Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El temps

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • El temps amb LLuís Miquel Perez: canvi tendència

  La pluja ens va donar una treva durant la revetlla de Sant Joan per sortir al carrer a tirar petards i sembla que a partir de demà les temperatures començaran a remuntar fins a tocar sostre el pròxim dissabte. 

 • El temps amb Josep Tomàs: aigua

  L'aigua és la protagonista del dia i ho continuarà sent durant els pròxims dies.

 • El temps amb Josep Tomàs: caloreta i eclipsi

  Les altes temperatures seran les protagonistes durant les pròximes hores i dies. Tot i això la pluja també tindrà acte de presència. I atenció que avui, per si no ho sabíeu, s'ha viscut un eclipsi solar.

 • El temps amb Josep Tomàs: cap de setmana regirat

  Entrem al mes de juny amb un temps regirat. I així ens ho concreta el nostre home del temps Josep Tomàs que ens augura un cap de setmana passat per aigua.

 • El temps amb Josep Tomàs: bonança

  El nostre home del temps Josep Tomàs ens augura una jornada plàcida que ens prepara per rebre un cap de setmana en què la inestabilitat està més que servida.

 • El temps amb Josep Tomàs: poca inestabilitat

  En Josep Tomàs ens augura poca inestabilitat de cara aquest cap de setmana. Així que sembla que tindrem un cap de setmana llarg plàcid.

 • El temps amb Josep Tomàs: inestabilitat

  La jornada d'avui serà, meteorològicament parlant, un calc de la d'ahir. Sol al matí i nuvolositat i pluja a la tarda. El cap de setmana tindrem una mica de tot. Només la tarda de diumenge es podria veure espatllada per la pluja i s'augura una setmana, la pròxima, de bonança.

 • El temps amb Josep Tomàs: arriba el bon temps

  El bon temps ens acompanya tan avui com aquest cap de setmana. Ara bé, diumenge a la tarda sembla que la cosa comença a espatllar-se i sembla que plourà. El nostre home del temps ens demana precaució si anem a la muntanya per les allaus que s'hi podrien donar degut aquest contrast de temperatures.

 • El temps amb Josep Tomàs: de tots colors

  El temps de cara a les pròximes hores presenta canvis significatius. Demà divendres el sol es deixarà veure per celebrar un Sant Jordi com cal i dissabte bon dia per fer activitats a la muntanya. Diumenge la cosa canvia. Així que millor aprofitem el que està a punt d'arribar.

 • El temps amb Josep Tomàs: pluja i neu

  El nostre home del temps ens avança que per aquesta tarda tindrem una mica de pluja i de cara a demà divendres nit podríem veure neu.

Facebook

Twitter