ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Independència en comunicacions

  Amb el Pere Augé hem valorat la conveniència dels estudis realitzats fins el moment sobre la possibilitat que Andorra tingui un aeroport en territori nacional. El Pere confirma que l'empresariat ho veuria amb molts bons ulls i ha destacat com la iniciativa privada i la pública poden col·laborar en aquest tema.

 • Marca Andorra i ecososistema educatiu

  Hem rebut el Pere Augé amb dos temes damunt la taula: la represa dels treballs de la Marca Andorra i la importància de transformar l'ecosistema educatiu i formatiu del país.

 • Cal una estratègia decidida

  De la botiga tradicional, al comerç digital. Un panorama sense fronteres. Amb el Pere Augé, president de la Comissió de la Marca Andorra de la CEA. Una xerrada basada en el darrer article publicat al Periòdic d'Andorra.

   

 • El 'nou turista'

  El Pere Augé ha comentat avui a l'espai d''Economia i empresa' el seu darrer article d'opinió publicat al Periòdic d'Andorra: Parla del nou tipus de turisme i de la seva incidència a l'economia del país, serguint les pautes de la 'Marca Andorra'.

 • Talent, inversió, futur i flexibilitat administrativa

  El Pere Augé ha analitzat a la secció d'Economia i empresa' algunes mancances que té la burocràcia nacional per a la implantació d'empreses i de talent que puguin reactivar l'economia.

 • Un llarg camí per endavant

  El Pere Augé valora els aspectes principals que cal explicar a la societat per tal que es faci seva l'estratègia de la Marca País Andorra. un llarg camí per endavant que, hores d'ara, ha d'esperar el resultat de les eleccions per fer passes endavant.

 • Benestar, propostes i marca

  I on diu que no puguem identificar-nos com un espai de tranquillitat, relax, recàrrega de bateries i benestar? És una pregunta que ens trasllada el Pere Augé

 • El benestar del turisme i el turisme de benestar

  El Pere Augé ha donat detalls del I Congrés de turisme de benestar que se celebrarà l'octubre vinent a Arinsal. Un sector que genera milions i milions d'euros l'any arreu del món i del qual Andorra n'hauria de formar part de forma decidida.

 • La definició de la 'Marca Andorra' encara la fase final

  La definició de la 'Marca Andorra' encara la seva recta final, abans de la presentació pública el 5 de març. Comentem les darreres novetats amb el Pere Augé. Bloom Consult acaba de presentar a la Taula público-privada l'anàlisi de l'enquesta nacional i internacional que presentava tres idees: "equilibri", "laboratori de benestar" i "connexió". Ara hi entra en acció l'empresa SUMA, que és qui desenvoluparà gràficament el treballl fet per Bloom Consulting

 • Una marca de tots

  Amb el Pere Augé abordem un exemple clar del que ha estat, és i serà, una feina d'equip, allunyada de condicionants ideològics i a la recerca del benefici comú. Parlem de la Marca Andorra, que després de completar les tres fases de la seva construcció s'espera que sigui presentada el 5 de març.

Facebook

Twitter