ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: ONCA

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • 'Paisatges', primera cita de la temporada de l'ONCA

  La Fundació ONCA inicia demà la 27a Temporada amb el cicle 'Paisatges' i el programa titulat 'La vall de Sorteny', sota la direcció de Gerard Claret. La cap de. producció, Teresa Areny, i els tres fotògrafs implicats al projecte, Isidre Escorihuela, Jaume Riba i Alex Tena, hann estat avui al programa.

 • Un Nadal jove

  Hem parlat del Concert de Nadal que se celebrarà diumenge a les 12h al vestíbul del Consell General. És la cloenda de la temporada 2019 de la Fundació ONCA. Ens han acompanyat el David Sanz (Cap de servei l’Institut de Música d’Andorra la Vella), la Sílvia García (Professora de viola i cap del departament de cordes de l’Institut) i la Teresa Areny (Cap de producció de la Fundació ONCA). Telefònicament han participat el Gerard Claret (Director-concertino de l'ONCA) i Jordi Coll (Director i tutor del Concert de Nadal).

 • El Concert de Santa Cecilia

  Hem completat el tercer tram del programa amb l'espai de la Fundació ONCA. Avui, i amb la companyia de diversos protagonistes, us hem parlat del Concert de Santa Cecília d'aquest diumenge a l'Auditori Nacional Andorra. Ho hem comentat amb l'Àlex Arajol (arxiver, regidor de la Fundació ONCA, responsable de l’Escola de violí del Comú d’Encamp i professor de violí a l’Espai de Música Moderna, Juanma Casero (responsable de l’Animal Escola de Teatre), el David Sanz (cap de servei de l'Institut de Múdia del Comú ALV), i la Teresa Areny (cap de producció de la Fundació ONCA). Via telefònica hem parlat amb el Santi Serratosa (coreògraf i especialista en percussió corporal).

 • 'Rituals, fronteres espirituals'

  La Fundació ONCA actuarà a la Sagrada Familia de Barcelona, amb el concert 'Rituals, fronteres espirituals', a finals de novembre i abans, el 27 d'octubre, a l'Auditori de Sant Cugat.N'hem parlat al programa amb el concertino-director de l'ONCA, el Gerard Claret, i amb el director del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, el Xavier Domingo.

 • Divertimento, en l'arrencada del cicle ONCA Bàsic

  Aquest diumenge a les 13.30 h, el Duo Divertimento format per David Font (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), presentarà "Un vespre de divertimento", a l’església de Sant Joan de Sispony, en l'inici del cicle ONCA Bàsic. Ho hem comentat al programa amb la Teresa Areny, la cap de producció de la Fundació ONCA, i la Berna Garrallà, cap d'Area de bens mobles de Patrimoni Cultural d'Andorra.

   

 • Música i creativitat, amb el Joan i el Rubén

  Hem rebut el Joan Hernández, el coordinador del programa social de la Fundació ONCA, i el Ruben López, l'usuari més antic del taller Xeridell de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Hem parlat del programa 'Música i creativitat'.

 • Les músiques populars entren a la sala de concerts per primavera

  A l'espai de la Fundació ONCA hem parlt del Concert de Primavera que se celebrarà el diumenge 12 de maig a l'Auditori Nacional. Ens han visitat la cap de producció de l'ens, la Teresa Areny, i l'Oriol Vilella, coordinador musical de la segona part del concert, director de l'Espai de Música Moderna i membre fundador de l'Associació de Músics d'Andorra.

 • L'ajut de l'art a qui passa per dificultats

  En el nou espai de la Fundació ONCA, ens visiten el Joan Hernández, coordinador programa social, i la Lula Martínez (Educadora social), que treballa amb els pacients de l'Hospital de dia, a la Unitat de Conductes Addictives

 • Sons de futur

  La Fundació ONCA celebra demà, a les 19,30h al vestíbul del Consell General, el tradicional Concert de Nadal, amb el títol "Sons de futur". Ho hem comentat al programa amb la Teresa Areny (cap de producció de la Fundació ONCA), el David Sanz (cap de servei de l'Institut de música d'ALV i professor de guitarra), la Miriam Manubens (professora de piano), la Mireia Planas (professora de violñoncel) i qui dirigirà el concert, Jordi Coll (diretor de lña JONCA Bàsic i violí de l'ONCA).

 • Santa Cecília, del roc al rock

  A l'espai de la Fundació ONCA hem parlat del Concert de Santa Cecília de diumenge vinent. Ens han visitat l'Iñaki Rubio, l'autora de la cantata "Del roc al rock, passant pel Barroc", la Teresina Serra, directora de l'Escola de música del comú d'Escaldes-Engordany, l'Àlex Arajol, arxiver, regidor i professor de l'Escola de violí del comú d'Encamp, i la Teresa Areny, la cap de producció de la Fundació ONCA.

Facebook

Twitter

18.206.12.79