ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El temps

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • El temps: nevades primaverals

  En Lluís Miques Pérez ens parla de diferents fenòmens meteorològics i ens avisa de noves nevades fortes de cara a l'inici de la setmana que ve.

 • El temps

  El nostre home del temps Lluís Miquel Pérez repassa la previsió de cara les properes hores i quines són les conseqüències que es poden donar a l’ambient davant l’aturada de l’activitat al país.

 • El temps

  Fem balanç del que ha donat de sí meteorològicament parlant el mes de febrer i com s'espera aquest març. El Josep Tomas també ens acosta els temes que tractarà durant el programa el Torb d'aquest dijous.

 • El temps: nevades i baixes temperatures

  El nostre home del temps Josep Tomàs ens pronostica noves nevades. Le precipitacions arribaran aquest migdia en cotes altes i demà divendres la nevada arribarà a tot el país acompanyada de baixes temperatures.

 • El temps: neu a la vista

  El nostre home del temps Josep Tomàs ens avisa que en les properes hores arriba neu al país. Precipitacions que ajudaran a les estacions d'esquí a augmentar els gruixos de neu de casa a Setmana Santa.

 • El temps: més anticicló

  El nostre home del temps Josep Tomàs no preveu grans canvis de temps a curt termini.

 • El temps: S'acaba l'anticicló

  El nostre home del temps Josep Tomàs ens explica el perquè d'aquestes temperatures tan altes i ens avança un canvi de temps per a inicis de la setmana que ve.

 • El temps: temperatures d'hivern

  El nostre home del temps, Josep Tomàs, ens explica quines temperatures tindrem el que resta d'aquest hivern.

 • El temps: les conseqüències més sorprenens del Glòria

  Realment, el temps ens passa volant? Avui el nostre meteoròleg Josep Tomàs ens ha parlat de termes científics i hem fet un repàs de les conseqüències més sorprenents que ens ha deixat el temporal Glòria.

 • Ampliem la previsió del temps

  Amb el Josep Tomàs hem descrit l'evolució del tram final del temporal Glòria que, sobretot ahir, va generar una situació molt complicada a Andorra. Ha valorat l'estat de l'atmosfera des d'avui fins el cap de setmana.

Facebook

Twitter

3.235.31.131