ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Entrevista

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Tercera edició, tres novetats

  Hem tancat el programa amb el gerent de la CEA, el Iago Andreu, que ens parla de l'ediciò 2020 dels Premis CEA, que es lliuraran el 19 de març. La data límit per a les inscripcions de candidatures acaba aquest dimecres. Enguany hi ha tres premis nous: un dedicat als Pioners, un per la implementació de polítiques d'igualtat, i un tercer per als autònoms i la microempresa.

 • Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona

  Avui és el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Què fa Andorra contra aquesta xacra? Quins protocols té actius davant situacions de risc? N'hem parlat en el darrer tram del programa amb la psicòloga especialitzada en violència de gènere, la Mònica Álvarez.

 • Cap o cor?

  El Sisco Aroca ens ha parlat avui d'intel·ligència emocional. Amb ell, i aprofirant el lema de la temporada del MoraBanc Andorra ("Cap i cor"), hem parlat de la fòrmula adient, si és que existeix, entre racionalitat i emoció en el moment de prendre una decisió.

 • El món de l'automatització

  Dimarts vinent, Andorra Telecom organitzarà una Jornada d'innovació amb el títol 'Benvinguts al món de l'automatització', a l'Atiram Centric Hotel, d'Andorra la Vella. El responsable d’Operacions i Infraestructures de la companyia, Josep Maria Barris, ens ha explicat diferents temes de l'organització des dels nostres estudis.

   
 • L'adéu de l'Itunes

  Un espai interessant pels usuaris d'Apple. La Viviana Besolí ha ressumit el més destacat de la 'keynote' d'inauguració de la conferència de desenvolupadors, la WWDC 2019 (Worldwide Developers Conference), celebrada dilluns a San José, a Califòrnia. Entre d'altres temes, l'adéu a l'Itunes.

 • Oriol Guevara i Manuel Capote

  Hem tancat el programa amb l’Oriol Guevara assessor vitivinícola, i Manuel Capote, vicepresident de CERVIM, el Centre d'Estudi, Recerca i Valorització de la viticultura de muntanya.

 • Cristina Tor i Carles Verdaguer

  La tercera de les taules de convidats l'hem compartit amb la Cristina Tor, de Casa Auvinyà, i el Carles Verdaguer, del celler Mas Berenguer.

 • Anna Vicens i Cristina Alcalà

  A la tercera hora del programa, també hem pogut parlar amb dues especialistes en vins, la Cristina Alcalá, creadora del blog 'Easy to drink', i la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, l'Anna Vicens.

 • Miquel Medall i Joan Albert Farré

  Durant les Jornades de vins de muntanya, i després del Cafè, hem engegat els blocs d'entrevistes amb l’enòleg del celler Borda de l’Any de la Part, Miquel Medall, i el gerent de la Borda Sabaté, Joan Albert Farré.

 • Passió per la música en tots els vessants

  Hem tancat el programa amb el David Sanz, cap de servei de l'IM d'Andorra la Vella, i el pianista Albert Nieto, que diojous protagonitza la conferència 'videogràfica' "Gaudeix de la música", a les 18h, a la Llacuna. Un músic i docent apassionat per la seva feina.

Facebook

Twitter

3.233.220.21