ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El temps

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • El temps amb Josep Tomàs: inestabilitat

  La jornada d'avui serà, meteorològicament parlant, un calc de la d'ahir. Sol al matí i nuvolositat i pluja a la tarda. El cap de setmana tindrem una mica de tot. Només la tarda de diumenge es podria veure espatllada per la pluja i s'augura una setmana, la pròxima, de bonança.

 • El temps amb Josep Tomàs: arriba el bon temps

  El bon temps ens acompanya tan avui com aquest cap de setmana. Ara bé, diumenge a la tarda sembla que la cosa comença a espatllar-se i sembla que plourà. El nostre home del temps ens demana precaució si anem a la muntanya per les allaus que s'hi podrien donar degut aquest contrast de temperatures.

 • El temps amb Josep Tomàs: de tots colors

  El temps de cara a les pròximes hores presenta canvis significatius. Demà divendres el sol es deixarà veure per celebrar un Sant Jordi com cal i dissabte bon dia per fer activitats a la muntanya. Diumenge la cosa canvia. Així que millor aprofitem el que està a punt d'arribar.

 • El temps amb Josep Tomàs: pluja i neu

  El nostre home del temps ens avança que per aquesta tarda tindrem una mica de pluja i de cara a demà divendres nit podríem veure neu.

 • El temps amb Josep Tomàs: primavera remoguda

  La primavera ve amb ganes de tot i tal com ens avança el nostre home del temps, Josep Tomàs, en els pròxims dies ens haurem d'acostumar a la inestabilitat.

 • El temps amb Josep Tomàs: Setmana Santa inestable

  Els darrers dies de Setmana Santa sembla que vindran acompanyat de baixes temperatures i ruixats. En Josep Tomàs ens augura canvis importants a partir del pròxim dimarts.

 • El temps amb Josep Tomàs: pertorbacions a la vista

  El nostre home del temps pronostica que d'aquí a una setmana tindrem a sobre la visita de diferents pertorbacions i rebrem la invasió de més pols del Sàhara.

 • El temps amb Josep Tomàs: diferències parroquials

  El nostre home del temps ens treu de dubtes i ens explica per què hi ha hagut aquestes diferències tan brusques de temperatura entre parròquies. I és que entre el punt més alt i més baix del país s'ha registrat una diferència de temperatura de fins a 24 graus.

 • El temps amb Josep Tomàs

  El nostre home del temps ja ens avança que aquest temps de bonança té els dies comptats. I és que si les previsions no ens fallen, la setmana que ve tindrem pertorbacions meteorològiques que farà que el mes de març, el final de l'hivern, sigui mogut. 

 • El temps amb Josep Tomàs: L'hivern meteorològic

  El Josep Tomàs ens avança els dos grans continguts del seu programa d'aquesta tarda. (El Torb,18h30 RNA). Per un costat parlem de com ha estat l'hivern meteorològic i per un altre, de la ja famosa (per no dir familiar) pols del Sàhara que ja fa dies que ens acompanya tot deixant-nos un cel poc agradable i un aire poc respirable.

Facebook

Twitter

3.235.191.87