ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La nostra ment

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Anhedonia i distímia

  La Dra. Dolors Espin i el psicòleg Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens han parlat avui dels conceptes 'Anhedonia' i 'Distimia'.

 • Psicologia i mites

  A l'espai que fem amb la col·laboració de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, la Marta Compte ens ha explicat avui alguns dels mites que van associats sovint a la psicologia.

 • Vitamines pel Benestar

  La Meritxell Camp, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui d'Educació emocional i de les sessions anomenades 'Vitamines pel Benestar' que començaran al novembre, en format de curs complet o de càpsules individualitzades, que impartirà l'educadora emocional i social, l'Alexandra Torralba.

 • Ser o voler ser

  Una secció 'La nostra ment' molt i molt interessant la que avui ha compartit amb nosaltres la Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica. Com a punt de partida ens demanava si podem canviar ser qui som. Només ha estat l'inici d'un espai que val molt la pena d'escoltar.

 • Els Petits estels

  La Sílvia Palau, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat dels "Petits Estels d’Andorra. Grup de Suport al Dol Perinatal", que es presentarà el 26 de setembre

 • Puc desfer-me del passat?

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui de com el passat interfereix en el present. Ha volgut anomenar la xerrada "Puc desfer-me del meu passat?"

 • Tots remant en la mateixa direcció

  Amb la Meritxell Camp i la Nora Pérez, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem valorat avui la necessitat d'un abordatge sistèmic per intentar solucionar els eventuals problemes psicològics de la canalla.

 • Tinc una addicció? (i 2)

  Hem rebut de nou la Dra. Dolors Espín, especialista en drogodependències, i el psicòleg Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica. Hem completat l'espai iniciat en la darrera visita que ens van fer i que portava per títol "Tinc una addicció?". Hem engegat parlant de la vàlua de la voluntat i del plantejament de tractaments possibles.

 • Tinc una addicció?

  Tinc una adicció? Nocions bàsiques per detectar-les. Ho comentem en uns instants amb la Dra. Dolors Espín i el psicòleg Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica.

 • La cara B de l'alegria: la tristor i la depressió postpart

  Un tema dur, amb moltes implicacions i, alhora, moltes incomprensions. De la tristor postpart a la depressió postpart. Ha estat el tema triat per la Sílvia Palau, psicòloga perinatal, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica.

Facebook

Twitter

18.207.132.114