ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Saber treballar

  A la primera 'Cuina del talent' de la temporada hem parlar de saber treballar. Hem aprofondit, però. en d'altres aspectes que parlaven del nostre interior, més enllà de l'àmbit professional.

 • Objectius estivals

  Com ens plantegem l'estiu quan a projectes, objectius...? Sempre fem el mateix? Amb la Núria Prenafeta hem ofert algunes recomanacions per a aprofitar-lo i poder incrementar el benestar personal, a l'últim espai de la temporada de 'La cuina del talent'.

 • Objectiu: assertivitat

  La Núria Prenafeta ha parlat avui sobre la comunicació agressiva a l'espai de 'la cuina del talent'. Allò que és tan fàcil de veure en els altres i costa tant reconèixer com a propi.

 • Focus i interès

  Els dimarts hi posem una mica de reflexió amb la Núria Prenafeta, la nostra experta en desenvolupament del talent. Focalitzem l’atenció en allo que ens interessa i discriminem allò que no, sense posar-hi atenció. És el punt de partida de la nostra col·laboradora per a l'espai d'avui.

 • Consciència, atenció i felicitat

  La Núria Prenafeta ha parlat avui de les tecniques d'activació de la consciencia. De què és la consciencia des d'un punt de vista de la neurociència, i de la relació que té amb l'atenció. Sembla ser que allà on posem l'atenció, segons si és una mirada més o menys amplificada, usem més o menys capacitats de la conciència, i en definitiva, ens pot fer ser més o menys feliços.

 • El compromís, un camí de doble via

  Hem tingut una nova cita amb 'La cuina del talent' i la Núria Prenafeta: Avui hem parlat del compromís en l'àmbit laboral i vinculat als canvi en la cultura de l'empresa.

 • La cultura d'empresa (3)

  A la cita setmanal amb la Núria Prenafeta, a l'espai de 'La cuina del talent', la nostra col·laboradora continua valorant aspectes sobre les implicacions que suposen els canvis que demanda la nova cultura empresarial.

 • La cultura d'empresa (2)

  La Núria Prenafeta ha continuat desenvolupant el tema de les implicacions de la cultura empresarial. Avui centra l'atenció en l’impacte que pot tenir en les relacions entre les persones.

 • Persones i cultura d'empresa

  Adaptar-se a un nou context empresarial (transformacio digital, globalitzacio, venda on line...) implica fer canvis profunds en la manera de funcionar de les organitzacions. Amb tot, les persones són la clau de tot canvi que es vulgui proposar. Ha estat el tema de l'espai 'La cuina del talent', amb la Núria Prenafeta.

 • Treballant la felicitat

  A 'La Cuina del talent' d'avui, la Núria Prenafeta ens ha parlat del concepte felicitat i de com es construeix. I és que la felicitat cal treballar-se-la.

Facebook

Twitter