ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nivell usuari

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • WeChat i altres eines que venen de l'Orient

  No saps res de tecnologia, ni de temes similars, però vols estar al dia? Cal que escoltis l'Albert Pérez, el nostre expert a 'Nivell usuari'. Avui ha obert parlant de l'app 'WeChat', una eina xinesa de missatgeria de text, veu i moltes coses més de l'empresa Tencent, creada el 2011, i dispoonible per a totes les plataformes.

 • El GOT de la foscor

  L'Albert Pérez, el nostre expert en tecnologia, a 'Nivell usuari', ha comentat el vessant tècnic que hi ha al darrere de la polèmica sobre la foscor del capítol 3 de la vuitena temporada de 'Jocs de trons'..

 • Paper vs tecnologia

  El nostre expert en tecnologia, 'A nivell usuari', l'Albert Pérez, ha trobat un article molt interessant que questiona el que semblava un fet evident.Hi ha molts experts en tecnologia que malfien de la seguretat del vot electrònic.

 • El que més sona al MWC 2019

  Les principals novetats del Mobile World Congress 2019, de Barcelona, amb l'Albert Pérez, el nostre expert en tecnologia, 'A nivell usuari'.

 • Novetats destacades al CES 2019

  El nostre expert en tecnologia 'A nivell usuari', l'Albert Pérez, comenta un article del portal The objective, on es reullen algunes de les presentacions més destacades al 'Consumer Electronic Show' de Las Vegas, la fira del sector de la tecnologia per important del món.

 • Suggeriments i consells

  L’Albert Pérez, el nostre expert tecnològic, a nivell usuari, ens ajuda a fer la carta al Pare Noel i els Reis, i ens ofereix consells davant les compres per internet.

 • L'ordre de les coses i les coses de l'ordre

  Com hem de gestionar els nostres arxius multimèdia? N'hem intentat l’aigua clara amb l’Albert  Pérez i el seu espai 'Nivell Usuari'.

 • Smartphones per anar a la Lluna

  La tecnologia que hi havia darrere l'Apollo XI, l'any 1969, el programa que va portar l'home a la Lluna, és infinitament menor que la que tenim a la butxaca en el nostre smartphone. Avui li ha donat la volta al tema l'Albert Pérez, el nostre expert en tecnologia, a 'NIvell usuari'.

 • Algú s'ha llegit les condicions?

  És fàcil mantenir un control sobre les nostres dades a internet? L'Albert Pérez ha analitzat alguns aspectes vinculats a les condicions que ens imposen i a la importància de la privacitat

 • MWC, el millor i el pitjor

  L'Albert Pérez ha ressumit les novetats més destacades que considera que ha ofert el MWC de Barcelona quan a nous productes, tecnologia, aplicacions, etc. Ha destacat allò que li ha semblat més positiu, i algunes presentacions "precindibles"

Facebook

Twitter