Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Pedriatria km 0

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Pediatria Km0 amb Mariona Ferrer: la febre

  La febre en edats infantils ens espanta i ens posa en alerta. Ara bé, sembla que no acabem de fer bé de donar l'antitèrmic a la criatura quan la temperatura es dispara un pèl. La pediatra Mariona Ferrer ens dóna un seguit de consells de com actuar en cada una de les situacions i ens parlarà de falsos mites que giren entorn la febre infantil.

 • Pediatria Km0 amb Mariona Ferrer: Mites del son infantil

  Ens visita la nostra pediatra de capçalera Mariona Ferrer. La proposta d'avui implica descobrir quins mites sobre la son infantil són reals i quins no passen precisament de ser mites. El got de llet abans d'anar a dormir, és bo o dolent? Els horaris, les rutines, l'actitud dels pares o dormir amb els germans... Què ens podem creure i què no.

 • Trastorns del son i l'alimentació dels nens durant el confinament pel coronavirus

  La pediatra Mariona Ferrer manifesta que el període de confinament ha generat trastorns del son i en l'alimentació dels més petits de la casa. Alhora, assenyala que han augmentat les al·lèrgies en el col·lectiu infantil.

 • Pediatria Km.0: medicina natural pediàtrica

  La nostra pediatra de capçalera, la Dra.Mariona Ferrer, ens parla de la medicina natural en l'àmbit pediàtric.

 • Els menuts i el fred

  La Dra. Mariona Ferrer, del Centre Mèdic Carlemany, ha dedicat el Pediatria Km.0, versió ràdio, al fred i les malalties hivernals en els menuts. Com els abriguem per sortir al carrer? Poden anar a la neu? Què fem per prevenir refredats? Que es la bronquiolitis? Els nens agafen la grip? S’haurien de vacunar...?

 • Estils de criança

  Hem iniciat els espais Pediatria Km.0, versió ràdio, amb la Dra. Mariona Ferrer, del Centre Mèdic Carlemany. Avui hem parlat de les possibilitats que donen els diferents estils de criança.

 • Pediatria i tecnologia

  El Pediatria Km.0, versió ràdio, de la Dra. Mariona Ferrer, ha tanct temporada amb un espai sobre pediatria i noves tecnologies en la relació metge-pacient (whatsapp, mail...) i algunes aplicacions o recursos d’internet útils per pares i avalats científicament.

 • El sistema immunitari de la mainada

  Avui teniiem hora demanada a la consulta pediàtrica de la Dra. Mariona Ferrer. A l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio, hem parlat de la immunitat infantil. Com funciona, què podem fer perquè els nens tinguin una bona immunitat, fins quan duren les defenses que ens passa la mare amb l’embaràs i amb la lactància, com va canviant i madurant el sistema immunitari amb l’edat, etc.

 • Els segons nous mesos

  Sabeu que vol dir 'exterogestació'? Ens ho ha explicat la nostra pediatra, la Dra. Mariona Ferrer a l'espai Pediatria Km.0. Ens ha avançat que és tot el que té a veure amb els nou mesos següents al naixement del nadó i totes les seves implicacions.

 • Les primeres setmanes d'un nadó

  Cita amb la nostra pediatra de capçalera, la Dra. Mariona Ferrer. Avui hem analitzat tot el que afecta les primeres setmanes dels nadons a l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio. No us ho perdeu.

Facebook

Twitter