ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Xarxes

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Xarxes, tecnologia i gent gran

  Al primer espai de la temporada de la Pilar Zúñiga hem parlat de la tecnologia que a hores d'ara forma part de la nostra vida i del col·lectiu de la gent gran.

 • A favor o en contra dels missatges de veu?

  Hem arribat al final del programa amb la Pilar Zúñiga i l'espai 'Xarxes'. Avui ha volgut parlar dels missatges de veu i d'aplicacions que tenen el so com a protagonista.

 • La primera xarxa social xinesa

  Tik tok és la primera xarxa social xinesa (allà es coneix com Douyin) que trenca fronteres, amb el millor d'Instagram, Facebook i Twitter de manera que pugui captar els més joves. És l'aplicació de moda en aquests temps, on els usuaris poden gravar i pujar vídeos de curta durada, al voltant de 15 segons, amb els seus mòbils.

 • La xarxa lectora

   Amb la Pilar Zúñiga avui hem parlat de l'hàbit de llegir, de les noves formes de lectura i d'algunes xarxes socials que tracten el tema amb milions de seguidors.

 • Novetats i funcionalitats

  Amb la Pilar Zúñiga, i a l'espai 'Xarxes', ens hem posat al dia de les darreres novetats i funcionalitats a Twitter, Instagram i Whatsapp.

 • L'atenció val el seu pes en or

  La Pilar Zúñiga ha visitat el programa amb el seu espai 'Xarxes'. Eens ha comentat dos articles molt interessants, un de l'Hugo Sáez i un altre de l'Ana Aldea, on és parla de la importància de l'atenció, com a eina de captació de clics i de tot el que en deriva.

 • Vol realment Facebook lluitar contra la desinformació i les fake news?

  La Pilar Zúñiga reflexiona a l'espai 'Xarxes' sobre el suposat compromís de Mark Zuckerberg, el creador de Facebook, contra la desinformació i les notícies falses. La nostra col·laboradora ho fa a partir de les valoracions que, sobre el tema, ha fet el publicista Hugo Saez.

 • 'Tips' de les xarxes?

  La Pilar Zúñiga ens ha comentat alguns consells ('tips', en anglès) per a una millor gestió i utilització de xarxes socials com Facebook, Twitter  i Instagram.

 • Pateixes la síndrome FOMO?

  Heu sentit a parlar de l'anomenada síndrome FOMO? Sabeu que l'expressió es correspon a unes sigles en anglès? És el Fear of missing out, la por a perdre's alguna cosa a internet o les xarxes socials. Pareu atenció als que ens ha explicat la Pilar Zúñiga a l'espai 'Xarxes'.

 • El nou panorama de les xarxes socials

  En els darrers minuts del programa, l'últim dels espais 'Xarxes' de la temporada, amb la Pilar Zúñiga. Ens ha comentat algunes de les informacions que parlaven de novetats a Facebook, Whatsapp, Instagram, Google, etc

Facebook

Twitter