Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Especial

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • La darrera hora de San Marino 2017

  Hem parlat amb dos dels nostres enviats especials a San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detalls de la darrera hora dels Jocs, han comentat els resultats de la tercera jornada d'ahir, i han repassat les cites més importants en l'agenda d'avui, penúltim dia de competicio dels Jocs.

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Hem parlat amb dos dels nostres enviats especials a San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detalls de la darrera hora dels Jocs, han comentat els resultats de la segona jornada, i han repassat les cites més importants en l'agenda d'aquest dijous. 

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Hem parlat amb dos dels nostres enviats especials a San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detalls de la darrera hora dels Jocs, han comentat els resultats de la primera jornada, i han repassat les cites més importants en l'agenda d'avui. 

 • La darrera hora de San Marino 2017

  Connexió amb dos dels nostres enviats especials, el Joan López i el Cesc Sanjuán, per donar la darrera hora de la primera jornada competitiva a San Marino 2017.

 • Primer contacte amb els enviats especials de RTVA a San Marino 2017

  Hem parlat per primer cop aquest matí amb dos dels nostres enviats especials als Jocs de San Marino 2017, el Joan López i el Cesc Sanjuán, que ens han donat detall de la darrera hora d'una cita que s'inaugura avui a les 9h de la nit al San Marino Stadium de Serravalle, amb transmissió en directe de ATV.

 • Programa social i cultural al voltant del Congrés mundial de la FIABCI

  El president de FIABCI Andorra, Jordi Ribó, ens ha parlat del programa d'activitats socials i culturals que hi haurà al voltant del 68è Congrés Mundial de la FIABCI, que se celebrarà a Andorra del 23 al 28 de maig.

 • Debat sobre la situació dels pisos de lloguer (vídeo)

  Tens problemes per trobar pis de lloguer, et preocupen els preus o t'has trobat amb situacions abusives? Debatem la situació actual amb el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez, el president de l'AGIA, Jordi Galobardas, i el president de l'Associació de propietaris de bens immobles, Pascual Gracia. 

 • Especial pisos de lloguer

  A la tercera hora del programa, hem fet un espai monogràfic sobre els pisos de lloguer. Pocs al mercat, a preus molt cars i amb renovacions del contracte d'arrendament amb increments molt grans. Hem tractat el tema, que preocupa molt la ciutadania, amb el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez, el president de l'AGIA, Jordi Galobardas, i el president de l'Associació de propietaris de bens immobles, Pascual Gracia. 

 • Tertúlia esportiva amb Joan López, David Domingo, Cesc Sanjuan i Jordi Lorente

  Tertúlia amb els nostres companys d'esports Joan López i David Domingo, també desplaçats a Vitòria, i Jordi Lorente des dels estudis centrals.Ens expliquen com es va viure el partit des de dins, les opcions i les sensacions dels jugadors. 

 • L'experiència és un grau: parlem amb els exjugadors Mikel Cuadra i Javi Zapata

  Ens visiten els exjugadors de l'ACB, Mikel Cuadra i Javi Zapata, també exjugador del Basquet Club Andorra i molt estimat al país. Valoren la fantàstica actuació de l'equip andorrà i d'altres aspectes al voltant del bàsquet d'alta competició.

Facebook

Twitter