ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Esports

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Esports: Sense competició

  El Cesc Sanjuan ens ha parlat de les competicions que encara es mantenen vives i com se les empesquen els jugadors que estan confinats a casa.

 • Esports

  El coronavirus ha obligat a suspendre diferents competicions esportives tal i com ens ho explica el nostre company Cec Sanjuan.

 • Esports: triomfs esportius

  El Joan López ens dóna bones notícies. Ens parla de les victòries del FC Andorra i el Morabanc Andorra que inicien una setmana del tot positiva. Les dones també han tingut un paper destacat en la secció d'avui.

 • Esports: coronavirus i agenda esportiva

  El coronavirus també afecta l'agenda esportiva. El Joan López ens parla de les proves que han quedat anul·lades pel virus i quines continuen vigents pel cap de setmana.

 • Esports: Frreride World Tour

  El company Joan Löpez ens avança que el Freeride World Tour se celebrà aquest dimarts 3 de març. Els resultats esportius més detacats del cap de setmana han completat l'actualitat esportiva d'aquest dilluns.

 • Esports: ajornament FWT

  L'ajornament del Freeride World Tour i la tornada a la competició del Morabanc Andorra centren l'agenda esportiva del cap de setmana.

 • Esports: la destitució de Gabri García

  Els companys d'esports ens expliquen els motius que han provocat la destitució de Gabri García com a entrenador del FC Andorra.

 • Esports: FC Andorra

  El company d'esports Joel Romero ens explica la situació amb què es troba el FC Andorra i ens acosta l'agenda esportiva del cap de setmana.

 • Esports: post Copa del Rei

  El Joan López ens parla dels que s'ha viscut a Màlaga durant la celebració de la Copa del Rei i el Sergi Cano ens acosta els resultats esportius del cap de setmana.

 • Esports: Copa del Rei

  Els companys Joan López i Kevin Ribeiro ja es troben a Màlaga per oferir-nos tots la informació que es genera entron a la Copa del Rei de bàsquet.

Facebook

Twitter

3.235.62.151