ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Parlem de música

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Música dels 90: la generació Z (1)

  Torna el 'Parlem de música', l'espai del Marc Pantebre. Avui, solistes, bandes i estils de la dècada dels 90, 'La generació Z' (primera part).

 • Referents musicals dels anys 80 (i 2)

  Completem el recorregut musical per la dècada dels 80 amb el Marc Pantebre, al 'Parlem de música'. Quins grups o solistes escoltarem avui? Ja veureu que la masterclass és de 10.

 • Referents musicals dels anys 80 (1)

  El Marc Pantebre ha abordat avui al 'Parlem de música' el primer capítol de la dècada dels 80. Noms com Michael Jackson, Bruce Springsteen, Prince, Madonna, U2...

 • La fantàstica dècada dels 70 (i 2)

  Gran secció musical amb el Marc Pantebre. Ha completat l'explicació sobre la música de la dècada dels 70 a partir d'una subdivisió d'estils musicals, des del soft rock, al punk, i des del rock progressiu al funk o la música disco. Una selecció de 27 talls musicals, amb les explicacions del mestre Pantebre.

 • La fantàstica dècada dels 70 (1)

  Avui hem tingut la cita mensual amb el 'Parlem de música', del Marc Pantebre. Ens porta un primer capítol dedicat a la dècada dels 70. Quines bandes apareixeran en la seva tria? En el podcast ho trobareu.

 • La dècada prodigiosa (i 2)

  Avui hem gaudit de la masterclass mensual d'història musical, amb el 'Parlem de música' del Marc Pantebre. La lliçó d'avui era 'Els anys 60, menys els Beatles'. La banda de Liverpool va protagonitzar el monogràfic del mes de novembre.

 • La dècada prodigiosa

  El Marc Pantebre, a la secció 'Parlem de música', ha fet avui el rimer capítol sobre la dècada dels 60`s, una autèntica dècada prodigiosa, en al qual, The Beatles, van obrir camí a tota la resta de grups que els van seguir en el temps.

 • Avui hem parlat del rock'n roll

  Estrena deluxe avui al programa. Després de moltes entrevistes sobre economia, comerç, etc, el Marc Pantebre debuta com a col·laborador fix del Ara i Aquí amb la seva passió. Amb ell, avui, 'Parlem de música'. Primer capítol, "El Rock'n roll"

Facebook

Twitter