ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • COP25, Trump i Lagarde

  Repassada a les notícies al voltant de l'economia global, amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer, del grup d'Advisory de MoraBanc. Amb ells hem parlar d'informacions que tenen a veure amb la incertesa que genera la investidura espanyola, la COP25, les maniobres de Donald Trump i valoracions de la nova presidenta del BCE, Christine Lagarde.

 • Ombres, greuges i percentatges

  Temps per a l'espai 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer, membres del grup d'Advisory de MoraBanc. Diverses informacions posen el focus a nivell mundial sobre el concepte 'banca a l'ombra'. N'hem parlat al programa.

 • L'hora dels 'Tipus d'interès'

  Quin escenari s'obre al BCE després del relleu Mario Draghi-Christine Lagarde? Ha estat un dels temes dels nostres 'Tipus d'interès', l'Enric Gali, cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el seu company Ismael Pellicer

 • Repassada a l'actualitat econòmica internacional

  Amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer, del grup d'Advisory de MoraBanc, hem comentat aspectes destacats de l'actualitat econòmica internacional. Des de resultats empresaarials, a les conseqüències del Brexit, passant per  projeccions del FMI i derivades de la guerra comercial entre Estats Units i la Xina.

 • El caleidoscopi econòmic internacional

  Compartim conversa amb l'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, i el seu company l'Ismael Pellicer. Hem analitzat l'escenari econòmic internacional a l'espai dels 'Tipus d'interès'.

 • Escenaris pre-Brexit

  Amb la Cristina Llau i l'Ismael Pellicer, de l'Advisory grup de MoraBanc, hem fet avui l'espai de comentari econòmic internacional 'Tipus d'interès'. Els possibles escenaris que s'obren davant la proximitat de la data fixada pel Brexit han estat el tema principal.

 • L'actualitat econòmica internacional

  Primer 'Tipus d'interès' del curs, amb l'Enric Galí, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc. Una repassada al panorama que ens ha deixat l'estiu, des del punt de vista de l'economia internacional, i a algunes informacions d'actualitat.

 • Darrer 'Tipus d'interès' de la temporada

  L'Enric Gali, el cap del grup d'Advisory de MoraBanc, ens ha comentat el més destacat del panorama econòmic internacional a la secció 'Tipus d'interès', la darrera de la temporada.

 • Tensions i distensions en clau econòmica

  Una repassada a les darreres notícies del panorama econòmic internacional, amb la Cristina Llau, del grup d'Advisory de MoraBanc.

 • Derivades econòmiques d'una notícia amb múltiples cares

  Les derivades econòmiques de la notícia de la jornada, "Google trenca amb Huawei després que l'empresa és a la "llista negra" de Trump", han estat l'eix central de la secció 'Tipus d'interès', amb la Cristina Llau, membre del grup d'Advisory de MoraBanc.

Facebook

Twitter

35.170.81.210