ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La caixa de música

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • L'homenatge a Beethoven tanca el cicle

  La caixa de música de David Sanz s'acomiada amb la darrera entrega del cicle dedicat a Ludwig van Beethoven. El petit homenatge que li fem per celebrar el 250è aniversari del seu naixement.

 • Caixa de música: Robert Gerhard, capítol final

  El Cap de servei de l'Institut de Música, David Sanz, tanca el cicle dedicat al compositor Robert Gerhard presentant-nos l'obra més moderna del compositor.

   

 • Caixa de música: Sinfonies 7 i 8 de Beethoven

  Un divendres més hem connectat amb el Cap de servei de l'Institut de Música, David Sanz, per continuar coneixent l’obra que va deixar Ludwig van Beethoven. Ha estat el torn de les sinfonies 7 i 8.

 • Capsa de música: Robert Gerhard

  A la capsa de música d’avui, hem continuat coneixent l’obra de Robert Gerhard. El David Sanz ens ha acostat la música del compositor català que va esdevenir una de les personalitats més destacades del patrimoni musical català de tots els temps, fins al punt de ser considerat com una figura clau de la música catalana i europea.

   

 • Capsa de música: instruments poc reconeguts

  A la Capsa de Música del David Sanz, avui hem parlat dels instruments que tenen presència a l’Institut de Música però per motius diversos no tenen la rellevància que tenen d'altres.

 • Capsa de música: Ludwig van Beethoven (2ona part)

  Amb el David Sanz, cap de servei de l’Institut de Música d’Andorra la Vella, hem continuat coneixent l’obra que ens ha deixat Ludwig van Beethoven que recordem que durant tot aquest any es commemora el 250è aniversari del seu naixement.

 • Caixa de música: Felix Mendelssohn

  El cap de servei de l'Institu de Música, David Sanz, ens proposa una secció dedicada a la literatura i música. Avui, el David ens acosta a l'obra de Felix Mendelssohn.

 • Caixa de música: Laia Masramon

  El cap de servei de l'institut de música, David Sanz, ha vingut acompanyat de la pianista i fortepianista catalana Laia Masramon que ha realitzat una masterclass pel professorat de l'institut i un petit curs de perfeccionament per l’alumnat.

 • La capsa de música: Ludwig van Beethoven

  A La Caixa de Música, fem un petit homenatge a Ludwig van Beethoven que enguany se celebra el 250è aniversari dels seu naixement. Fem un breu repàs a les seves tres primeres sinfonies amb el David Sanz, cap de servei de l'Institut de Música.

 • Capsa de música: Darius Milhaud i George Gershwin

  El David Sanz, cap de servei de l’institut de música, ens explica la relació musical entre el compositor francès Darius Milhaud " A frenchman in New York" i estatunidenc George Gershwin "An American in Paris".

Facebook

Twitter

3.85.214.125