ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Xarxes

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Novetats a Twiter i apps per l'estiu amb Pilar Zúñiga

  La nostra experta en xarxes socials Pilar Zúñiga ens ha explicat les novetats que ja ha llançat Twitter i hem fet un ràpid repàs per aquelles aplicacions que ens facilitaran la vida durant els mesos d’estiu.

 • Xarxes: Twitter

  La Pilar Zúñiga ens acosta les novetats entorn al món Twitter. entre les més destacades, limitar qui podrà respondre els nostres tweets i les estratègies per combatre les "fake news".

 • Reculls, rànquings i d'altres llistats

  Quan acaba l'any hi ha un munt de reculls i rànquings que es fan públics i el món de les xarxes socials i la tecnologia no se n'escapen. Amb la Pilar Zúñiga n'hem comentat avui alguns.

 • WT.Social

  La Pilar Zúñiga ens ha parlat avui de WT.Social, la xarxa social que ha impulsat el creador de la Wikipedia, Jimmy Wales, fart de la deriva que han agafat Facebook i Twitter.

 • Tik Tok, Whatsapp i RCS

  Amb la Pilar Zúñiga hem arribat al final del programa amb l'espai 'Xarxes'. Hem parlat de l'aplicació Tik Tok, de l'app de Whatsapp per a Ipad, i del sistema RCS, l'hereu del SMS.

 • Gifs i d'altres novetats 'xarxils'

  En els darrers minuts del programa, la Pilar Zúñiga i el fantàstic món de les XXSS. avui ha començat parlant de Gifs.

 • Xarxes, tecnologia i gent gran

  Al primer espai de la temporada de la Pilar Zúñiga hem parlat de la tecnologia que a hores d'ara forma part de la nostra vida i del col·lectiu de la gent gran.

 • A favor o en contra dels missatges de veu?

  Hem arribat al final del programa amb la Pilar Zúñiga i l'espai 'Xarxes'. Avui ha volgut parlar dels missatges de veu i d'aplicacions que tenen el so com a protagonista.

 • La primera xarxa social xinesa

  Tik tok és la primera xarxa social xinesa (allà es coneix com Douyin) que trenca fronteres, amb el millor d'Instagram, Facebook i Twitter de manera que pugui captar els més joves. És l'aplicació de moda en aquests temps, on els usuaris poden gravar i pujar vídeos de curta durada, al voltant de 15 segons, amb els seus mòbils.

 • La xarxa lectora

   Amb la Pilar Zúñiga avui hem parlat de l'hàbit de llegir, de les noves formes de lectura i d'algunes xarxes socials que tracten el tema amb milions de seguidors.

Facebook

Twitter

3.226.245.48