ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Sobrellengua

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Temps pel català, temps pel 'Sobrellengua'

  Com cada dilluns, hem obert la quarta i darrera hora del programa amb el Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística, i el seu 'Sobrellengua'.

 • El català té el seu espai al 'Sobrellengua'

  Hem obert la quartta i darrera hora, com cada dilluns, amb la visita del Marc Cortés, tècnic del Servei de Política Lingüística,

 • El racó del català

  Recuperem l'espai del català, el 'Sobrellengua', amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística.

   
 • L'espai del català, el 'Sobrellengua'

  Li posem la dosi de notícies diverses, amb el tret comú de la nostra llengua. És el temps del Marc Cortés, del Servei De Política Lingüística, amb el 'Sobrellengua'.

 • El racó del català

  El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ens ha portat un munt de temes al 'Sobrellengua' d'avui.

 • Amb el Marc Cortés, al Sobrellengua

  Des del Servei de Política Lingüística, el Marc Cortés ens ha portat temes diversos a l'inici de la quarta i darrera hora del programa.

 • Del català en parlem al Sobrellengua

  Aspectes d'interès molt diversos, amb el nexe comú del català, amb el Marc Cortés, tècnic del Servei De Política Lingüística.

 • Presentació a Andorra del ‘Diccionari de relacions internacionals’

  El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ha compartit avui un nou espai 'Sobrellengua'. Entre d'altres temes, ha  anunciat que demà es presenta a Andorra el 'Diccionari de les relacions internacionals'. Un diccionari, elaborat pel TERMCAT que s’ha dut a terme amb el suport del Govern d’Andorra.

 • El vocabulari de les eleccions

  El Marc Cortés, del Servei de Política Lingüística, ha obert el 'Sobrellengua' d'avui amb una repassada al vocabulari que utilitzem en època de campanya electoral o al voltant d'unes eleccions.

 • Nou ‘Diccionari de relacions internacionals’

  El Termcat, el centre de terminologia de la llengua catalana, ha publicat el ‘Diccionari de relacions internacionals’ amb el suport del Govern d'Andorra a partir del Servei de Política Lingüística (SPL). Ha estat un dels temes que ens ha portat el Marc Cortés, tècnic del SPL.

Facebook

Twitter

34.238.248.103