ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Dialogant

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Dialogant: la mediació en els grans esdeveniments

  El Ramon Tena ens parla de com actúa la mediació en projectes de grans esdeveniments.

 • Un impuls a la mediació

  Hem tancat el programa amb el Ramon Tena. Amb ell hem valorat les aportacions realitzades durant la taula rodona sobre la mediació judicial, celebrada dilluns amb motiu del Dia europeu de la mediació. Durant l'acte es va presentar l'Associació de Jutges i Fiscals per a la mediació.

 • Auditant la democràcia

  Hem parlat amb el Ramon Tena del Fòrum Mundial per a la democràcia, que se celebrarà a Estrasburg la setmana vinent, amb l'orgabnització del Consell d'Europa. El nostre col·laborador coordina un dels grups de joves d'arreu del món que hi participen. El tema central, molt interessant: "Està la democràcia en perill en l'era de la informació?" A l'enllaç adjunt hi trobareu molta més informació.
  https://www.coe.int/en/web/world-forum-democracy

 • I tu que en penses?

  Els nostre mediador de capçalera, el Ramon Tena, ens ha explicat un projecte de participació vinculat a publicacions al seu blog, amb l'objectiu de difondre al màxim la cultura de la mediació.

 • El culte esclau a la imatge

  El filòsof David Murias ha triat la figura d'Oscar Wilde per obrir la temporada a l'espai de 'Filosofia pràctica'. Ha centrat l'atenció a la seva obra "El retrat de Dorian Grey".

 • Mediador 1/2019

  Amb el Ramon Tena hem parlat de la finalització de la segona edició del Postgrau en Mediació, del qual n'és un dels coordinadors acadèmics, que s'ha desenvolupat a la Universitat d'Andorra. A més, hem comentat l'estrena del Registre oficial de Mediadors. El Ramon ha estat el primer, el 1/2019.

 • Els drets del dia a dia

  El Ramon Tena ha ressumit una experiència molt positiva que acaba de viure a Ucraïna, a Kharkiv, en un curs per a formadors en Drets Humans per Joves del Consell d'Europa

 • Debat i/o diàleg?

  Debat i diàleg? Diàleg o debat? Una diferència que posem damunt la taula, en plena campanya electoral, amb el Ramon Tena.

 • ONU, prejudicis, estereotips i campanyes

  El Ramon Tena ha portat avui dos temes a la secció 'Dialogant'. Una recent visita a la seu de Nacions Unides a Nova York, i un treball projectat a Ucraïna sobre el perill dels prejudicis i estereotips en l'àmbit de la política i, especialment, en campanyes electorals. Un tema d'actualitat a Andorra.

 • Millorant la proposta

  El Ramon Tena ens ha comentat com s'està desenvolupant la segona edició del postgrau en mediació que coorganitzen la Universitat d'Andorra, el Col·legi d'Advocats d'Andorra i el Consell de l’Advocacia Catalana. S'han introduit canvis, després de l'experiència de la primera edició.

Facebook

Twitter

3.235.31.131