Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • El temps i el mal de cap

  Hi ha influència entre els canvis de temps i el mal de cap? D'això en parla l'Apunt d'avui de l'Àlex Moldes, extret del portal Infosalus.

 • Premis del cinema català

  Palmarès molt repartit a la gala del cinema català. Els Premis Gaudí han repartit estatuetes a quinze produccions i han coronat amb tres Gaudís els dos títols que partien amb més nominacions: "Els dies que vindran", de Carlos Marques-Marcet, i "La hija de un ladrón", de Belén Funes. Ha estat l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'un article del portal 3-24.

 • Tots tenim un nen a dins

  Un Apunt de l'àlex Moldes avui que surt del portal Infosalus i que parla de com la nostra infància influeix en el nostre comportament d'adults.

 • Trampes i feina

  En el Apunt d'avui, l'Àlex MOldes, via un article de La Vanguardia, ha destacat els cinc principis bàsics si un vol tenir èxit en una entrevista de treball.

 • Camí del 9 de febrer

  L'acadèmia de cinema de Hollywood ha anunciat aquest dilluns la llista de nominats als Oscar 2020, l'edició número 92ª d'aquests premis, la gala es farà el pròxim 9 de febrer al Teatre Dolby de Los Angeles. Joker, de Todd Phillips, és la favorita amb 11 nominacions.

 • Deu frases per rumiar

  L'Àlex Moldes ha proposat avui un Apunt, a partir d'un article del diari ABC que mostrava deu frases que et podien ajudar a encarar el 2020 amb motivació.

 • Eclipsi lunar penombral

  Aquest 10 de gener de 2020 a algunes parts de món es podrà observar el primer eclipsi lunar penombral de l'decenni. De mitjana, aquest tipus de fenòmens astronòmics es produeixen al voltant de dues vegades a l'any. Ha estat el tema de l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'una informació de National Geographic.

 • Europa bull

  El 2019 ha estat l'any més càlid de la història a Europa. Al món sencer ha estat el segon, superat pel 2016. És la conclusió del servei europeu Copernicus, i que avui, via un article del portal 3-24 ha estat la base de l'Apunt de l'Àlex Moldes.

 • Contra la manipulació

  Facebook reforça la seva política per eliminar qualsevol vídeo manipulat que pugui dur a l'engany, els anomenats Deepfakes. Ha estat el tema de l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'una notícia del portal Portaltic.

 • Dominen les arts

  Wikipedia ha fet pública la llista dels 25 articles i temes més buscats durant el 2019. El món de les arts, i molt especialment, el cinema, domina aquest llistat. N'ha parlat l'Àlex Moldes al seu Apunt, extret d'un article de La Vanguardia.

Facebook

Twitter