ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Entrevista

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • El món de l'automatització

  Dimarts vinent, Andorra Telecom organitzarà una Jornada d'innovació amb el títol 'Benvinguts al món de l'automatització', a l'Atiram Centric Hotel, d'Andorra la Vella. El responsable d’Operacions i Infraestructures de la companyia, Josep Maria Barris, ens ha explicat diferents temes de l'organització des dels nostres estudis.

   
 • L'adéu de l'Itunes

  Un espai interessant pels usuaris d'Apple. La Viviana Besolí ha ressumit el més destacat de la 'keynote' d'inauguració de la conferència de desenvolupadors, la WWDC 2019 (Worldwide Developers Conference), celebrada dilluns a San José, a Califòrnia. Entre d'altres temes, l'adéu a l'Itunes.

 • Oriol Guevara i Manuel Capote

  Hem tancat el programa amb l’Oriol Guevara assessor vitivinícola, i Manuel Capote, vicepresident de CERVIM, el Centre d'Estudi, Recerca i Valorització de la viticultura de muntanya.

 • Cristina Tor i Carles Verdaguer

  La tercera de les taules de convidats l'hem compartit amb la Cristina Tor, de Casa Auvinyà, i el Carles Verdaguer, del celler Mas Berenguer.

 • Anna Vicens i Cristina Alcalà

  A la tercera hora del programa, també hem pogut parlar amb dues especialistes en vins, la Cristina Alcalá, creadora del blog 'Easy to drink', i la presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, l'Anna Vicens.

 • Miquel Medall i Joan Albert Farré

  Durant les Jornades de vins de muntanya, i després del Cafè, hem engegat els blocs d'entrevistes amb l’enòleg del celler Borda de l’Any de la Part, Miquel Medall, i el gerent de la Borda Sabaté, Joan Albert Farré.

 • Passió per la música en tots els vessants

  Hem tancat el programa amb el David Sanz, cap de servei de l'IM d'Andorra la Vella, i el pianista Albert Nieto, que diojous protagonitza la conferència 'videogràfica' "Gaudeix de la música", a les 18h, a la Llacuna. Un músic i docent apassionat per la seva feina.

 • Empoderament i defensa personal

  En ha visitat el 'Sensei' del Club de Judo Hantei, l'Eladi López, i la practicant. i vocal de la junta directiva, la Sònia Gonçalves. Hem reflexionat sobre la conveniència d'obrir a la societat, i molt especialment al col·lectiu femení, la pràctica de la defensa personal.

 • El duet meravella

  Com es coordina la premsa en un gran esdeveniment com les finals de la Copa del Món de Grandvalira? Ens ho expliquen la Marta Cerqueda i la Gemma Bosch, les encarregades del Press Hospitality, la rebuda i acompanyament de la premsa. Destaquen com la proximitat és un aspecte clau i asseguren que els periodistes arriben caminant i amb un somriure. Hi ha centenars de mitjans acreditats, entre els quals, els més importants i de més prestigui del món.

 • L'home de les mil tecles

  Enric Barbier és el director d'operacions de les finals de la Copa del Món de Grandvalira. El seu és un rol imprescindible en el funcionament de tot l'esdeveniment. Explica com s'ha organitzat tot, quina és la previsió per aquests dies i posa en relleu com es nota i es trasllada que tot el país s'hi ha abocat.

Facebook

Twitter

18.207.132.114