·ligència. Ho basa en la tesi del neurocientífic Richard Davidson. En parla l'enllaç adjunt.

 • Canvis de xip en plena natura

  La Núria Prenafeta ha vingut avui acompanyada per completar el darrer espai de 'La cuina del talent' de 2019. Ens ha vingut a veure l'Oriol Tarragó, un dels impulsors d'Irehom, l'Institut de Recerca Holística de Montserrat. Una organització sense ànim de lucre de persones que juntes estudien, experimenten, validen i practiquen maneres d’entendre la vida que els permeten desenvolupar-se amb més plenitud i coherència, i donar respostes als reptes dels temps actuals. I tot això, a la finca Can Casassaies, a la “Vall d’Artigues”, situada al municipi de Castellgalí, als peus de la muntanya de Montserrat.

 • El model Kilmann

  Quines són les principals formes d'afrontar i respondre davant un conflicte? Què podem aprendre de la teoria de l'anomenada 'comunicació no violenta'? La Núria Prenafeta ha parlat del que es coneix com el model Kilmann a l'espai de 'La cuina del talent'.

Facebook

Twitter

3.235.31.131