Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: ONCA

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau
Redacció i locutor: Òscar Royo
Producció: Àlex Moldes
Control de so: Thierry Morat i Ricard Porcuna


 • ONCA: concert Jardins Casa de la Vall

  No ens han desvelat les sorpreses que hi haurà en el pròxim concert dels Jardins de Casa de la Vall que organitza l'ONCA, però sí que hem conegut com s'ha elaborat i com ha quedat configurat gràcies a la intervenció del director artístic de l'espectacle Joan Hernández i la dramaturga Eva Arasa. Tot sota l'atenta mirada de la cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny.

 • ONCA amb Pep Farràs: futur Fundació ONCA

  El gerent de la Fundació ONCA, Pep Farràs, repassa la trajectòria de l'entitat que fa més de trenta anys que camina sota un paraigua publicoprivat que ha funcionat des d'un primer moment. Farràs parla de l'obertura de la mateixa entitat que ha permès que es diversifiqui més enllà de la música. Musicalment parlant Pep Farràs s'ha despullat mostrant-nos els seus gustos musicals que són molt variats.

 • ONCA amb Àlex Arajol: professionals de la música

  A l'espai ONCA ens visita l'Àlex Arajol, violí de l’ONCA i arxiver de la Fundació ONCA, que ens explica la seva trajectòria com a músic professional.

 • ONCA amb Joan Hernández: taller per les persones

  El responsable del taller per les persones que es proporciona des de la Fundació ONCA, Joan Hernández, junt amb la docent del SRCA (servei de rehabilitació comunitària per l'adolescent), Lupe León, ens expliquen els beneficis que assoleixen amb la feina conjunta que realitzen. Entre els més destacats, autoestima i prendre consciència de les capacitats personals.

   

 • ONCA amb Teresa Areny, Jordi Coll i Elias Porter

  A l'espai ONCA avancem aspectes del que serà el Concert de Primavera en què la JONCA i la JOCAND comparteixen escenari en una nova ocasió. Els assajos s'inicien demà dissabte per sortir en escena el pròxim 16 de maig a l'Auditori Nacional d'Andorra. "Peer Gynt on air" és el nom sota el qual s'acull l'espectacle que ens presenten el director convidat de la JONCA i ideòleg del programa juntament amb Albert Gumí, Jordi Coll, l'integrant del quartet ONCA, Elias Porter, i la cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny.

 • ONCA amb Teresa Areny i Joan Marc Joval

  La cultura i la música formen part de la singularitat del país. Prova d'això està en la petita gran gira que ha organitzat la Fundació ONCA per a les parròquies del país per presentar "El so iberoamericà s'enfila per Andorra". Una acció que pretén acostar els sons dels països convidats en la 27a Cimera Iberoamericana pels racons del nostre país.

 • ONCA: Programa per les persones

  Les persones cobren molta importància en un dels programes que desenvolupa l'ONCA. El coordinador del programa per les persones, Joan Hernández, explica el contingut del projecte i prova d'això els educadors ocupacionals al Taller Claror de La Seu d'Urgell, Xènia Planes i Joan Closas ens acosten els beneficis del mateix programa.

 • ONCA: fusió artística

  El pròxim 12 de febrer el Museu Carmen Thyssen d'Andorra ens proposa una activitat que fusiona dues vessants artístiques: música i art. "Talents amb denominació d'origen" és la proposta conjunta de la Fundació ONCA amb el museu en què les obres que hi veurem, extretes de la col·lecció d'art de Crèdit Andorrà, tindran la seva banda sonora. El comissari artístic de la FONCA, Albert Gumí, ens exposa les músiques que escoltarem durant els 45' que dedicarem a la mostra.

 • ONCA: música i creativitat

  Els companys de la FONCA continuen amb la seva activitat frenètica. El coordinador del programa de les persones Joan Hernàndez i els integrants de la FONCA, com són, Ivan Caro i Verònica Pérez ens expliquen les activitats que desenvolupen durant aquests dies amb els diferents col·lectius.

 • ONCA: Concert de Meritxell

  Avui hem recuperat la companyia dels integrants de la Fundació ONCA rebent als nostres estudis a la Teresa Areny, cap de producció, i via telefònica a Jordi Coll, director convidat de la JONCA. ens han explicat els temes que escoltarem durant el concert de Meritxell que se celebra aquest diumenge.

Facebook

Twitter