ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El temps

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Ampliem la previsió del temps

  El Josep Tomàs ens ha acompanyat ens els minuts abans de les 11h amb l'ampliació de la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  El Josep Tomàs ens ha acompanyat al final de la tercera hora del programa amb la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  El Josep Tomàs ha ampliat la prevuisió del temps de cara al cap de setmana i ens ha explicat els continguts més destacats del programa 'El Torb' (18,30h, RNA i Andorra Difusió)

 • El temps

  Ampliem amb el Josep Tomàs la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  Amb el Josep Tomàs, com cada dijous, hem tancat la tercera hora del programa amb l'ampliació de la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  El Josep Tomàs ens ha acompanyat en els darrers minuts de la tercera hora del programa i es ha detallat el que l'atmosfera ens prepara fins el cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  Amb el Josep Tomàs hem tancat la tercera hora del programa amb l'ampliació de la previsió del temps de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  Amb el Josep Tomàs hem mirat al el i hem ampliat la previsió meteorològica de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  El Josep Tomàs, com cada dijous, ens ha ampliat la previsió meteorològica de cara al cap de setmana.

 • Ampliem la previsió del temps

  El Luimi Pérez ens ha avançat la previsió del temps de cara a demà i el cap de setmana.

Facebook

Twitter

35.175.201.14