ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La nostra ment

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Els Petits estels

  La Sílvia Palau, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat dels "Petits Estels d’Andorra. Grup de Suport al Dol Perinatal", que es presentarà el 26 de setembre

 • Puc desfer-me del passat?

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui de com el passat interfereix en el present. Ha volgut anomenar la xerrada "Puc desfer-me del meu passat?"

 • Tots remant en la mateixa direcció

  Amb la Meritxell Camp i la Nora Pérez, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, hem valorat avui la necessitat d'un abordatge sistèmic per intentar solucionar els eventuals problemes psicològics de la canalla.

 • Tinc una addicció? (i 2)

  Hem rebut de nou la Dra. Dolors Espín, especialista en drogodependències, i el psicòleg Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica. Hem completat l'espai iniciat en la darrera visita que ens van fer i que portava per títol "Tinc una addicció?". Hem engegat parlant de la vàlua de la voluntat i del plantejament de tractaments possibles.

 • Tinc una addicció?

  Tinc una adicció? Nocions bàsiques per detectar-les. Ho comentem en uns instants amb la Dra. Dolors Espín i el psicòleg Marc Corral, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica.

 • La cara B de l'alegria: la tristor i la depressió postpart

  Un tema dur, amb moltes implicacions i, alhora, moltes incomprensions. De la tristor postpart a la depressió postpart. Ha estat el tema triat per la Sílvia Palau, psicòloga perinatal, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica.

 • Educació emocional i benestar

  A l'espai 'La nostra ment', amb la Meritxell Camp i l'Alexandra Torralba, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, parlem de benestar i gestió de les emocions, a partir d'uns tallers sobre educació emocional i benestar.

 • Vincles i emocions

  La Marta Compte, de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ha analitzat avui en quina mesura el vincles afectius durant la infància poden condicionar les nostres relacions afectives d'adults

 • Uns transtorns amb múltiples derivacions

  La Dra. Rosamaria Bruni, neuropsiquiatra infantil i col·laboradora de NIVI Centre d'Atenció Psicològica, ens ha parlat avui dels transtorns de la comunicació en infants. Una temàtica molt interessant que obre el camí a moltíssimes derivacions en temes d'aprenentatge, maduració, etc.

 • El dol perinatal

  La Sílvia Palau, de NIVI Centre d'Atenció Psicológica, ha parlat avui de com s'ha d'abordar el dol perinatal, la pèrdua d'un nadó just després de nèixer o d'un fetus quan un embaràs no és viable.

Facebook

Twitter