ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La nostra ment

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • La nostra ment amb Marta Compte: Ens cuidem?

  A la pregunta, tu et cuides? Sempre la relacionem a si fem esport o bé portem una bona alimentació, però la cosa pot anar més enllà. Què passa amb el nostre estat d'ànim i les nostres emocions? Les tenim en compte? Els hi prestem atenció? Doncs és igual d'important o més que el nostre aspecte físic.

 • La nostra ment amb Meritxell Camp: el sentit de l'humor

  El sentit de l'humor és fonamental en la nostra vida diària. La Meritxell Camp de NIVI ens parla del sentit de l'humor com a factor protector de la salut. I és que l'humor pot ser un factor clau per qualsevol circumstància de la nostra vida.

 • La nostra ment amb Sílvia Palau: efecte Pigmalió

  La Sílvia Palau de NIVI ens parla de l'efecte Pigmalió i com detectar-lo. Un efecte que ens fa perdre la perspectiva i la nostra essència com a persona. Les seves conseqüències passen per la pèrdua de l'autoestima i caure en l'obsessió.

 • La nostra ment amb Ariadna Alonso: trastorns alimentaris

  Un reportatge televisiu ha posat en evidència que les nenes d'onze anys ja demanen realitzar alguna dieta per aprimar-se, un fet que ha encès les alarmes. La psicoterapeuta de NIVI Ariadna Alonso manifesta que part de culpa les tenen les xarxes socials i assenyala que els símptomes que ens poden fer pensar en un trastorn alimentari passa per símptomes físics i conductuals.

 • La nostra ment: transtorns de conducta infantil

  La psicoterapeuta infantil de NIVI Ariadna Alonso ens aconsella vigilar els nostres petits de ben a prop. En aquest sentit, la psicoterapeuta apunta que qualsevol molèstia o canvi de comportament en el nostre infant ve provocat per alguna cosa i amaga algun significat. D'aquí que a través del joc o dibuix els professionals descobreixin allò que fa patir als nostres petits. Ho descobrim tot amb l'Ariadna Alonso.

 • La nostra ment amb Meritxell Camp: comportaments adquirits amb la pandèmia

  La psicològa Meritxell Camp ens explica els comportaments que hem adoptat a causa de la pandèmia de la Covid-19. La por és una emoció que s'ha desenvolupat en aquelles persones que són més vulnerables. Com podem conviure amb ella? Com acabem amb la por?

 • La nostra ment: gestionar les emocions dels nostres fills

  La Sílvia Palau de NIVI ens dona les pautes a seguir durant aquests dies en què els més petits de casa tornen a la seva rutina diària. La Sílvia ens recomana no pressionar els nostres fills si durant aquests primers dies d'escola protagonitzen alguna conducta que no és l'habitual.

 • La nostra ment: l'autoestima

  Els companys de Nivi, centre d’atenció psicològica dediquen uns minuts a parlar de l’autoestima. Sabem què és exactament l’autoestima? Com la podem treballar per millorar-la?

 • La nostra ment: desescalada després del confinament

  La Meritxell Camp de NIVI Centre d’Atenció Psicològica ens mostra totes les emocions que han anat sorgint durant el confinament i que ens han ajudat a conèixer millor.

 • La nostra ment: impactes emocionals de la Covid-19 en nens i adolescents

  La Nora Pérez de NIVI, Centre d’Atenció Psicològica, ens parla de l’impacte emocional de la crisi sanitària del coronavirus en els nens i adolescents.

Facebook

Twitter

3.235.191.87