ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: ONCA

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Viviana Besolí    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo i Xavier Albert


 • Divertimento, en l'arrencada del cicle ONCA Bàsic

  Aquest diumenge a les 13.30 h, el Duo Divertimento format per David Font (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), presentarà "Un vespre de divertimento", a l’església de Sant Joan de Sispony, en l'inici del cicle ONCA Bàsic. Ho hem comentat al programa amb la Teresa Areny, la cap de producció de la Fundació ONCA, i la Berna Garrallà, cap d'Area de bens mobles de Patrimoni Cultural d'Andorra.

   

 • Música i creativitat, amb el Joan i el Rubén

  Hem rebut el Joan Hernández, el coordinador del programa social de la Fundació ONCA, i el Ruben López, l'usuari més antic del taller Xeridell de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Hem parlat del programa 'Música i creativitat'.

 • Les músiques populars entren a la sala de concerts per primavera

  A l'espai de la Fundació ONCA hem parlt del Concert de Primavera que se celebrarà el diumenge 12 de maig a l'Auditori Nacional. Ens han visitat la cap de producció de l'ens, la Teresa Areny, i l'Oriol Vilella, coordinador musical de la segona part del concert, director de l'Espai de Música Moderna i membre fundador de l'Associació de Músics d'Andorra.

 • L'ajut de l'art a qui passa per dificultats

  En el nou espai de la Fundació ONCA, ens visiten el Joan Hernández, coordinador programa social, i la Lula Martínez (Educadora social), que treballa amb els pacients de l'Hospital de dia, a la Unitat de Conductes Addictives

 • Sons de futur

  La Fundació ONCA celebra demà, a les 19,30h al vestíbul del Consell General, el tradicional Concert de Nadal, amb el títol "Sons de futur". Ho hem comentat al programa amb la Teresa Areny (cap de producció de la Fundació ONCA), el David Sanz (cap de servei de l'Institut de música d'ALV i professor de guitarra), la Miriam Manubens (professora de piano), la Mireia Planas (professora de violñoncel) i qui dirigirà el concert, Jordi Coll (diretor de lña JONCA Bàsic i violí de l'ONCA).

 • Santa Cecília, del roc al rock

  A l'espai de la Fundació ONCA hem parlat del Concert de Santa Cecília de diumenge vinent. Ens han visitat l'Iñaki Rubio, l'autora de la cantata "Del roc al rock, passant pel Barroc", la Teresina Serra, directora de l'Escola de música del comú d'Escaldes-Engordany, l'Àlex Arajol, arxiver, regidor i professor de l'Escola de violí del comú d'Encamp, i la Teresa Areny, la cap de producció de la Fundació ONCA.

 • La mùsica, una aliada de primera

  Hem rebut a l'estudi al Joan Hernández, coordinador del projecte social de la Fundació ONCA, i Pilar Planavila, musicoterapeuta aplicada al projecte. Hem centrat la conversa en l'eina "Música i creativitat" i el gran ajut que suposa la música i que estudia la musicoteràpia.

 • Acostar les arts a qui més ho necessita

  Avui hem tingut cita amb l'espai que explica les activitats de la Fundació ONCA. Hem parlat  de les activitats que es desenvolupen en el programa social amb el Joan Hernández el seu responsable, el músic i professor de l'IM, Jordi Albelda i la Miriam Guitart, educadora social al Centre de dia de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell

 • Els colors de l'orquestra

  La Fundació ONCA organitza aquest diumenge a es 12h a l'Auditori nacional el tradicional concert de primavera, sota el títol "Els colors orquestrals", amb direcció d'Albert Gumí, i la participació de les escoles de música del país, la JONCA i L'Animal Escola de Teatre. Ens han visitat per parlar-ne la Teresa Areny,cap de producció de la Fundació ONCA, i l'Irina Robles, responsable de L'Animal Escola de Teatre.

 • Els Tallers formatius de la Fundació ONCA

  A l'espai de la Fundació ONCA, avui hem parlat dels Tallers formatius programats aquesta temporada. Ho hem fet amb dos dels formadors, el Joan Hernández i el Santi Serratosa, i la cap de producció, la Teresa Areny

Facebook

Twitter