ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Nodes

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Reflexió sobre el social media i el màrqueting a les XXSS

  Ja fa algun temps que les empreses han assumit que no s'aconsegueixen tants bons resultats sense invertir en les xarxes socials. Després de Facebook, es comença a témer l'arribada de l'imminent "Zero Day" a Instagram. Però... per què no veure'n el costat positiu? N'ha parlat avui el Fernando Blanco, de SisèGRau, al darrer espai 'Nodes' de la temporada.

 • El 5G comença a desplegar-se dissabte a Espanya

  Dissabte que ve s'activarà a Espanya la primera xarxa comercial 5G. Es converteix així en el primer país on el grup britànic Vodafone llança aquest servei, i es col·loca entre els primers estats d'Europa que s'avancen en el llançament d'aquesta tecnologia, després de les experiències de Suïssa i San Marino. El Fernando Blanco, de SisèGrau, n'ha parlat a l'espai 'Nodes'

 • Una realitat polièdrica

  S'han ajornat tres mesos les sancions anunciades per Donald Trump a Huawei. Que és cou ara mateix? Que pot passar després? I si el veto va endavant? On encabim aquesta situació respecte la guerra comercial EUA-Xina o hi ha al darrere realment un conflicte per espionatge? Ho comentem amb el Fernando Blanco, de SisèGrau

 • Com vas, Alexa?

  Avui el Fernando Blanco ha comentat al programa la seva experiència personal amb Alexa, l'altaveu intel·ligent d'Amazon que té a casa i amb el qual interactua diàriament. Així, a partir d'un altaveu que ens permet molt més que escoltar música, veiem com avança la tecnologia i s'evidencia la implantació de la domòtica a les nostres vides.

 • Videojocs i pasta

  Per quin motiu les empreses que són grans tòtems de la tecnologia no lideren el sector dels jocs si mou milers de milions? El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha valorat el tema a la secció 'Nodes' d'avui.

 • La fi del Plus

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ha destacat avui al seu espai el final de la xarxa social de Google, Google +, i ha reflexionat sobre el naixement, evolució i mort de les XXSS, en funció de l'us que en fan els usuaris.

 • L'intringulis del posicionament SEO

  El Fernando Blanco, de SisèGrau, ens ha parlat avui de  tres dels temes destacats a la Fira eShow, ,ara fa pocs dies a Barcelona: la publicitat programàtica, l'eCommerce i, molt especialment, el posiconament SEO.

 • Els recursos reputacionals

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha comentat avui al programa com algunes empreses aprofiten dates com el Dia de la Dona i altres conceptes com a recurs reputacional.

 • Eixos de la comunicació política

  Davant l'imminent procés electoral que s'obrirà al país, el Fernando Blanco ens ha comentat els principals eixos que cal tenir en compte quan a la comunicació política.

 • L'ofici de crear i fer evolucionar una marca

  El Fernando Blanco, soci-consultor de SisèGrau, ens ha comentat avui els conceptes 'branding' i 'naming' i ha valorat la polèmica del cas de 'The shopping mile'.

Facebook

Twitter