Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La "A" ràdio

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


  • La A radio amb Joan Saurí: Darrers compassos

    Darrera participació al programa del Joan Saurí. Parlem d'exàmens, d'exercicis de protecció civil, dels bons anys de propagació que tenim per endavant i convidem a la gent a unir-se al grup de radioaficionats d'Andorra.

  • La A radio amb Joan Saurí: Radioafició

    "Un mes de celebracions i esdeveniments". El Joan saurí i el seu equip no han parat des del passat 18 d'abril . Tot han estat celebracions amb el dia internacional del Codi Morse, formacions constants, l'assamblea general i un 17 de maig mogut amb la celebració d'una altra data inportant, la del dia de la Unió Internacional de Telecomunicacions"

Facebook

Twitter