ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: La caixa de música

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • De guitarres i 'guitarreros'

  Avui engega la segona edició del Festival Internacional de guitarra d'Andorra la Vella. Amb l'impuls de Música Fusió Andorra, amb l'Espai de Música Moderna i l'Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella. Avui n'hem parlat a la 'Capsa de música' amb el David Sanz i el Manuel Alonso.

 • Kaamal, l'elegant

  El Jordi Gendra torna a la 'Capsa de música'. Avui ens porta exemples de la creació del músic i productor britànic Kamaal Williams.

 • Les 'Variacions Diabelli'

  Hem obert la primera 'Capsa de música' de la temporada amb el David Sanz, el cap de servei de l'Institut de Música d'Andorra la Vella. Ens descobreix qui va ser Anton Diabelli i, sobretot, les seves variacions...

 • Delicatessens sanzianes

  El David Sanz ens ha proposat avui escoltar algunes fantàstiques delicatessen musicals d'estils diversos.

 • Holst, el místic

  El David Sanz ha dedicat la 'Capsa de música' al compositor anglès Gustav Holst (1874-1934).

 • La vida al ritme de 88 tecles

  Hem dedicat la 'Capsa de música' d'avui, amb el David Sanz, cap de servei de l'IM d'Andorra la Vella, al pianista i professor del Conservatori Superior de Castella-la Manxa, Albert Nieto. Fa pocs dies va visitar Andorra i va fer una masterclass als alumnes de l'Institut.

 • Coneixem Sofia Gubaidúlina

  Coneixeu la figura i l'obra de Sofia Gubaidúlina? Una compositora russa nascuda el 1931 i que viu actualment a Hamburg. Va ser tota una avançada en el seu temps, personal i musical. N'ha parlat avui el David Sanz a la 'Capsa de música'.

 • Bachjazz

  Gran 'Capsa de música' avui amb el David Sanz, el cap de servei de l'Institut de música d'Andorra la Vella. Ens ha portat avui quatre peces destacades de Johann Sebastian Bach i quatre versions que han fet interprets de jazz. Excel·lent.

 • L'adéu d'una icona

  El passat dia 1 va morir el compositor Joan Guinjoan, tota una icona mundial de la música contemporània del segle XX. A la imatge que acompanya aquest podcast, una partitura i una pipa que ell li va regalar al nostre col·laborador David Sanz. Avui li dedica una 'Capsa de música' in memoriam al mestre de Riudoms. En la mateixa, fem referència a una estrena de Lluís Claret.

 • Un Pessebre original i únic

  Avui hem fet una 'Capsa de música' molt singular, amb un enregistrament doble en viníl i triat al detall de 'El Pessebre', de Pau Casals, amb el David Sanz, el cap de servei de l'Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella.

Facebook

Twitter

18.207.132.114