ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Nodes amb Fernando Blanco: la fi de la gratuïtat

  La gratuïtat de les aplicacions ha arribat al seu final. Després de mesos fent-ne ús, els grans gegants comencen a aplicar tarifes per treure'n profit. Les deixarem d'utilitzar? Estem lligats de mans i peus? En parlem amb Fernando Blanco que ens porta novetats del món digital.

 • Nodes amb Fernando Blanco: traffickers i dropshippers a Andorra

  El Fernando Blanco ens parla de dos fenòmens que s'estan donant en el món digital i que han proliferat durant aquesta pandèmia. Els traffickers i dropshippers se les empesquen per treure profit econòmic enganyant a l'internauta.

 • Nodes: Fornite, més enllà del joc

  L'entorn Fornite mou ja 40 milions d'usuaris, una dada escandalosa que de ben segur anirà a l'alça. El Fernando Blanco ens dóna els motius de l'èxit de Fornite que ja us podem dir que va més enllà del joc. I és que avui dia Fornite s'ha convertit en una multiplataforma de caràcter social i "gratuïta". Ens ho explica el mateix Fernando Blanco.

 • Nodes: comunicar en temps de pandèmia

  El soci-consultor de Sisè Grau, Fernando Blanco, ens dona les eines per saber comunicar com cal en època de pandèmia. És moment de ser transparents i ressaltar els valors de la nostra empresa.

 • Nodes amb Fernando Blanco: màrqueting de guerrilla

  Fernando Blanco ens ha parlat del màrqueting de guerrilla o accions low-cost, un dels temes que tractarà en la formació que impartirà el proper 8 de juny a la Cambra de Comerç.

 • Nodes: coronavirus a internet

  El Fernando Blanco ens comenta com es passa la informació sobre el coronavirus a través d'internet. Ens hem de creure tot el que ens diuen els mitjans de comunicació? Com hem d'ingerir la informació que ens passen?

 • Nodes: SEO i SEM

  El Fernando Blanco ens dóna les eines bàsiques que hem de tenir en compte a l'hora de posicionar el nostre web. A l'espai Nodes hem parlat de les tècniques bàsiques del SEO i SEM

 • ROPO: el paradigma del comerç

  Informar-se fora de la xarxa i comprar en ella. Parlem del que pot ser un dels. majors reptes del comerç físic, amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau. Tot un canvi de paradigma. Es coneix per l'acrònim anglès ROPO (Reserch offline. Purchase online).

 • El món off-line i on-line

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha tornat a posar damunt la taula el fenòmen del 'clickbait'. Abans, però, hem parlat de la seva tasca com a un dels jurats del concurs d'aparadors de Nadal, en representació del Club de Màrqueting d'Andorra.

 • Amb majúscules i amb minúscules

  La 'Política' amb majúscules, la 'política' en minúscules, una brutal capsa d'odi manipulada i un #. Avui hem reflexionat sobre precampanyes, campanyes, idees i demagògies amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, a partir d'un article que va publicar al digital Altaveu.

Facebook

Twitter

3.235.191.87