ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Actualitat musical

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • La revista d'Actualitat musical

  El recull de notícies musicals de la Meri Picart ha tancat la tercera hora del programa. Hem obert amb Jennifer López i Shakira, que protagonitzaran l'actuació en el descans de la Superbowl.

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart hem tancat la tercera hora del programa. Ens ha portat les darreres informacions de l'escena musical nacional i internacional.

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart hem fet una repassada a notícies de l'àmbit musical en clau nacional i internacional.

 • La revista d'Actualitat musical

  La mort de Camilo Sesto i les cites ineludibles per aquesta tardor han completat la primera revista d'Actualitat musical de la temporada, amb la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Presentacions de discos, sortides al mercat, actuacions... Temes ben diversos a la revista musical d'actualitat, amb la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  L'actuació d'aquest dimecres de la Christina Rosenvinge, a la penúltima cita de la temporada Auditori Nacional, ha estat el tema d'obertura de la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • Les Pays-Bas, douze points

  Holanda es va imposar dissabte a la nit al Festival d'Eurovisió gràcies al televot. Hem obert així la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart ens ha avisat que l'espai de la revista d'Actualitat musical d'avui es presenta molt eurovisiu

 • La revista d'Actualitat musical

  Notícies nacionals i internacionals, però sempre al voltant de la música. Amb la Meri Picart, revista d'Actualitat musical, que ha obert amb el concert de Quim Salvat, aquest dimecres, a la Temporada Auditori Nacional.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Amb la Meri Picart hem fet la clàssica repassada al'actualitat musical nacional i internacional. Hem començat amb el concert que demà farà Manolo García per obrir el 35è Festival Colors de Música.

Facebook

Twitter

3.235.74.77