ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Pedriatria km 0

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Pediatria i tecnologia

  El Pediatria Km.0, versió ràdio, de la Dra. Mariona Ferrer, ha tanct temporada amb un espai sobre pediatria i noves tecnologies en la relació metge-pacient (whatsapp, mail...) i algunes aplicacions o recursos d’internet útils per pares i avalats científicament.

 • El sistema immunitari de la mainada

  Avui teniiem hora demanada a la consulta pediàtrica de la Dra. Mariona Ferrer. A l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio, hem parlat de la immunitat infantil. Com funciona, què podem fer perquè els nens tinguin una bona immunitat, fins quan duren les defenses que ens passa la mare amb l’embaràs i amb la lactància, com va canviant i madurant el sistema immunitari amb l’edat, etc.

 • Els segons nous mesos

  Sabeu que vol dir 'exterogestació'? Ens ho ha explicat la nostra pediatra, la Dra. Mariona Ferrer a l'espai Pediatria Km.0. Ens ha avançat que és tot el que té a veure amb els nou mesos següents al naixement del nadó i totes les seves implicacions.

 • Les primeres setmanes d'un nadó

  Cita amb la nostra pediatra de capçalera, la Dra. Mariona Ferrer. Avui hem analitzat tot el que afecta les primeres setmanes dels nadons a l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio. No us ho perdeu.

 • Nèixer abans d'hora

  Cada 17 de novembre la OMS proposa una reflexió en el Dia mundial del nadó prematur. Enguany, el lema era "Treballant amb les famílies en la cura dels nadons petits i malalts". Dels prematurs i de les seves problemàtiques n'hem parlat amb la Dra. pediatra Mariona Ferrer, a l'espai Pediatria Km.0 versió ràdio.

 • Quan és el moment?

  Quan és el moment més adient per 'debutar' a l'escola bressol? Avui n'hem parlat al programa amb la Dra. Mariona Ferrer, a l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio.

 • Bons consells de la pediatra per a l'estiu

  L'espai 'Pediatria Km.0, versió ràdio', amb la Dra. Mariona Ferrer, tanca temporada amb consells per a l'estiu. Com protegir els menuts de la calor, cremes solars (tipus i per a quina edat), hidratació, roba més adient, ventilació, picades d'insectes i animals marins...

 • Els dolors toràcics en els petits

  A l'espai Pediatria Km.0, versió ràdio, la Dra. Mariona Ferrer ha parlat avui dels problemes cardíacs en nens: què es una cardiopatia congènita, com es pot detectar, què vol dir tenir un buf al cor, quines conseqüències té, què cal fer quan un nen diu que té palpitacions...?

 • Nens que ploren i nits d'insomni

  Hem obert consulta a l'espai Pediatria Km.0. en un espai per a pares i mares amb canalla amb problemes per dormir. La Dra. Mariona Ferrer hi ha posat un títol suggerent al capítol d'avui: "Carinyo, i si provem el mètode Estivill...?"

 • Prejudicis, mites i falses interpretacions sobre la lactància

  Amb la Dra.Mariona Ferrer, pediatra, i la Mireia Casanovas, llevadora, hem analitzat els prejudicis, mites i falses interpretacions que sovint es fan sobre l'alletament matern.

Facebook

Twitter