ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la dissetena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins a les 9,30h, quan ens prendrem “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Ja no cal contar ovelles

  La Viviana ens ha parlat del sistema ASMR, una de les possibles vies per solucionar el problema de l'insomni. Hem extret l'Apunt de la Viviana Besolí d'un article del suplement Cribeo del diari La Vanguardia.

 • Qatar Airways guanya l'Oscar de l'aviació

  LaViviana Besolí ens ha fet una repassada a l'Apunt a les deu millors aerolínies del món en 2019. Qatar Airways es la gran triunfadora de los premios Skytrax World Airline Awards, los Oscar de la aviación anunciados en París. 

 • El número 1, a Menton

   El nou restaurant número 1 del món, el MIrazur, segons la revista 'Restaurant', està situat a Menton, a l'extrem més oriental de la Costa Blava, té tres estrelles Michelin i el dirigeix el xef argentí Mauro Colagreco.

 • Viure sense temps

  Sommarøy, l'illa noruega que vol abolir el temps. Els 321 habitants censats d'aquesta illa del cercle polar àrtic volen que sigui declarada "zona lliure de temps". Ha estat el tema de l?Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article del portal 3-24.

 • Pas endavant de Google

  Google fa un pas endavant per llançar pel seu compte el seu propi servei de missatgeria instantània que faci front a d'altres aplicacions com WhatsApp i Telegram. ha estat el tema de l?Apunt de la Viviana Besolí, a partit d'un article de El País.

 • Rendes i vacunes

  La desconfiança dels ciutadans amb les vacunes és superior a Europa i als Estats Units que a la resta del món. Així ho revela un estudi sobre actituds cap a la salut i la ciència que s'ha presentat aquest dimecres a Londres, que conclou que 8 de cada 10 ciutadans del planeta consideren "segures" i "eficients" les vacunes. Ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí, a partir d'un article del portal 3-24.

 • Més és menys

  Treballar menys hores és més productiu, segons l'OCDE. Un estudi sobre productivitat demostra que la riquesa que genera cada empleat per hora treballada és més gran en països més rics. ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

 • Educació a la xarxa

  Victòria Turk, autora de Digital Etiquette (Ebury Press) afirma en la seva obra que la revolució digital ens ha aportat una gran sensació de proximitat i familiaritat amb els altres, ja que amb només uns clics podem parlar amb qualsevol persona, fins i tot flirtejar o enamorar-nos; encara que de la mateixa manera, només uns clics ens separen d'engantxar-nos en una batalla campal a Twitter amb qualsevol estrany. Ha estat el tema de fons de l'Apunt que avui ha fet la Viviana Besolí.

 • "Respiro però no visc".

  Ha mort una holandesa que va demanar l'eutanàsia pel trauma d'una violació i l'hi van denegar. Una jove que dels 11 als 14 anys va ser víctima de diverses agressions sexuals que li van provocar estrès posttraumàtic i anorèxia. ha estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí d'aquest dijous.

 • Discriminacions diverses

  Dues informacions sovbre discriminacions, un de caire rqacial, i l'altre de gènere, han estat el tema de l'Apunt de la Viviana Besolí.

Facebook

Twitter