ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • L'actualitat econòmica internacional

  Primer 'Tipus d'interès' del curs, amb l'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc. Una repassada al panorama que ens ha deixat l'estiu, des del punt de vista de l'economia internacional, i a algunes informacions d'actualitat.

 • Darrer 'Tipus d'interès' de la temporada

  L'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ens ha comentat el més destacat del panorama econòmic internacional a la secció 'Tipus d'interès', la darrera de la temporada.

 • Tensions i distensions en clau econòmica

  Una repassada a les darreres notícies del panorama econòmic internacional, amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Derivades econòmiques d'una notícia amb múltiples cares

  Les derivades econòmiques de la notícia de la jornada, "Google trenca amb Huawei després que l'empresa és a la "llista negra" de Trump", han estat l'eix central de la secció 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau, membre del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Tots pendents d'una reunió

  Hem comentat les darreres novetats de la guerra comercial EUA-Xina i les derivades actuals i futures per a l'economia mundial, amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc. Demà, segona trobada de les delegacions, a Washington.

 • Notícies i reacció dels mercats

  Amb la Cristina Llau i l'Enric Gali, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem fet mirada global als aspectes més destacats i noticiables de l'economia internacional, a l'espai 'Tipus d'interès'.

 • El panorama dels mercats

  Hem valorat avui el panorama econòmic internacional amb els nostres 'Tipus d'interès', el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, l'Enric Gali, i la seva companya, la Cristina Llau. Brexit, eleccions a diferents països, EEUU. guerra comercial amb la Xina, arancels, la Fed, etc

 • La corba invertida americana i d'altres fets d'actualitat

  Ens ha visitat avui a l'espai 'Tipus d'interès', la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc. L'anàlisi de l'actualitat econòmica internacional, en uns instants. Ha començat explicant que és la corba americana.

 • L'Índia, el Brexit i d'altres referències econòmiques

  La Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, ha estat avui la protagonista de l'espai 'Tipus d'interès'.

 • Escenaris possibles i probables

  Cita avui amb l'espai 'Tipus d'interès'. Amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem comentat informacions destacades de l'òrbita econòmica internacional.

Facebook

Twitter