Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Entrevista

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Dilluns comença la programació d'estiu 2020 a RNA i ATV

  La cap de continguts d'RNA, Montse Grau, i el responsable de programació d'ATV, Dani Ortolà, expliquen els detalls de la programació d'estiu.

 • Entrevista a Ramon López: motocine solidari per als afectats per la crisi del coronavirus

  El president de la penya motociclista Esquirol, Ramon López, explica una iniciativa solidària per ajudar els afectats per la crisi de la Covid-19: un motocine. Ja van fer una mostra de solidaritat i d'implicació important en l'anomenat "darrer aplaudiment" als sanitaris. Ara amb el motocine volen col·laborar amb la Creu Roja. La projecció de la pel·lícula, dijous 25 de juny a les 21h a l'aparcament de l'Andorra 2000.

 • Entrevista al psicòleg Tomàs Navarro: adaptar-se a les adversitats

  El psicòleg, consultor i escriptor Tomàs Navarro ens ha parlat de com l’èsser humà gestiona les adversitats que se li presenten durant el seu camí. Quines opcions tenim per adaptar-nos o acceptar els cops que ens dóna la vida?

 • Entrevista a Teresa Cabanes: la flama del Canigó arriba a Andorra

  La presidenta del Centre de la Cultura Catalana, Teresa Cabanes, explica com finalment han aconseguit que la flama del Canigó arribés a Andorra per una revetlla de Sant Joan marcada per la Covid-19.

 • Xavier Albert entrevista Cristina Rodriguez: proposta de Vallnord aquest cap de setmana

  La responsable de Comunicació i Premsa de Vallnord, Cristina Rodríguez, ens fa partícips d'una gran notícia, com és l'oferta que ens han preparat per aquest cap de setmana. Atenció que a Vallnord ens ofereixen forfets de dia amb un descompte del 50%.

 • Entrevista a Joan Pieras: 60 anys d'Astèrix

  Marxem cap al Museu del Còmic de la Massana, que ha pogut reobrir aquesta setmana i ho ha fet amb una exposició amb motiu dels 60 anys d'Astèrix. En la mostra podem conèixer molt més a fons el món que envolta aquest personatge històric i als seus creadors, ja desapareguts, René Goscinny i Albert Uderzo. Ens en dona els detalls el presidnt de l'ARCA, Joan Pieras, a qui també preguntem pel personatge de "Coronavirus" en l'àlbum "Àsterix a Itàlia" de 2017.

 • Entrevista a la banda 'Corda fluixa': a punt de treure disc

  Parlem amb l'Oriol Moner. És un dels membre d'una excel·lent banda de la Cerdanya que ja ha fet moltes coses des de l'any 2018 i que ens donarà un bona sorpresa el dia 9 de juliol amb l'aparició del seu disc "In-Humà". Coneixem qui són, com treballen i cap a on volen portar aquest projecte.

 • Massatges gratuïts als sanitaris a Caldea com a agraïment per la tasca durant la crisi de la Covid-19

  La directora de vendes i màrqueting de Caldea, Patrícia Garcia, ens acosta i detalla el massatge que ofereixen de manera gratuïta a tot el sanitari del país com a mostra d'agraïment per la tasca duta a terme amb la pandèmia de la Covid-19.

 • Xavi Albert entrevista Jordi Barceló: neguit pel futur de la música

  Jordi Barceló músic professional i docent està preocupat pel futur immediat de la música. Amb ell aprofundim en aquest futur immediat tant de la docència com del món professional d'un músic.

 • Entrevista a Amador González: Toca fer colzes i classes de repàs

  Parlem amb l'Amador González. És un dels caps visibles de l'acadèmia la Unió, on s'hi fan classes de repàs, de suport i de reforç en diverses matèries. Han tornat a l'activitat el dimecres d'aquesta setmana i hem volgut copsar com ha estat aquest retorn, amb noves normatives, nous protocols i amb molts alumnes que han estat treballant telemàticament. Amb quin nivell han tornat? Han perdut molt al llarg de la pandèmia? Tindran temps de recuperar? Com serà la tornada al setembre?

Facebook

Twitter