ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: De Ripoll, ni lloca ni poll

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Caigudes

  Dos titulars han marcat la setmana del Miqui Ripoll. El primer: "Cau a l'oceà Índic el coet xinès que s'acostava a la Terra de forma descontrolada", i el segon: "S'accidenta i bolca un camió carregat amb 160 porcs a la C-63 a la Vall d'en Bas". A partir d'aquí i amb l'ajuda dels Cramps, de Black Sabbath,dels Weezer, de David Bowie i finalment, dels Kinks...parlem...de caigudes!!!

 • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Tot té un preu

  El Miqui Ripoll ens parla del "preu de les coses". Finalment tot es paga i hem de deixar en l'aire si realment les millors coses de la vida són gratuïtes? Amb l'ajuda de Sam Cooke, Edward Sharpe, Bruce Springsteen, Foghat i els INXS en treurem l'aigua clara.

 • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Va de cartes

  El Miqui Ripoll ha quedat molt marcat aquesta setmana per tot el tema de les cartes que tant s'ha comentat a l'estat espanyol. Doncs parlem precisament d'això. Cartes amb bales, ganivets ensangonats, cartes d'amor o vot per correu. Amb l'ajuda dels Wilco, de Joe Cocker, de Stevie Wonder o de Raphael ho expliquem tot plegat.

 • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Terratrèmols

  El Miqui ens visita amb una actitud molt moguda.Sembla que està preocupat per tots els moviments de terra que hi ha actualment en molts racons del planeta. Ho expliquem tot plegat a ritme dels Earth Quake, de Led Zeppelin,  de les senyores Patti Smith,Carole King i....al lloro....Dolores Vargas, la "Terremoto" i el seu mític "Achilipú"!!!!

 • Ni lloca ni poll amb Miki Ripoll: Confusió i caos

  Confusió i caos...és el tema del Miqui Ripoll d'avui. Les nostres vides estan marcades actualment per la covid, les vacunes, la immunitat, les teories varies, els horaris per fer les coses o per saber si podem viatjar o no? Fins i tot, empatar o perdre és bo? Totes les respostes les trobem amb l'ajuda de Bob Dylan, els Temptations o Jimi Hendrix entre altres.

 • De Ripoll, nii lloca ni poll amb Miqui Ripoll

  El Miqui ens parla de grups, de reunions, de trobades. De fet ens parla de moltes coses que eren habituals en les nostres vides i que a dia d'avui, ja no podem fer. A través de Bon Jovi, dels Rollings Stones, de Thin Lizzy o de Bruce Springsteen, intentem calmar una miqueta els ànims.

Facebook

Twitter

3.238.99.243