Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Via coaching

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Via coaching amb Anna Bentanachs: l'essència del coaching

  Què en sabem del coaching? Se'n parlar molt, però desconeixem el que s'hi fa en les sessions de coaching. Avui l'Anna Bentanachs ens ha donat resposta i ens indica que el coaching és la disciplina d'acompanyament i és la mateixa figura qui acompanya al client a assolir el seu desafiament personal.

 • Via coaching amb Anna Bentanachs: valors empresarials

  L'Anna Bentanachs assenyala que les empreses es mouen per valors que estan classificats en pragmàtics, emocionals i ètics. Ara bé, Bentanachs llança un missatge directe a les entitats que passa perquè deixin aflorar els valors que ja existeixen i que mouen a la mateixa entitat.

 • Via coaching: grups mastermind

  La coach Anna Bentanachs ens parla avui dels grups mastermind. Què són aquests grups? Com funcionen? Quins beneficis aporten? La coach defineix els grups mastermind com un equip que t'ajuden a assolir l'èxit del teu projecte. Ara bé, per formar part d'un grup mastemrind s'han de tenir clars quatre conceptes: estar disposat a mostrar la teva vulnerabilitat, ser generós, tenir compromís i adquirir un compromís de confidencialitat.

 • Via coaching: les emocions dins l'empresa

  La coach Anna Bentanachs ens convida a expressar les nostres emocions dins l'àmbit laboral per descobrir els beneficis que aporten a l'equip de treball.

 • Via coaching amb Anna Bentanachs: mentalitat d'èxit

  Recuperem la companyia de la coach Anna Bentanachs per detectar les mentalitats d'èxit. La coach ens dona les eines bàsiques per identificar-les bé.

 • Via coaching amb Anna Bentanachs: gestionar les emocions

  La nostra coach Anna Bentanachs ens parla del workshop que està desenvolupant a les empreses dedicat a la gestió de les emocions. Les nostres emocions ens guien a l'hora de prendre decisions? Fem cas de les nostres emocions?

 • Via coaching amb Anna Bentanachs: Success Factor Modeling

  La nostra coach Anna Bentanachs ens explica en què consisteix el Success Factor Modeling, un model per a empreses i emprenedors de nova generació que ha creat Robert Dilts i que ja s’està implentant en empreses espanyoles.

 • Via coaching

  Un dilluns més encetem l’espai Via Coaching amb la coach professional i col·laboradora d’aquesta casa Anna Bentanachs que avui ens parlarà del canvi de paradigma en el funcionament de les empreses/equips a partir d’aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19.

 • Via coaching: disfuncions en el treball en equip

  La nostra coach Anna Bentanachs ens ha desgranat els cinc punts comuns que denoten l'aparició de les disfuncions en els equips de treball.

 • Via coaching: com gestionar equips de treball

  A l'espai Via Coaching, l'Anna Bentanachs ens parla de les diferents etapes que travessa un equip de treball per assolir els seus objectius.

Facebook

Twitter