ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Tipus d'interès: Cristina Llau i Ismael Pellicer exposen l'evolució econòmica de la crisi de la Covid-19

  L’economia és un dels espais que ens acompanya cada dimarts. Els nostres col·laboradors de MoraBanc han valorat les informacions econòmiques que hana anat apareixent i que ens indiquen cap a on evoluciona aquesta crisi sanitària post-pandèmia.

 • Tipus d'interès amb Enric Galí i Cristina LLau: nova realitat post-Covid

  Els companys de MoraBanc ens fan un repàs de les notícies de caire econòmic que van apareixent ara que sembla que posem fi a la crisi sanitària i establim la nova realitat

 • Tipus d'interès

  Repassem l’entorn econòmic que tenim avui dia amb els companys de Morabanc. La Cristina Llau i l’Ismael Pellicer ens dibuxen el panorama econòmic mentre es manté viva la crisi sanitaria.

 • Tipus d'interès: els estralls del coronavirus

  La Cristina Llau de Morabanc ens ha parlat dels efectes d'aquest dilluns negre en el parquet borsari. La pugna del petroli ha provocat que el seu preu hagi patit una bona patacada. I tot té un clar culpable: el coronavirus.

 • Tipus d'interès: coronavirus i la taxa tobin

  Avui amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer continuem comentant els nous efectes del coronavirus i parlem de la possible nova taxa que implantarà l'estat espanyol a certes empreses nacionals coneguda sota el nom de "taxa tobin.

 • Tipus d'interès: Les conseqüències del Coronavirus

  La Cristina Llau i l'Ismael Pellicer de Morabanc ens comenten més conseqüències econòmiques del coronavirus i quines negociacions s'estan forjant entre el Regne Unit i la Unió Europea.

 • Tipus d'interès: com afecta el coronavirus a l'economia?

  Com està afectant el coronavirus als mercats? L'actualitat i tot allò que passa al món influeix en l'economia. Ens ho expliquen Enric Galí, cap del grup d'Advisory de
  MoraBanc, i Ismael Pellicer, membre del grup. Amb ells parlem també del Brexit i de les properes eleccions als EUA.

 • El 2020 arrenca amb molt contingut econòmic

  Hem fet el primer 'Tipus d'interès' del 2020, amb la companyia de l'Enric Gali i de la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc. Repassada a temes destacats en l'escenari econòmic internacional.

 • Tancament d'un any ben mogut

  En el temps del comentari de l'actualitat econòmica internacional, els 'Tipus d'interès'. Avui, l'Enric Gali, cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el seu company Ismael Pellicer, han valorat temes diversos del panorama econòmic actual.

 • COP25, Trump i Lagarde

  Repassada a les notícies al voltant de l'economia global, amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer, del grup d'Advisory de MoraBanc. Amb ells hem parlar d'informacions que tenen a veure amb la incertesa que genera la investidura espanyola, la COP25, les maniobres de Donald Trump i valoracions de la nova presidenta del BCE, Christine Lagarde.

Facebook

Twitter

34.238.248.103