ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La cuina del talent

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Vuit tipus de poder

  Amb la Núria Prenafeta hem parlat avui de poder i d'influència. La nostra col·laboradora ens ha distingit entre vuit tipus de poder diferents.

 • L'arquitectura afectiva i la bondat

  La Núria Prenafeta ha obert les seccions de 2020 parlant de la bondat, com a màxima expressió de la intel·ligència. Ho basa en la tesi del neurocientífic Richard Davidson. En parla l'enllaç adjunt.

 • Canvis de xip en plena natura

  La Núria Prenafeta ha vingut avui acompanyada per completar el darrer espai de 'La cuina del talent' de 2019. Ens ha vingut a veure l'Oriol Tarragó, un dels impulsors d'Irehom, l'Institut de Recerca Holística de Montserrat. Una organització sense ànim de lucre de persones que juntes estudien, experimenten, validen i practiquen maneres d’entendre la vida que els permeten desenvolupar-se amb més plenitud i coherència, i donar respostes als reptes dels temps actuals. I tot això, a la finca Can Casassaies, a la “Vall d’Artigues”, situada al municipi de Castellgalí, als peus de la muntanya de Montserrat.

 • El model Kilmann

  Quines són les principals formes d'afrontar i respondre davant un conflicte? Què podem aprendre de la teoria de l'anomenada 'comunicació no violenta'? La Núria Prenafeta ha parlat del que es coneix com el model Kilmann a l'espai de 'La cuina del talent'.

 • Gestió de conflictes

  La Núria Prenafeta ens ha parlat avui d'una eina molt potent en la gestió dels conflictes: la comunicació no violenta. Com comunicar-nos amb qui no estem d'acord, tenint en compte, a la vegada, els seus i els nostres interessos.
   

 • El temps profund

  Llibertat, felicitat, responsabilitat, por, temps profund... Conceptes que avui ha posat damunt la taula la secció de la Núria Prenafeta. El temps profund comporta la recerca del jo anterior. Allà on podem trobar resposta a algunes de les pors que ens bloquegen.

   

 • La importància de fer llistes

  La Núria Prenafeta ha parlat avui de bloquejos vitals. Aquelles coses que fan que estiguem en un atzucac, en un impàs, a nivell personal, professional o grupal. Té a veure amb si allò que fem és el que volem fer o el que se suposa que "hem de" fer. Com organitzar els nostres pensaments i accions segons el que volem i el que no, i allò al que estem o no disposats. Ha començat indicant la conveniència de fer llistes.

 • Dolor i patiment

  La Núria Prenafeta ha continuat desenvolupant aspectes vinculats ala efectes negatius de situacions de solitud no desitjada. Hem distingit el dolor del patiment.

 • L'abordatge dels efectes negatius de la solitud

  Com s'aborden des del coaching i la hipnoteràpia els problemes derivats del sentiment de solitud? Ho hem parlat avui al programa amb la Núria Prenafeta.

 • Les diferents cares de la solitud

  La Núria Prenafeta ha parlat avui a 'La cuina del talent' de la solitut. Quan convé fer una mirada cap el nostre interior? Solitut volguda, desitjada, limitant, imposada, sobrevinguda, etc.

Facebook

Twitter

18.210.24.208