ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Llocs rècord

  L'Àlex Moldes ens ha fet avui un Apunt,a  partir d'un article de La Vanguardia, que parla de cinc llocs turístics que formen part del Llibre Guiness dels rècords.

 • I també té temps de jugar

  Laurent Simons és un nen de 9 anys que d'aquí un mes es convertirà en el graduat universitari més jove del món. Al desembre acabarà de cursar Enginyeria Elèctrica a la universitat d'Eindhoven. Ha estat el tema de l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'una notícia del portal 3-24.

 • Ets una persona productiva?

  Sou productius? Li treieu tot el suc al vostre temps? Ha estat aquest el tema de l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'un article a la Vanguardia.

 • Venecia s'ofega

  L'Âlex Moldes ens ha parlat avui a l'Apunt, a partir d'un article del diari El País, de l'episodi extraordinari d'inundacions, d'aqua alta, que viu Venecia.

 • Beneficis de viatjar sol

  La majoria de gent fa turisme acompanyada, però hi ha gent que prefereix, o no té més remei, que fer-ho sol. L'Àlex Moldes ha fet avui un Apunt, a partir d'un article del diari ABC, que parlava dels beneficis de viatjar sol.

 • Pautes per zzzzzzzz...

  No dormir prou pot tenir conseqüències molt negatives en la nostra salut, molt més enllà de les evidents de tenir cansament, mal humor, etc. L'Àlex Moldes ha tractat avui aquest tema en el seu Apunt, a partir d'un article de La Vanguardia.

 • Pels que dinen de tàper

  A l'Apunt d'avui, l'Àlex Moldes ha compartit consells per conservar el menjar una vegada preparat, mètodes i factors a tenir en compte. Ho hem extret d'un article del portal Infosalus.

 • Paraules noves i nuevas palabras

  Amb l'Àlex Moldes hem fet avui un Apunt, a partir de sengles articles del portal 3-24, que ens parlaven de les noves paraules en català acceptades pel Termcat, i dels nous mots acceptats a la 23a edició del Diccionari de la Llengua Espanyola.

 • Una qüestió de respecte

  Kyoto prohibeix fer fotografies en diversos carrers per evitar l'assetjament turístic a les geishas. ha estat l'Apunt del Moldes, a partir d'un article de La Vanguardia.

 • Y no estaba muerto, no no

  L'Àlex Moldes ens ha explicat avui a l'Apunt un cas insòlit a Austràlia. Una noia es creia que la seva exparella era morta i se la va trobar en un restaurant. Ho hem extret de La Vanguardia.

Facebook

Twitter

18.207.132.114