ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Nodes amb Fernando Blanco: màrqueting de guerrilla

  Fernando Blanco ens ha parlat del màrqueting de guerrilla o accions low-cost, un dels temes que tractarà en la formació que impartirà el proper 8 de juny a la Cambra de Comerç.

 • Nodes: coronavirus a internet

  El Fernando Blanco ens comenta com es passa la informació sobre el coronavirus a través d'internet. Ens hem de creure tot el que ens diuen els mitjans de comunicació? Com hem d'ingerir la informació que ens passen?

 • Nodes: SEO i SEM

  El Fernando Blanco ens dóna les eines bàsiques que hem de tenir en compte a l'hora de posicionar el nostre web. A l'espai Nodes hem parlat de les tècniques bàsiques del SEO i SEM

 • ROPO: el paradigma del comerç

  Informar-se fora de la xarxa i comprar en ella. Parlem del que pot ser un dels. majors reptes del comerç físic, amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau. Tot un canvi de paradigma. Es coneix per l'acrònim anglès ROPO (Reserch offline. Purchase online).

 • El món off-line i on-line

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ha tornat a posar damunt la taula el fenòmen del 'clickbait'. Abans, però, hem parlat de la seva tasca com a un dels jurats del concurs d'aparadors de Nadal, en representació del Club de Màrqueting d'Andorra.

 • Amb majúscules i amb minúscules

  La 'Política' amb majúscules, la 'política' en minúscules, una brutal capsa d'odi manipulada i un #. Avui hem reflexionat sobre precampanyes, campanyes, idees i demagògies amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, a partir d'un article que va publicar al digital Altaveu.

 • A propòsit del SIMA 2019

  Amb el Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, i la Gemma Cardona, xef i propietària de la Borda Vella, hem comentat les conclusions principals del 7è SIMA, que es van dedicar ahir a la restauració i a les possibilitats que té de de convertir-se en un atractiu turístic.

 • El SIMA 2019 reflexionarà sobre la restauració

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, comenta els detalls del SIMA, el Simposi Internacional de Marketing d'Andorra, que celebra enguany la setena edició. El lema i les ponències i taules estaran dedicades a la restauració i les seves possibilitats d'atractiu turístic. Se celebrarà el 15 d'octubre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

 • Reflexió sobre el social media i el màrqueting a les XXSS

  Ja fa algun temps que les empreses han assumit que no s'aconsegueixen tants bons resultats sense invertir en les xarxes socials. Després de Facebook, es comença a témer l'arribada de l'imminent "Zero Day" a Instagram. Però... per què no veure'n el costat positiu? N'ha parlat avui el Fernando Blanco, de SisèGRau, al darrer espai 'Nodes' de la temporada.

 • El 5G comença a desplegar-se dissabte a Espanya

  Dissabte que ve s'activarà a Espanya la primera xarxa comercial 5G. Es converteix així en el primer país on el grup britànic Vodafone llança aquest servei, i es col·loca entre els primers estats d'Europa que s'avancen en el llançament d'aquesta tecnologia, després de les experiències de Suïssa i San Marino. El Fernando Blanco, de SisèGrau, n'ha parlat a l'espai 'Nodes'

Facebook

Twitter

18.208.202.194