ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: El cafè de l'Ara i Aquí

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • El cafè de l'Ara i aquí amb Joel López

  El bioinformàtic i analista de dades, Joel López, ens parla del funcionament de l'aplicació que podria entrar en marxa durant l'agost o setembre i que té per objectiu conèixer quan hem estat en contacte amb una persona infectada per coronavirus.

 • El café de RNA amb Jim Roldan

  Aquest dilluns hem fet un cafè telefònic amb l’empresari català, metge i,alhora, el responsable de la compra dels 150.000 testos d’anticossos que ha adquirit Andorra per poder aplicar-los a la seva població. Avui hem conversat amb Juan Ignacio Martínez Roldán.

 • El cafè de l'Ara i Aquí amb Marc Rosell

  Avui hem fet un cafè telefònic amb el Secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, amb qui hem parlat sobre l’aprovació recent del Govern en quan al reglament de la generació d'energia elèctrica que té l'objectiu d'impulsar i facilitar la producció i l'autoconsum d'energies renovables.

 • El café de l'Ara i aquí Aitor amb Jordi Fàbrega

  Avui dimecres hem establert connexió amb l’Alcalde de La Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, per fer balanç del que ha donat de sí aquesta fase 1 del desconfinament i com es prepara per entrar ja a la fase 2.

 • El cafè del Ara i Aquí

  Avui hem fet un cafè amb dues persones que aquest proper dilluns 18 de maig reprenen la seva activitat laboral com són la Maria José Garcia, de Més que Pèls i el fisioterapeuta David Figueredo.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Isabel Vallejo

  Avui 12 de maig és el dia Internacional de la Infermeria, jornada per fer anàlisi, reflexió i fer repàs per veure en què s’ha avançat. Avui n'hem parlat amb la Presidenta del Col·legi d’infermeres, Isabel Vallejo, amb qui també repassarem la importància que està tenint la professió durant la crisi sanitària.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Cristina Royo

  Avui hem fet un cafè amb la metgessa interista del SAAS i Doctora de malalties infeccioses, Cristina Royo, amb qui hem valorat la primera setmana en què la població continua sotmetent-se a les proves d’immunologia i per saber el comportament que està tenint el virus a dia d’avui.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Zaira Nadal i Mónica Nadal

  Avui hem fet un cafè amb la gerent d’ACODA, Mònica Dalmau, i la presidenta del Col·legi d’Arquitectes, Zaira Nadal, les quals asseguren que el Covid19 els ha obert nous escenaris en quan la redistribució dels espais interns dels habitatges.

   

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Joan Miró

  L’advocat Joan Miró ens ha fet esvait dels dubtes i inquietuds que s’han generat entorn a la llei de noves mesures excepcionals i urgents per pal·liar les conseqüències econòmiques provocades per la pandèmia de la Covid-19.

 • El cafè de l'Ara i aquí amb Jordi Gallardo

  Avui hem fet un cafè telefònic amb el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, perquè ens informi de les darreres novetats entorn a l’obertura d’altres sectors econòmics.

Facebook

Twitter

34.204.176.125