ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Via coaching

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Claus del treball en equip

  Quines són les claus del treball en equip? Com funcionen els equips d'alt rendiment? El 'Via coaching', amb l' Anna Bentanachs, de KAXI Coaching, ha tractat d'aquest tema.

 • Un valor a l'alça (i 2)

  L'Anna Bentanachs ha completat avui els capítols dedicats al concepte compromís dins les organitzacions empresarials.

 • Cap o cor?

  El Sisco Aroca ens ha parlat avui d'intel·ligència emocional. Amb ell, i aprofirant el lema de la temporada del MoraBanc Andorra ("Cap i cor"), hem parlat de la fòrmula adient, si és que existeix, entre racionalitat i emoció en el moment de prendre una decisió.

 • Un valor a l'alça

  L'Anna Bentanachs obre els capítols del 'Via coaching' de la temporada parlant del compromís en l'àmbit empresarial, com un valor a l'alça en l'esfera de l'empresa.

 • Empatia i vulnerabilitat

  En un nou capítol del 'Via coaching'', l'Anna Bentanachs ha continuat posant el focus en el concepte empatia, però aquest cop, i no ho ha fet en absolut de forma negativa, el destaca com a símptoma de vulnerabilitat. 

 • L'empatia optimitza les relacions empresarials

  L'Anna Bentanachs ha dedicat el 'Via coaching' d'avui al concepte empatia, en la sèrie d'espais on tactem aspectes sobre la gestió de les emocions a les organitzacions.

 • Consciència i emocions

  Amb l'Anna Bentanachs, un nou capítol del 'Via coaching', en referència a la gestió i regulació de les emocions.

 • No amaguem les emocions (2)

  L'Anna Bentanachs ha continuat avui explorant el terreny de la gestió de les emocions i la necessitat de no amagar-les per causes diverses.

 • No amaguem les emocions

  Avui hem compartit un nou capítol del 'Via coaching' amb l'Anna Bentanachs. Ens ha fet una primera aproximació a la gestió de les emocions.

 • Els arbres i el bosc

  Sovint, els arbres no ens deixen veure el bosc. L'Anna Bentanachs ens ha parlat avui de la necessitat d'ampliar la mirada com a estratègia per a la solució de problemes

Facebook

Twitter

3.226.243.226