ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El cafè de l'Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • En connexió Jordi Daban

  El CEO de Daguisa, Jordi Daban, ens explica el procediment que es va seguir per tal de cedir els seus hotels al ministeri de salut per poder acollir i protegir els padrins de El Cedre. Una iniciativa que posteriorment han seguit altres hotelers del país.

 • El cafè de l'Ara i Aquí: Francesc Camp

  El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, reconeix que ja treballen en la modificació del pressupost i estudien la fòrmula per com contribuir en el finançament de les mesures aprovades pel govern per fer front a les conseqüències provocades per la Covid-19.

 • El cafè del Ara i Aquí: Maite Casal

  La directora de l’escola andorrana, Maite Casal, ens assegura que la POB no queda suspesa. Casal ha rectificat dient que la prova queda ajornada fins a nova data. Alhora també ha indicat que els alumnes de batxillerat i segona ensenyança continuen fent classe a un ritme semblant al que portaven a les aules.

 • El cafè de l'Ara i aquí: Josep Àngel Mortés

  El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, manifesta que ja han començat a treballar en la modificació dels pressupost aprovat dies enrere. Una modificació que ve provocada per la crisi sanitaria de la Covid-19.

 • El cafè del Ara i Aquí amb Gerard Cadena

  El President de la Confederació Empresarial Andorrana, Gerard Cadena, ha assenyalat que cal treballar per preservar al màxim els llocs de treball per poder reprendre l’activitat amb garanties quan sigui possible.

 • El cafè del Ara i Aquí Cafè amb Albert Hinojosa

  El director general de Tributs i Fronteres, Albert Hinojosa, assegura que el transport de mercaderies no està afectat per les restriccions frontereres i el subministrament està garantit. Pel que fa a la mobilitat de les persones, es permet el pas dels treballadors transfronterers i dels residents que retornin al lloc de residència. També es permeten casos excepcionals, com desplaçaments per assistir un familiar malalt. 

   

   

 • En connexió Jacques Carrier

  El president d'Iniciatives Publicitàries, Jean Jacques Carrié, ens parla de la situació i ambient que hi ha al Pas de la Casa després del decret aprovat pel Govern que limita la venda de certs productes, com ara, el tabac i alcohol.

 • El cafè RNA: Toti Sasplugues

  Avui ens hem pres un cafè a distància amb el Secretari General de l'ACA, Toti Sasplugues, per fer balanç de la campanya Missió Zero Accidents i esbrinar els reptes del futur.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Josep Majoral

  Avui hem fet un cafè amb el cònsol major de Sant Julià de Lòria. Josep Majoral s'ha referit a la situació que viu el país pel tema coronavirus. En aquest sentit, Majoral ha dit que l'important és tenir un protocol i una pauta clara per saber com actuar. Majoral també s'ha referit a Naturlàndia, vial de Sant Julià i habitatge.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Jeniffer Ferrer i Neus Banús

  La membre de la FAAD, Neus Banús, manifesta que la inclusió dels qui pateixen qualsevol discapacitat sigui el més normal i que la societat prengui consciència de les diferents capacitats que existeixen. Ho ha dit durant el cafè en el que s'ha presentat la primera edició de l'skimo solidària que se celebrarà a Vallnord.

Facebook

Twitter

3.235.31.131