Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Nodes amb Fernando Blanco: formació financera

  L'anunci de l'aterratge a Andorra d'empreses relacionades amb els bitcoins ha generat una certa alerta en l'àmbit financer. Avui amb Fernando Blanco parlem de la necessitat d'impulsar entre els més petits de la casa formacions educatives d'aspectes financers com es fa en altres països.

 • Nodes amb Fernando Blanco: la fi de la gratuïtat

  La gratuïtat de les aplicacions ha arribat al seu final. Després de mesos fent-ne ús, els grans gegants comencen a aplicar tarifes per treure'n profit. Les deixarem d'utilitzar? Estem lligats de mans i peus? En parlem amb Fernando Blanco que ens porta novetats del món digital.

 • Nodes amb Fernando Blanco: traffickers i dropshippers a Andorra

  El Fernando Blanco ens parla de dos fenòmens que s'estan donant en el món digital i que han proliferat durant aquesta pandèmia. Els traffickers i dropshippers se les empesquen per treure profit econòmic enganyant a l'internauta.

 • Nodes: Fornite, més enllà del joc

  L'entorn Fornite mou ja 40 milions d'usuaris, una dada escandalosa que de ben segur anirà a l'alça. El Fernando Blanco ens dóna els motius de l'èxit de Fornite que ja us podem dir que va més enllà del joc. I és que avui dia Fornite s'ha convertit en una multiplataforma de caràcter social i "gratuïta". Ens ho explica el mateix Fernando Blanco.

 • Nodes: comunicar en temps de pandèmia

  El soci-consultor de Sisè Grau, Fernando Blanco, ens dona les eines per saber comunicar com cal en època de pandèmia. És moment de ser transparents i ressaltar els valors de la nostra empresa.

 • Nodes amb Fernando Blanco: màrqueting de guerrilla

  Fernando Blanco ens ha parlat del màrqueting de guerrilla o accions low-cost, un dels temes que tractarà en la formació que impartirà el proper 8 de juny a la Cambra de Comerç.

 • Nodes: coronavirus a internet

  El Fernando Blanco ens comenta com es passa la informació sobre el coronavirus a través d'internet. Ens hem de creure tot el que ens diuen els mitjans de comunicació? Com hem d'ingerir la informació que ens passen?

 • Nodes: SEO i SEM

  El Fernando Blanco ens dóna les eines bàsiques que hem de tenir en compte a l'hora de posicionar el nostre web. A l'espai Nodes hem parlat de les tècniques bàsiques del SEO i SEM

 • ROPO: el paradigma del comerç

  Informar-se fora de la xarxa i comprar en ella. Parlem del que pot ser un dels. majors reptes del comerç físic, amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau. Tot un canvi de paradigma. Es coneix per l'acrònim anglès ROPO (Reserch offline. Purchase online).

 • El món off-line i on-line

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha tornat a posar damunt la taula el fenòmen del 'clickbait'. Abans, però, hem parlat de la seva tasca com a un dels jurats del concurs d'aparadors de Nadal, en representació del Club de Màrqueting d'Andorra.

Facebook

Twitter