ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: ONCA

L’Ara i Aquí engega la dinovena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir des d'aquesta nova temporada 6 hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats i col·laboradors. Fidels al nom del programa, estarem pendents de tot el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 7h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt de les 13h.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí.

Direcció i presentació: Montse Grau    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • ONCA amb Joan Hernández: taller per les persones

  El responsable del taller per les persones que es proporciona des de la Fundació ONCA, Joan Hernández, junt amb la docent del SRCA (servei de rehabilitació comunitària per l'adolescent), Lupe León, ens expliquen els beneficis que assoleixen amb la feina conjunta que realitzen. Entre els més destacats, autoestima i prendre consciència de les capacitats personals.

   

 • ONCA amb Teresa Areny, Jordi Coll i Elias Porter

  A l'espai ONCA avancem aspectes del que serà el Concert de Primavera en què la JONCA i la JOCAND comparteixen escenari en una nova ocasió. Els assajos s'inicien demà dissabte per sortir en escena el pròxim 16 de maig a l'Auditori Nacional d'Andorra. "Peer Gynt on air" és el nom sota el qual s'acull l'espectacle que ens presenten el director convidat de la JONCA i ideòleg del programa juntament amb Albert Gumí, Jordi Coll, l'integrant del quartet ONCA, Elias Porter, i la cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny.

 • ONCA amb Teresa Areny i Joan Marc Joval

  La cultura i la música formen part de la singularitat del país. Prova d'això està en la petita gran gira que ha organitzat la Fundació ONCA per a les parròquies del país per presentar "El so iberoamericà s'enfila per Andorra". Una acció que pretén acostar els sons dels països convidats en la 27a Cimera Iberoamericana pels racons del nostre país.

 • ONCA: Programa per les persones

  Les persones cobren molta importància en un dels programes que desenvolupa l'ONCA. El coordinador del programa per les persones, Joan Hernández, explica el contingut del projecte i prova d'això els educadors ocupacionals al Taller Claror de La Seu d'Urgell, Xènia Planes i Joan Closas ens acosten els beneficis del mateix programa.

 • ONCA: fusió artística

  El pròxim 12 de febrer el Museu Carmen Thyssen d'Andorra ens proposa una activitat que fusiona dues vessants artístiques: música i art. "Talents amb denominació d'origen" és la proposta conjunta de la Fundació ONCA amb el museu en què les obres que hi veurem, extretes de la col·lecció d'art de Crèdit Andorrà, tindran la seva banda sonora. El comissari artístic de la FONCA, Albert Gumí, ens exposa les músiques que escoltarem durant els 45' que dedicarem a la mostra.

 • ONCA: música i creativitat

  Els companys de la FONCA continuen amb la seva activitat frenètica. El coordinador del programa de les persones Joan Hernàndez i els integrants de la FONCA, com són, Ivan Caro i Verònica Pérez ens expliquen les activitats que desenvolupen durant aquests dies amb els diferents col·lectius.

 • ONCA: Concert de Meritxell

  Avui hem recuperat la companyia dels integrants de la Fundació ONCA rebent als nostres estudis a la Teresa Areny, cap de producció, i via telefònica a Jordi Coll, director convidat de la JONCA. ens han explicat els temes que escoltarem durant el concert de Meritxell que se celebra aquest diumenge.

 • L'ONCA amb tu i els diversos programes de la fundació

  Amb Joan Hernández, membre de l'equip de la Fundació ONCA i coordinador del programa per a les persones, i Albert Gumí, comissari artístic, parlem del final de campanya de l'ONCA AMB TU, de la JONCA EN DANSA, d'ON-CANÇÓ i del cicle ON-CARRER.

 • L'ONCA llança la cançó post-covid "Inventant un després"

  Els companys de la Fundació ONCA ens parlen del llançament de l’ON-Cançó "Inventant un després" i del projecte JONCA en DANSA. La Teresa Areny de la Fundació ONCA ens acompanya junt amb el Santi Casas i el Xavi Pérez.

 • ONCA

  La cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny i el coordinador del programa social, Joan Hernández, ens parlen de la campanya l’ONCA AMB TU. I és que en temps de confinament l’entitat no ha volgut que la societat es desvinculi de la música.

Facebook

Twitter

3.235.191.87