ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Jo robot

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


  • Jo,robot amb Joan Rovira: Campus + Ingenuity

    Ens visita el Joan Rovira de l'Aula Tecnològica Loopa. Us donem tots els detalls del campus de Pentecosta que se celebrarà del 25 al 28 de maig per a canalla de 6 a 14 anys. El nostre col.laborador també ha fet un seguiment de l'Ingenuity, l'helicòpter de la NASA que ha assolit una fita històrica tot volant per sobre de la superfície d'un altre planeta.

  • Jo,robot amb Jordi Fernandez: Robots de cinema

    El Jordi Fernàndez i els companys de l'Aula Tecnològica Loopa aprofiten la darrera entrega dels premis "Oscar" per proposar-nos 11 pel.lícules que tenen algun robot, sigui protagonista principal o no entre els seus persontages. Films no gaire comercials com "Ex Machina" o "Un amigo para Frank", passant per cinema familiar amb "Wall-E" o el "Gigante de hierro" i fins a clàssics de la història com "Blade Runner", "Terminator 2" o "2001: Una odisea del espacio".

  • Jo, robot amb Angie Medina: League of Legends/ Among Us

    Des de l'Aula Tecnològica Loopa, ens visita la Angie Medina. Amb ella destaquem com comença la 10ena temporada de "League of Legends", sembla ser que amb una competència europea força més important que no pas en edicions anteriors. D'altra part, descobrim "Among Us", un joc del 2018 que ha agafat tot la força al llarg de la pandèmia i que actualment està arrasant.

Facebook

Twitter

3.238.99.243