Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La veu dels joves

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Dissabte, 8ª Assemblea del FNJA a la Massana

  Dissabte a la tarda se celebrarà al Mon Bohemi de la Massana la 8ª Assemblea general de joves del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra. Hem recordat els aspectes més destacats de l'ordre del dia, i algunes de les propostes que es defensaran a la trobada amb el president de la taula permanent del FNJA, l'Oriol Servera i l'Emma Regada, de la comissió de Cultura.

 • El FNJA renova dissabte la Taula Permanent

  El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra celebra aquest dissabte la seva setena Assemblea de Joves al Centre Cultural la Llacuna. Durant la mateixa es faran eleccions a la Taula Permanent. Avui n'hem parlat als estudis amb l'Adrià Espineta, el Tomas Gonzalez i l'Àlex Flecha

 • Nova cita amb l'Assemblea de joves del FNJA

  Aquest dissabte hi ha programada la sisena Assemblea de Joves del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra. N'hem parlat per tancar el programa amb el president i vicepresident de la taula permanent de l'ens, Adrià Espineta i Tomas Gonzalez, respectivament, i amb l'artista Emma Regada. L'Emma proposarà la creació d'una comissió de cultura.

 • Joves amb futur i el futur dels joves

  A l'espai 'La veu dels joves", entrevistarem aquest dilluns al nou president de la taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, Adrià Espineta, i a l'Aina Solana i l'Oriol Servera. L'Aina va participar a una cimera de joves dels països de l'OSCE a Màlaga, mentre que l'Oriol viatja aviat a Bucarest (Romania) on prendrà part a la reunió anual del No Hate Speech Movement. En tornar, serà l'encarregat de la implantació del comitè andorrà del moviment.

 • Nova empenta al Fòrum Nacional de la Joventut

  A la secció 'La veu dels joves' hem conversat amb Tomàs González, nou vicepresident de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i amb Laura Servera, que va participar per primer cop a l'assemblea de l'entitat. 

 • El 18 de març, cinquena assemblea del FNJA

  A l'espai 'La veu dels joves', amb el Roger Padreny, el president de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, hem parlat de l'assemblea que convoquen pel 18 de març on un dels punts de l'ordre del dia és la renovació de càrrecs.

 • L'espai 'La veu dels joves', avui ha estat una doble veu

  Jordi Ribes i Adrià Espineta, tresorer i secretari, respectivament, del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, han estat avui els protagonistes de l'espai 'La veu dels joves'. Ribes ens ha visitat als estudis, i Espineta, via telefònica, des de Malta.

 • El més destacat de l'assemblea del FNJA

  Joao de Melo, membre de la Taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut, i Nil Cartes, integrant de l'Assemblea de Joves, han comentat al programa els fets més significatius de la darrera assemblea del FNJA.

 • El 19 de novembre, assemblea general del FNJA

  Julià Álvarez, membre de l'Associació de Joves i Anthony Francome, membre de la Comissió de Comunicació del Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra, han estat avui l programa per parlar dels aspectes més destacats de la pròxima assemblea del FNJA.

 • El Fòrum Nacional de la Joventut té el repte d'aconseguir més visibilitat

  A l'espai La veu dels joves, amb Joao Lima, president de la Taula permanent del Fòrum nacional de la Joventut, i Anthony Francome, responsable de la comunicació del col·lectiu, parlem de la celebració, dissabte passat, de la tercera assemblea del FNJA. Und els aspectes que es van fixar com a objectiu, és el d'aconseguir una major visibililtat.

Facebook

Twitter