Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Tipus d'interès

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Tipus d'interès amb Elena Ramos: pujada dels tipus d'interès

  Les declaracions de la FED han provocat ja les primeres conseqüències directes. Moviment en els mercats finances i pujada dels tipus d'interès abans del previst. No obstant això, a Europa les coses no van en la mateixa direcció i més després de les declaracions del BCE que no tenen previst, de moment, retirar els estímuls sobre el mercat.

 • Tipus d'interès amb Cristina LLau: inflació a la vista?

  La Cristina Llau de Morabanc destaca el moment dolç que continuen vivint els mercats europeus i americans. Ara bé, l'amenaça inflacionista comença a sobrevolar en aquest entorn de bonança. No obstant això, caldrà esperar a dijous per escoltar les declaracions que ens puguin arribar del BCE.

 • Tipus d'interès amb Cristina LLau: visió de mercats

  La Cristina Llau de Morabanc ens fa una anàlisi exhaustiva de com es troben els mercats en aquesta jornada de dimarts i ens explica perquè l'Ibex pot comportar-se millor que els altres selectius europeus i fins on pot arribar l'escapada alcista del selectiu.

 • Tipus d'interès amb Ismael Pellicer: tranquil·litat financera

  Continuen publicant-se els resultats d'empreses nord-americanes i sembla que no hi ha sorpreses a la vista. L'Ismael Pellicer de Morabanc puntualitza que l'únic sector que ha protagonitzat una punxada ha estat el de serveis de consum. No obstant això, haurem de continuar pendents de més resultats i de l'evolució de la proposta del president nord-americà, Joe Biden, d'apujar impostos. Veurem com reaccionaran els inversors.

 • Tipus d'interès amb Elena Ramos: esperant resultats

  Les borses protagonitzen un comportament òptim que conviden a l'optimisme i tot es redueix al bon ritme de les vacunacions. Tal com apunta l'Elena Ramos de Morabanc ens trobem en un moment molt dolç tal com ens apunta l'indicador VIX que ens mesura la volatilitat de la borsa. En els pròxims dies haurem d'estar pendents amb la cartera de bancs americans, ja que són els que donen el tret de sortida a la temporada.

 • Tipus d'interès amb Ismael Pellicer i Elena Ramos

  Els companys de Morabanc fan una anàlisi de tot el que passa en l'entorn macroeconòmic. I és que les empreses amb valor guanyen pistonada respecte a les empreses de creixement i sembla que la por, en certa manera, és el sentiment que es viu en els mercats.

 • Tipus d'interès amb Ismael Pellicer i Elena Ramos

  Els processos de vacunació arreu d'Europa han provocat que la renda variable continuï liderant els avenços per davant d'altres tipus d'actius. Ho analitzem amb els companys de Morabanc, Ismael Pellicer i Elena Ramos.

 • Tipus d'interès: Viva la vida

  L'Enric Galí i l'Elena Ramos de Morabanc ens introdueixen al món de la inversió a través del "Viva la vida" dels Coldplay. Avui hem volgut fer un símil entre l'acció d'invertir i el senderisme. I és que ambdues accions guarden moltes similituds. Avui hem après que abans de fer qualsevol classe d'inversió ens hem de conèixer a la perfecció. El nostre caràcter, la nostra manera de ser marcarà la inversió a realitzar.

 • Tipus d'interès amb Enric Galí: economia i Ricky Martin

  El nostre col·laborador de MoraBanc ens fa un símil entre la situació econòmica que vivim avui dia amb un dels temes musicals més sonats de Ricky Martin. Una secció que no té pèrdua.

 • Tipus d'interès amb Enric Galí: vacuna contra la Covid, Brexit i guerra de mercats

  Ens visita l'Enric Galí de MoraBanc amb qui fem un repàs de l'estat de l'economia mundial. Coneixem quins són els catalitzadors del mercat borsari a tenir en compte: vacuna contra el coronavirus sí o no?, Brexit, guerra mercats entre Estats Units i Xina.

Facebook

Twitter