ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Entrevista

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Passió per la música en tots els vessants

  Hem tancat el programa amb el David Sanz, cap de servei de l'IM d'Andorra la Vella, i el pianista Albert Nieto, que diojous protagonitza la conferència 'videogràfica' "Gaudeix de la música", a les 18h, a la Llacuna. Un músic i docent apassionat per la seva feina.

 • Empoderament i defensa personal

  En ha visitat el 'Sensei' del Club de Judo Hantei, l'Eladi López, i la practicant. i vocal de la junta directiva, la Sònia Gonçalves. Hem reflexionat sobre la conveniència d'obrir a la societat, i molt especialment al col·lectiu femení, la pràctica de la defensa personal.

 • El duet meravella

  Com es coordina la premsa en un gran esdeveniment com les finals de la Copa del Món de Grandvalira? Ens ho expliquen la Marta Cerqueda i la Gemma Bosch, les encarregades del Press Hospitality, la rebuda i acompanyament de la premsa. Destaquen com la proximitat és un aspecte clau i asseguren que els periodistes arriben caminant i amb un somriure. Hi ha centenars de mitjans acreditats, entre els quals, els més importants i de més prestigui del món.

 • L'home de les mil tecles

  Enric Barbier és el director d'operacions de les finals de la Copa del Món de Grandvalira. El seu és un rol imprescindible en el funcionament de tot l'esdeveniment. Explica com s'ha organitzat tot, quina és la previsió per aquests dies i posa en relleu com es nota i es trasllada que tot el país s'hi ha abocat.

 • Els imprescindibles

  Rosa Rubio és una de les coordinadores de l'àrea de voluntaris en les finals de la Copa del Món de Grandvalira. Explica com treballen i la importància del seu paper. Són 350 persones que han decidit dedicar una setmana a l'esquí i al país, diu Rubio. Remarca l'ambient que es viu entre el col·lectiu i el caliu que aporten a l'esdeveniment.

 • Una aposta de país

  El ministre de Turisme en funcions, Francesc Camp, destaca com el país s'ha de sentir orgullós d'acollir per primera vegada unes finals de la Copa del Món d'esquí alpí. Posa en relleu que és un gran espectacle i un privilegi tenir al país els millors esquiadors del món. Destaca la projecció internacional que tindrà Andorra i l'impacte sobre el sector turístic.

 • El turisme d'alt poder adquisitiu

  Amb l'Eva Palmitjavila, la propietària de la Borda del Pi, i la nostra col·laboradora, la Sònia Graupera, hem obert avui un temps de debat sobre el turisme d'alt poder adquisitiu.

 • Entrevista Elisenda Bou i Miquel Pardo

  Els darrers convidats del programa especial d'avui han estat l’Elisenda Bou, educadora del programa Fent Camí i Miquel Pardo, usuari del programa.

 • Entrevista Miquel Arnal, Anna Aixàs i Erica Balagueró

  Durant el programa hem pogut parlar amb Miquel Arnal, cap d’estudis del Focus 16/20, Anna Aixàs, educadora del programa, i Erica Balagueró, alumna.

 • Entrevista Víctor Reolid, Miriam Fernández, Anna M. Moreno, Josep Ribó, Josep Vilana i Bea Lorenzo

  Hem conversat amb diferents professors del centre que ens han presenten alguns dels projectes que realitzen.

Facebook

Twitter