ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Pedriatria km 0

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Trastorns del son i l'alimentació dels nens durant el confinament pel coronavirus

  La pediatra Mariona Ferrer manifesta que el període de confinament ha generat trastorns del son i en l'alimentació dels més petits de la casa. Alhora, assenyala que han augmentat les al·lèrgies en el col·lectiu infantil.

 • Pediatria Km.0: medicina natural pediàtrica

  La nostra pediatra de capçalera, la Dra.Mariona Ferrer, ens parla de la medicina natural en l'àmbit pediàtric.

 • Els menuts i el fred

  La Dra. Mariona Ferrer, del Centre Mèdic Carlemany, ha dedicat el Pediatria Km.0, versió ràdio, al fred i les malalties hivernals en els menuts. Com els abriguem per sortir al carrer? Poden anar a la neu? Què fem per prevenir refredats? Que es la bronquiolitis? Els nens agafen la grip? S’haurien de vacunar...?

 • Estils de criança

  Hem iniciat els espais Pediatria Km.0, versió ràdio, amb la Dra. Mariona Ferrer, del Centre Mèdic Carlemany. Avui hem parlat de les possibilitats que donen els diferents estils de criança.

 • Pediatria i tecnologia

  El Pediatria Km.0, versió ràdio, de la Dra. Mariona Ferrer, ha tanct temporada amb un espai sobre pediatria i noves tecnologies en la relació metge-pacient (whatsapp, mail...) i algunes aplicacions o recursos d’internet útils per pares i avalats científicament.

 • El sistema immunitari de la mainada

  Avui teniiem hora demanada a la consulta pediàtrica de la Dra. Mariona Ferrer. A l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio, hem parlat de la immunitat infantil. Com funciona, què podem fer perquè els nens tinguin una bona immunitat, fins quan duren les defenses que ens passa la mare amb l’embaràs i amb la lactància, com va canviant i madurant el sistema immunitari amb l’edat, etc.

 • Els segons nous mesos

  Sabeu que vol dir 'exterogestació'? Ens ho ha explicat la nostra pediatra, la Dra. Mariona Ferrer a l'espai Pediatria Km.0. Ens ha avançat que és tot el que té a veure amb els nou mesos següents al naixement del nadó i totes les seves implicacions.

 • Les primeres setmanes d'un nadó

  Cita amb la nostra pediatra de capçalera, la Dra. Mariona Ferrer. Avui hem analitzat tot el que afecta les primeres setmanes dels nadons a l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio. No us ho perdeu.

 • Nèixer abans d'hora

  Cada 17 de novembre la OMS proposa una reflexió en el Dia mundial del nadó prematur. Enguany, el lema era "Treballant amb les famílies en la cura dels nadons petits i malalts". Dels prematurs i de les seves problemàtiques n'hem parlat amb la Dra. pediatra Mariona Ferrer, a l'espai Pediatria Km.0 versió ràdio.

 • Quan és el moment?

  Quan és el moment més adient per 'debutar' a l'escola bressol? Avui n'hem parlat al programa amb la Dra. Mariona Ferrer, a l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio.

Facebook

Twitter

34.200.218.187