ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: Contravolant

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Eines per augmentar la seguretat al volant

  El Parlament Europeu ha aprovat una directiva amb millores tecnològiques per augmentar la seguretat i reduir les morts a la carretera.Limitadors de velocitat, caixes negres i detectors de somnolència seran obligatoris als cotxes nous el 2022. Ha estat el tema que avui hem comentat amb el Marcel Besolí a la secció de conducció segura i eficient.

 • Minimitzar la despesa de combustible

  A la secció 'Contravolant', el Marcel Besolí ha comentat avui com podem optimitzar el consum de combustible del nostre vehícle impulsat per fonts tradicionals

 • L'acció més determinant al volant

  Tot el que cal tenir en compte en l'acció de frenar el nostre vehícle, amb el Marcel Besolí, a la secció 'Contravolant' d'avui. Hem parlat de l'acció sobre el pedal, del sistema ABS, de les distàncies de segueretat, del temps de reacció, etc.

 • Particularitats de la conducció sobre neu

  El Marcel Besolí ens ha recordat aquest matí tot allò que cal tenir en comte per afrontar amb garanties la conducció sobre neu o superfície lliscant.

 • Condicions de sòl canviants

  Consells de conducció segura en condicions que fan que el sòl sigui canviant: sec, moll, pluja, neu, etc. Avui, amb el Marcel Besolí, a l'espai 'Contravolant' 

 • En marxa el cinquè Concurs de curtmetratges, RECcrea,

  Al 'Sobrellengua' d'avui hem parlat del Servei de Política Lingüístuica i el Festival Ull Nu, ja que convoquen el cinquè Concurs de curtmetratges RECcrea, adreçat als estudiants de segona ensenyança, per promoure la creativitat audiovisual en català. Ha estat el tema d'obertura avui9 amb el Marc Cortés.

 • Sigles, símbols, ajudes i control

  ABS, TCS, ESP, ACC, EBD... Són sigles que simbolitzen alguns dels sistemes d'ajuda i control a la conducció. Avui hem comentat els més destacades amb el Marcel Besolí.

 • La conducció més assenyada

  Amb el Marcel Besolí hem abordat la primera secció 'Contravolant' de la temporada recordant tot allò que cal saber al voltant del concepte conducció eficient.

 • Conduir sota la pluja: tot el que cal tenir en compte

  La pluja està sent protagonista des de fa dies i sembla que encara ens acompanyarà les jornades vinents. Per això hem volgut que el Marcel Besolí, instructor de conducció de Logic Drive, ens aconselli sobre tot el que cal tenir en compte a l'hora de conduir sota la pluja.

 • I ara què fem amb les rodes?

  S'ha acabat l'hivern, però alguns dies encara fa molt de fred, i plou i neva de tant en tant. Què fem amb les rodes del nostre vehicle? N'hem parlat amb el Marcel Besolí, instructor de conducció de Logic Drive, a l'espai 'Contravolant'

Facebook

Twitter