ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Dialogant

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Les situacions habituals en la mediació i les sorgides per la Covid-19

  Amb el mediador Ramon Tena fem un repàs de les situacions que més es tracten en mediació i les que han sorgit arran del procés de confinament que hem viscut.

 • Filosofia pràctica: Estoïcisme

  El nostre filòsof de capçalera David Murias ens parla de l'escola estoica i que podem aprendre d'ella per posar-ho en pràctica des d'ara mateix.

 • Dialogant

  El mediador Ramon Tena publicava ara fa uns dies un article que explica com hem de gestionar els conflictes que es puguin generar a casa durant aquests dies de confinament. I és que molts dies tancats a casa fa que la tensió en alguns moments sigui alta fet que ens porta a les discusions i malentesos.

 • Dialogant: la mediació en els grans esdeveniments

  El Ramon Tena ens parla de com actúa la mediació en projectes de grans esdeveniments.

 • Un impuls a la mediació

  Hem tancat el programa amb el Ramon Tena. Amb ell hem valorat les aportacions realitzades durant la taula rodona sobre la mediació judicial, celebrada dilluns amb motiu del Dia europeu de la mediació. Durant l'acte es va presentar l'Associació de Jutges i Fiscals per a la mediació.

 • Auditant la democràcia

  Hem parlat amb el Ramon Tena del Fòrum Mundial per a la democràcia, que se celebrarà a Estrasburg la setmana vinent, amb l'orgabnització del Consell d'Europa. El nostre col·laborador coordina un dels grups de joves d'arreu del món que hi participen. El tema central, molt interessant: "Està la democràcia en perill en l'era de la informació?" A l'enllaç adjunt hi trobareu molta més informació.
  https://www.coe.int/en/web/world-forum-democracy

 • I tu que en penses?

  Els nostre mediador de capçalera, el Ramon Tena, ens ha explicat un projecte de participació vinculat a publicacions al seu blog, amb l'objectiu de difondre al màxim la cultura de la mediació.

 • El culte esclau a la imatge

  El filòsof David Murias ha triat la figura d'Oscar Wilde per obrir la temporada a l'espai de 'Filosofia pràctica'. Ha centrat l'atenció a la seva obra "El retrat de Dorian Grey".

 • Mediador 1/2019

  Amb el Ramon Tena hem parlat de la finalització de la segona edició del Postgrau en Mediació, del qual n'és un dels coordinadors acadèmics, que s'ha desenvolupat a la Universitat d'Andorra. A més, hem comentat l'estrena del Registre oficial de Mediadors. El Ramon ha estat el primer, el 1/2019.

 • Els drets del dia a dia

  El Ramon Tena ha ressumit una experiència molt positiva que acaba de viure a Ucraïna, a Kharkiv, en un curs per a formadors en Drets Humans per Joves del Consell d'Europa

Facebook

Twitter

3.226.245.48