Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Xarxes

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • Xarxes amb Carla Aguilar: novetats Twitter i Whatsapp

  La Carla Aguilar ens acosta totes les novetats que ens arriben de dues de les xarxes socials més utilitzades: twitter i whatsapp.

 • Xarxes amb Carla Aguilar: els algoritmes

  Els algoritmes a les xarxes socials són els encarregats d'anar recopilant la informació que anem deixant nosaltres com a usuaris perquè ens ofereixen productes ajustats als nostres gustos. De fet, Instagram ja ha anat perfeccionant el tema introduïnt aspectes SEO. Avui amb la Carla Aguilar ho repassem tot plegat.

 • Xarxes amb Carla Aguilar

  La col·laboradora Carla Aguilar ens parla de les novetats que presenta l'entorn Instagram que obre les portes als més joves. Alhora, ens proposa un seguit de perfils molt interessants, com ara, Malala Fund, Teta y teta, Project Zero, Pop Science, The dad lab o Divertribu.

 • Novetats a Twiter i apps per l'estiu amb Pilar Zúñiga

  La nostra experta en xarxes socials Pilar Zúñiga ens ha explicat les novetats que ja ha llançat Twitter i hem fet un ràpid repàs per aquelles aplicacions que ens facilitaran la vida durant els mesos d’estiu.

 • Xarxes amb Pilar Zúñiga: les darreres novetats en les apps per comunicar-nos

  La Pilar Zúñiga ens ha acostat les darreres novetats que ens ofereixen les diferents aplicacions que utilitzem diàriament per comunicar-nos.

 • Xarxes: Twitter

  La Pilar Zúñiga ens acosta les novetats entorn al món Twitter. entre les més destacades, limitar qui podrà respondre els nostres tweets i les estratègies per combatre les "fake news".

 • Reculls, rànquings i d'altres llistats

  Quan acaba l'any hi ha un munt de reculls i rànquings que es fan públics i el món de les xarxes socials i la tecnologia no se n'escapen. Amb la Pilar Zúñiga n'hem comentat avui alguns.

 • WT.Social

  La Pilar Zúñiga ens ha parlat avui de WT.Social, la xarxa social que ha impulsat el creador de la Wikipedia, Jimmy Wales, fart de la deriva que han agafat Facebook i Twitter.

 • Tik Tok, Whatsapp i RCS

  Amb la Pilar Zúñiga hem arribat al final del programa amb l'espai 'Xarxes'. Hem parlat de l'aplicació Tik Tok, de l'app de Whatsapp per a Ipad, i del sistema RCS, l'hereu del SMS.

 • Gifs i d'altres novetats 'xarxils'

  En els darrers minuts del programa, la Pilar Zúñiga i el fantàstic món de les XXSS. avui ha començat parlant de Gifs.

Facebook

Twitter