ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Auditories, residències i reunions

  Amb el Pere Augé hem parlat de la darrera compareixença del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, en seu parlamentària, i també de dades estadístiques sobre residències passives i inversió estrangera i de la nova reunió de la taula Marca Andorra.
   

 • A voltes amb el 'tax free'

  El Pere Augé ha plantejat avui reflexions diverses i molt interessants sobre el tema del 'tax free', el retorn de l'IVA que poderm fer quan comprem fora d'Andorra. Hi ha un greuge al comerç del país? S'està complint la llei? Fins on arriba el dret del comerciart i el del client?

 • Aprendre a emprendre

  El Pere Augé ha reflexionat avui sobre el món de l'emprenedoria i la seva transcendència en un escenari a favor de les iniciatives público-privades. 

 • De nou, al focus de l'actualitat

  Amb el Pere Augé hem parlat de la represa dels treballs de la Marca Andorra, del nou comitè de pilotatge i de la decisió de fer un concurs nacional per a la imatge gràfica de la mateixa.

 • De la reflexió i l'anàlisi a l'acció decidida

  El Pere Augé ha volgut recuperar una proposta que fa mesos va posar damunt la taula per posar solucions a la problemàtica de l'habitatge de lloguer. Ens ha recordat la idea de les ARE, les Àrees Residencials Estratègiques, que ja ens havia proposat ara fa une mesos, i que han estat una iniciativa d'èxit a Europa.

 • Independència en comunicacions

  Amb el Pere Augé hem valorat la conveniència dels estudis realitzats fins el moment sobre la possibilitat que Andorra tingui un aeroport en territori nacional. El Pere confirma que l'empresariat ho veuria amb molts bons ulls i ha destacat com la iniciativa privada i la pública poden col·laborar en aquest tema.

 • Marca Andorra i ecososistema educatiu

  Hem rebut el Pere Augé amb dos temes damunt la taula: la represa dels treballs de la Marca Andorra i la importància de transformar l'ecosistema educatiu i formatiu del país.

 • Cal una estratègia decidida

  De la botiga tradicional, al comerç digital. Un panorama sense fronteres. Amb el Pere Augé, president de la Comissió de la Marca Andorra de la CEA. Una xerrada basada en el darrer article publicat al Periòdic d'Andorra.

   

 • El 'nou turista'

  El Pere Augé ha comentat avui a l'espai d''Economia i empresa' el seu darrer article d'opinió publicat al Periòdic d'Andorra: Parla del nou tipus de turisme i de la seva incidència a l'economia del país, serguint les pautes de la 'Marca Andorra'.

 • Talent, inversió, futur i flexibilitat administrativa

  El Pere Augé ha analitzat a la secció d'Economia i empresa' algunes mancances que té la burocràcia nacional per a la implantació d'empreses i de talent que puguin reactivar l'economia.

Facebook

Twitter

18.207.132.114