ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Tipus d'interès amb Elena Ramos: avantatges competitius

  L'Elena Ramos de Morabanc ens dóna una classe exprés d'un aspecte financer a tenir en compte com són els avantatges competitius. Què és un avantatge competitiu? Doncs és un atribut especial que diferencia una empresa de la resta dels potencials competidors i que la posiciona favorablement en el seu sector. Avui repassem els diferents avantatges competitius que existeixen que passen pel cost de canviar de proveïdor, l'efecte xarxa, intangibles, dimensió i competència de costos.

 • Economia i Empresa amb Pere Augé: l'habitatge

  En Pere Augé ho té clar i concreta que a Andorra tenim poca capacitat d'anticipació i prova d'això la trobem amb la problemàtica de l'habitatge. Exposa diferents solucions per posar fi a aquesta situació tot recordant les dues realitats de país que conviuen dia rere dia.

 • Economia i Empresa amb Pere Augé: Cimera Iberoamericana

  La 27a Cimera Iberoamericana és també el tema central que ens proposa en Pere Augé. En parlem des de el vessant empresarial. I és que la tecnologia, la innovació i la digitalització han estat temes tractats en profunditat pels empresaris convidats. Termes que s'engloben dins el gran paraigua, com és, la sostenibilitat. El que tenen clar és que el 2021 és l'any de la recuperació.

 • Economia i Empresa amb Pere Augé: llibertat de moviment

  La llibertat de moviment decretada durant aquesta Setmana Santa ha omplert de gent als carrers d'Andorra que ha aprofitat per respirar aire pur i canviar d'ambient. Ara bé, el virus continua existint i s'han de començar a implantar accions per fer revifar l'economia. Així ho veu el nostre col·laborador Pere Augé.

 • Tipus d'interès amb Pere Augé: atenció al client

  En Pere Augé ja fa dies que veu en aquesta pandèmia noves oportunitats. Avui ens centrem en l'atenció al client en tots els sectors. I és que Augé augura que l'escenari postpandèmia farà que ens tornem més exigents i Andorra haurà de saber estar a l'altura. D'aquí que també sigui important formar al personal del país per donar resposta als futurs clients.

 • Economia i Empresa amb Pere Augé

  El Pere Augé analitza en profunditat les darreres notícies de l'actualitat i, més en concret, la que es centra en convertir Andorra com a destinació de luxe. Com seran els turistes del futur? Vindran a Andorra motivats per quina qüestió? Què ha de fer el país per poder rebre a turistes prèmium?

 • Economia i Empresa: Premis CEA

  El Pere Augé repassa el que ha donat de sí la darrera cerimònia dels premis de la CEA i ressalta la importància que pren el premi sobre 'Reconeixement personal a l'activitat de promoció de la Marca Andorra' que ha recaigut a mans del jove David Aguilar.

 • Economia i Empresa: Horitzó 23 i marca Andorra

  El Pere Augé ens introdueix a grans trets al projecte Horitzó 23 elaborat pel Govern d'Andorra i ens parla dels resorgiment de la marca Andorra. Dos temes que anirem desenvolupant al llarg de la temporada.

 • Economia i empresa: l'escenari que ens planteja la Covid19

  El nostre col·laborador Pere Augé ens parla de com ens ha fet canviar el Covid-19 la nostra manera de treballar i com es planteja el futur més immediat.

 • Economia i empresa: Coronavirus i Premis CEA

  El nostre col·laborador Pere Augé ens parla dels efectes del coronavirus sobre l'economia nacional i sobre el significat i valor dels Premis CEA i de l’actual paper de l’empresariat i les organitzacions empresarials en l’evolució de la societat i economia del país.

Facebook

Twitter

3.235.191.87