ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: L'apunt

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • El temps i el mal de cap

  Hi ha influència entre els canvis de temps i el mal de cap? D'això en parla l'Apunt d'avui de l'Àlex Moldes, extret del portal Infosalus.

 • Premis del cinema català

  Palmarès molt repartit a la gala del cinema català. Els Premis Gaudí han repartit estatuetes a quinze produccions i han coronat amb tres Gaudís els dos títols que partien amb més nominacions: "Els dies que vindran", de Carlos Marques-Marcet, i "La hija de un ladrón", de Belén Funes. Ha estat l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'un article del portal 3-24.

 • Tots tenim un nen a dins

  Un Apunt de l'àlex Moldes avui que surt del portal Infosalus i que parla de com la nostra infància influeix en el nostre comportament d'adults.

 • Trampes i feina

  En el Apunt d'avui, l'Àlex MOldes, via un article de La Vanguardia, ha destacat els cinc principis bàsics si un vol tenir èxit en una entrevista de treball.

 • Camí del 9 de febrer

  L'acadèmia de cinema de Hollywood ha anunciat aquest dilluns la llista de nominats als Oscar 2020, l'edició número 92ª d'aquests premis, la gala es farà el pròxim 9 de febrer al Teatre Dolby de Los Angeles. Joker, de Todd Phillips, és la favorita amb 11 nominacions.

 • Deu frases per rumiar

  L'Àlex Moldes ha proposat avui un Apunt, a partir d'un article del diari ABC que mostrava deu frases que et podien ajudar a encarar el 2020 amb motivació.

 • Eclipsi lunar penombral

  Aquest 10 de gener de 2020 a algunes parts de món es podrà observar el primer eclipsi lunar penombral de l'decenni. De mitjana, aquest tipus de fenòmens astronòmics es produeixen al voltant de dues vegades a l'any. Ha estat el tema de l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'una informació de National Geographic.

 • Europa bull

  El 2019 ha estat l'any més càlid de la història a Europa. Al món sencer ha estat el segon, superat pel 2016. És la conclusió del servei europeu Copernicus, i que avui, via un article del portal 3-24 ha estat la base de l'Apunt de l'Àlex Moldes.

 • Contra la manipulació

  Facebook reforça la seva política per eliminar qualsevol vídeo manipulat que pugui dur a l'engany, els anomenats Deepfakes. Ha estat el tema de l'Apunt de l'Àlex Moldes, a partir d'una notícia del portal Portaltic.

 • Dominen les arts

  Wikipedia ha fet pública la llista dels 25 articles i temes més buscats durant el 2019. El món de les arts, i molt especialment, el cinema, domina aquest llistat. N'ha parlat l'Àlex Moldes al seu Apunt, extret d'un article de La Vanguardia.

Facebook

Twitter

3.235.62.151