ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La nostra ment

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • La nostra ment: eines pel confinament

  Els companys de NIVI, Centre d’Atenció Psicològica, ens donen eines per portar millor el confinament, com ara, establir rutines i escoltar el nostre cos.

 • La nostra ment: extereogestació

  La col·laboradora del Centre d'Atenció Psicològica NIVI, Sílvia Palau, ens parla del procés que han d'afrontar el nadó i la mare durant els nou mesos posteriors al part.

   

 • La nostra ment: com actuar quan descobrim que els nostres fills consumeixen

  Els companys del centre NIVI Marc Corral i Dolors Espin ens expliquen com actuar quan descobrim que el nostre fill consumeix qual substància estupefaent.

 • La nostra ment: el control de les emocions en els infants

  La psicòloga clínica infanto-juvenil del centre Nivi ens dóna eines per tal de poder gestionar les emocions dels més petits de la casa.

 • La nostra ment: com entendre i modificar la personalitat

  La psicòloga Marta Compte del Centre d'Atenció Pscicològica NIVI ens ha parlat avui del llibre "No soy yo" de la seva col·lega de professió Anabel González. Un llibre que ens ajudarà a entendre diferents aspectes de la nostra personalitat i com els podem modificar.

 • Genètica i ambient

  La personalitat és defineix com el conjunt dinàmic de característiques psíquiques d'una persona. L'organització interior que determina que els individus actuïn de manera diferent davant d'una determinada circunstancia. Del tema en n'ha parlat la Meritxell Camp, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica.

 • Emocions contradictòries

  L'època del Nadal és un moment que genera sentiments molt diferents en la gent. Des de la il·lusió a la tristor, hi ha un ventall molt ampli de reaccions. La Meritxell Camp, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha comentat aquest tema al programa.

 • Prínceps i trons

  La Sílvia Palau, psicòloga perinatal de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha parlat avui al  programa de la gelosia que sent un ment quan arriba un nou membre de la famíia a casa. Hem donat detalls de l'anomenada síndrome del príncep destronat.

 • La psicologia esportiva

  la Marta Compte, de NIVI Centre d'atenció psicològica, ha parlat avui de la importància de la psicologia en el món de l'esport.

 • Anhedonia i distímia

  La Dra. Dolors Espin i el psicòleg Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens han parlat avui dels conceptes 'Anhedonia' i 'Distimia'.

Facebook

Twitter

3.215.182.81