ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Causes, efectes i solucions

  Hi haurà aviat una nova crisi econòmica? Quins efectes tindrà? Què es fa per solucionar-ho? Són algunes de les qüestions que tracta un article del portal 3-24, que ha estat la base de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Torna la poma mossegada

  La Viviana Besolí ha dedicat avui el seu Apunt a la 'Keynote' que Apple va celebrar ahir presentant les novetats en diferents productes.

 • Jo procrastino, tu procrastines...

  La Viviana Besolí ens ha parlat avui al seu Apunt d'actualitat de procrastinar, deixar per més endavant allò que no ens ve massa de gust fer. Ho hem fet a partir d'un article del suplement Vivo del diari La Vanguardia.

 • El pas del temps

  La Viviana ens ha portat un Apunt, del suplement Vivo, de la La Vanguardia, on es parla de la sensació sobre el pas del temps.

 • Ja no cal contar ovelles

  La Viviana ens ha parlat del sistema ASMR, una de les possibles vies per solucionar el problema de l'insomni. Hem extret l'Apunt de la Viviana Besolí d'un article del suplement Cribeo del diari La Vanguardia.

 • Qatar Airways guanya l'Oscar de l'aviació

  LaViviana Besolí ens ha fet una repassada a l'Apunt a les deu millors aerolínies del món en 2019. Qatar Airways es la gran triunfadora de los premios Skytrax World Airline Awards, los Oscar de la aviación anunciados en París. 

 • El número 1, a Menton

   El nou restaurant número 1 del món, el MIrazur, segons la revista 'Restaurant', està situat a Menton, a l'extrem més oriental de la Costa Blava, té tres estrelles Michelin i el dirigeix el xef argentí Mauro Colagreco.

 • Viure sense temps

  Sommarøy, l'illa noruega que vol abolir el temps. Els 321 habitants censats d'aquesta illa del cercle polar àrtic volen que sigui declarada "zona lliure de temps". Ha estat el tema de l?Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article del portal 3-24.

 • Pas endavant de Google

  Google fa un pas endavant per llançar pel seu compte el seu propi servei de missatgeria instantània que faci front a d'altres aplicacions com WhatsApp i Telegram. ha estat el tema de l?Apunt de la Viviana Besolí, a partit d'un article de El País.

 • Rendes i vacunes

  La desconfiança dels ciutadans amb les vacunes és superior a Europa i als Estats Units que a la resta del món. Així ho revela un estudi sobre actituds cap a la salut i la ciència que s'ha presentat aquest dimecres a Londres, que conclou que 8 de cada 10 ciutadans del planeta consideren "segures" i "eficients" les vacunes. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article del portal 3-24.

Facebook

Twitter