ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Via coaching

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Via coaching amb Anna Bentanachs: gestionar les emocions

  La nostra coach Anna Bentanachs ens parla del workshop que està desenvolupant a les empreses dedicat a la gestió de les emocions. Les nostres emocions ens guien a l'hora de prendre decisions? Fem cas de les nostres emocions?

 • Via coaching

  Un dilluns més encetem l’espai Via Coaching amb la coach professional i col·laboradora d’aquesta casa Anna Bentanachs que avui ens parlarà del canvi de paradigma en el funcionament de les empreses/equips a partir d’aquesta crisi sanitària provocada per la Covid-19.

 • Via coaching: disfuncions en el treball en equip

  La nostra coach Anna Bentanachs ens ha desgranat els cinc punts comuns que denoten l'aparició de les disfuncions en els equips de treball.

 • Via coaching: com gestionar equips de treball

  A l'espai Via Coaching, l'Anna Bentanachs ens parla de les diferents etapes que travessa un equip de treball per assolir els seus objectius.

 • Indicadors i beneficis

  Amb l'Anna Bentanachs, de KAXI Coaching, completem els capítols del 'Via coaching' sobre el coaching d'equips de treball. Avui hem parlat dels indicadors que ens aconsellen que és necessari iniciar un procés en un equip concret i els beneficis que s'obtindran.

 • Sempre cal definir el desafiament

  Hem completat el tercer tram del programa amb l'espai de l'Anna Bentanachs, el 'Via coaching'. Avui ha exposat el paradigma actual del treball en equip i ha explicat quina és la intervenció d'un coach d'equips professionals a les organitzacions empresarials.

 • Claus del treball en equip

  Quines són les claus del treball en equip? Com funcionen els equips d'alt rendiment? El 'Via coaching', amb l' Anna Bentanachs, de KAXI Coaching, ha tractat d'aquest tema.

 • Un valor a l'alça (i 2)

  L'Anna Bentanachs ha completat avui els capítols dedicats al concepte compromís dins les organitzacions empresarials.

 • Un valor a l'alça

  L'Anna Bentanachs obre els capítols del 'Via coaching' de la temporada parlant del compromís en l'àmbit empresarial, com un valor a l'alça en l'esfera de l'empresa.

 • Empatia i vulnerabilitat

  En un nou capítol del 'Via coaching'', l'Anna Bentanachs ha continuat posant el focus en el concepte empatia, però aquest cop, i no ho ha fet en absolut de forma negativa, el destaca com a símptoma de vulnerabilitat. 

Facebook

Twitter

3.226.245.48