ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Actualitat musical

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Les Pays-Bas, douze points

  Holanda es va imposar dissabte a la nit al Festival d'Eurovisió gràcies al televot. Hem obert així la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart ens ha avisat que l'espai de la revista d'Actualitat musical d'avui es presenta molt eurovisiu

 • La revista d'Actualitat musical

  Notícies nacionals i internacionals, però sempre al voltant de la música. Amb la Meri Picart, revista d'Actualitat musical, que ha obert amb el concert de Quim Salvat, aquest dimecres, a la Temporada Auditori Nacional.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Amb la Meri Picart hem fet la clàssica repassada al'actualitat musical nacional i internacional. Hem començat amb el concert que demà farà Manolo García per obrir el 35è Festival Colors de Música.

 • La revista musical de la Meri Picart

  El Saxfest 2019, el cartell del Jambo, el primer cap de setmana de Coachella, etc Alguns dels temes de la secció musical de la Meri PIcart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Notícies del món de la música, amb la Meri Picart.

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart avui hem parlat de diferents polèmiques en el món de la música. Hem començat amb Rosalía i un sidral amb el seu cachet.

 • La revista musical de la Meri Picart

  El revival de bandes dels 80, sobretot a l'estat espanyol, ha estat un dels temes destacats de la intervenció de la Meri Picart al programa, a l'espai de la revista d'Actualitat musical.

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart hem tancat la tercera hora del programa. Ha obert amb els tancaments de cartells d'alguns dels festivals de música de l'estiu més importants.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Notícies d'aquí i d'allà, avui amb la Meri Picart, a la revista d'Actualitat muisical.

Facebook

Twitter