ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Economia

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • Economia i empresa: l'escenari que ens planteja la Covid19

  El nostre col·laborador Pere Augé ens parla de com ens ha fet canviar el Covid-19 la nostra manera de treballar i com es planteja el futur més immediat.

 • Economia i empresa: Coronavirus i Premis CEA

  El nostre col·laborador Pere Augé ens parla dels efectes del coronavirus sobre l'economia nacional i sobre el significat i valor dels Premis CEA i de l’actual paper de l’empresariat i les organitzacions empresarials en l’evolució de la societat i economia del país.

 • Economia i empresa: l'estancament de l'economia andorrana

  El col·laborador Pere Augé ens dóna les claus per reforçar l’economia nacional davant els signes d’estancament que s’han denotat.

   

 • Economia i empresa: patronals i UE

  El col·laborador Pere Augé exposa les línies vermelles que les patronals no estan disposades a cedir en les negociacions sobre l'Acord d'Associació amb la Unió Europea.

 • Ecosistema sènior

  El Pere Augé ens ha parlat avui d'una experiència que va viure a Lisboa al voltant del món sènior, el seu nou paradigma i opcions de futur molt interessants pel nostre país.

 • Objectius 2020

  El Pere Augé ha analitzat el discurs de Cap d'Any del cap de Govern a l'espai d''Economia i Empresa'. El nostre col·laborador ha valorat els objectius principals que Xavier Espot va situar a l'agenda de l'any en curs.

 • Passant balaç i mirant endavant

  El Pere Augé ens ha situat els punts claus per al teixit empresarial durant el 2019 que acaba i ha fixat l'atenció en els objectius de cara al 2020.

 • Contra l'alentiment, acció

  A l'espai d'Economia i empresa', el Pere Augé ha comentat les conclusions de l'informe de conjuntura que ahir va presentar la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra.

 • Realitzacions concretes

  El Pere augé ha comentat l'oportunitat que suposa que la CEA organitzi la XIII Trobada empresarial iberoamericana, com també alguns aspectes que cal implementar per aconseguir crear noves fonts de riquesa i l'èxit en el procés d'inversió estrangera.

 • Auditories, residències i reunions

  Amb el Pere Augé hem parlat de la darrera compareixença del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, en seu parlamentària, i també de dades estadístiques sobre residències passives i inversió estrangera i de la nova reunió de la taula Marca Andorra.
   

Facebook

Twitter

3.235.137.159