Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Actualitat musical

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • La revista d'Actualitat musical

  El recull de notícies musicals de la Meri Picart ha tancat la tercera hora del programa. Hem obert amb Jennifer López i Shakira, que protagonitzaran l'actuació en el descans de la Superbowl.

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart hem tancat la tercera hora del programa. Ens ha portat les darreres informacions de l'escena musical nacional i internacional.

 • La revista d'Actualitat musical

  Amb la Meri Picart hem fet una repassada a notícies de l'àmbit musical en clau nacional i internacional.

 • La revista d'Actualitat musical

  La mort de Camilo Sesto i les cites ineludibles per aquesta tardor han completat la primera revista d'Actualitat musical de la temporada, amb la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Presentacions de discos, sortides al mercat, actuacions... Temes ben diversos a la revista musical d'actualitat, amb la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  L'actuació d'aquest dimecres de la Christina Rosenvinge, a la penúltima cita de la temporada Auditori Nacional, ha estat el tema d'obertura de la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • Les Pays-Bas, douze points

  Holanda es va imposar dissabte a la nit al Festival d'Eurovisió gràcies al televot. Hem obert així la revista d'Actualitat musical de la Meri Picart.

 • La revista musical de la Meri Picart

  La Meri Picart ens ha avisat que l'espai de la revista d'Actualitat musical d'avui es presenta molt eurovisiu

 • La revista d'Actualitat musical

  Notícies nacionals i internacionals, però sempre al voltant de la música. Amb la Meri Picart, revista d'Actualitat musical, que ha obert amb el concert de Quim Salvat, aquest dimecres, a la Temporada Auditori Nacional.

 • La revista musical de la Meri Picart

  Amb la Meri Picart hem fet la clàssica repassada al'actualitat musical nacional i internacional. Hem començat amb el concert que demà farà Manolo García per obrir el 35è Festival Colors de Música.

Facebook

Twitter