ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra
Ara i Aquí

Comparteix:

Ara i Aquí: ONCA

L’Ara i Aquí engega la divuitena temporada als matins de RNA renovant el compromís d’oferir ràdio de proximitat i amb vocació i convicció de servei públic. Compromís que es plasma en la voluntat de compartir quatre hores diàries al servei de l’oient amb informació, opinió, entreteniment, seccions, actualitat, convidats, col·laboradors, etc. Fidels al nom del programa, estarem pendents a tots el que passa “Ara”, en el nostre entorn temporal, i “Aquí”, situant Andorra com a eix central d’interès. Arrencarem al punt de les 8h amb un tram dedicat a la informació i els serveis, fins el moment de “El Cafè de l’Ara i Aquí”, l’espai amb entrevistes i tertúlies amb protagonistes d’actualitat. I després, un munt de possibilitats amb experts en temes de caire molt divers, fins el punt del migdia.

Pàgina de Facebook       Perfil de Twitter      E-mail: araiaqui@rtva.ad     Telf: (+376) 873 777

Un equip, al vostre servei, Ara i Aquí...

Direcció i presentació: Àlex Lliteras    Producció: Àlex Moldes    Control de so: David Carmona   Redacció: Òscar Royo


 • L'ONCA amb tu i els diversos programes de la fundació

  Amb Joan Hernández, membre de l'equip de la Fundació ONCA i coordinador del programa per a les persones, i Albert Gumí, comissari artístic, parlem del final de campanya de l'ONCA AMB TU, de la JONCA EN DANSA, d'ON-CANÇÓ i del cicle ON-CARRER.

 • ONCA

  Els companys de la Fundació ONCA ens parlen avui del llançament de l’ON-Cançó "inventant un després" i del projecte JONCA en DANSA. La Teresa Areny de la Fundació ONCA ens acompanya junt amb el Santi Casas i el Xavi Pérez.

 • ONCA

  La cap de producció de la Fundació ONCA, Teresa Areny i el coordinador del programa social, Joan Hernández, ens parlen de la campanya l’ONCA AMB TU. I és que en temps de confinament l’entitat no ha volgut que la societat es desvinculi de la música.

 • Onca: Kaixes i Maurice Duruflé

  Amb la cap de producció de la FONCA, Teresa Areny, establim connexió amb l'Oriol Aguilar de Cia Com sona? per parlar del proper concert familiar "Kaixes" i amb el director del Cor Jove Palau, Esteve Nabona, perquè ens avanci el programa del proper concert que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana on hi participaran quatre joves de la Jonca.

 • Música, creativitat i basket beat al programa social de l'ONCA

  La Fundació ONCA torna a engegar el seu projecte social a partir de febrer amb nous tallers de basket beat, música i creativitat. Per primera vegada al basket beat es treballarà amb dones víctimes de violència masclista. En els tallers de música i creativitat tornen a implicar els artistes del país.

 • 'Paisatges', primera cita de la temporada de l'ONCA

  La Fundació ONCA inicia demà la 27a Temporada amb el cicle 'Paisatges' i el programa titulat 'La vall de Sorteny', sota la direcció de Gerard Claret. La cap de. producció, Teresa Areny, i els tres fotògrafs implicats al projecte, Isidre Escorihuela, Jaume Riba i Alex Tena, hann estat avui al programa.

 • Un Nadal jove

  Hem parlat del Concert de Nadal que se celebrarà diumenge a les 12h al vestíbul del Consell General. És la cloenda de la temporada 2019 de la Fundació ONCA. Ens han acompanyat el David Sanz (Cap de servei l’Institut de Música d’Andorra la Vella), la Sílvia García (Professora de viola i cap del departament de cordes de l’Institut) i la Teresa Areny (Cap de producció de la Fundació ONCA). Telefònicament han participat el Gerard Claret (Director-concertino de l'ONCA) i Jordi Coll (Director i tutor del Concert de Nadal).

 • El Concert de Santa Cecilia

  Hem completat el tercer tram del programa amb l'espai de la Fundació ONCA. Avui, i amb la companyia de diversos protagonistes, us hem parlat del Concert de Santa Cecília d'aquest diumenge a l'Auditori Nacional Andorra. Ho hem comentat amb l'Àlex Arajol (arxiver, regidor de la Fundació ONCA, responsable de l’Escola de violí del Comú d’Encamp i professor de violí a l’Espai de Música Moderna, Juanma Casero (responsable de l’Animal Escola de Teatre), el David Sanz (cap de servei de l'Institut de Múdia del Comú ALV), i la Teresa Areny (cap de producció de la Fundació ONCA). Via telefònica hem parlat amb el Santi Serratosa (coreògraf i especialista en percussió corporal).

 • 'Rituals, fronteres espirituals'

  La Fundació ONCA actuarà a la Sagrada Familia de Barcelona, amb el concert 'Rituals, fronteres espirituals', a finals de novembre i abans, el 27 d'octubre, a l'Auditori de Sant Cugat.N'hem parlat al programa amb el concertino-director de l'ONCA, el Gerard Claret, i amb el director del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, el Xavier Domingo.

 • Divertimento, en l'arrencada del cicle ONCA Bàsic

  Aquest diumenge a les 13.30 h, el Duo Divertimento format per David Font (guitarra) i Elizabeth Downes (flauta), presentarà "Un vespre de divertimento", a l’església de Sant Joan de Sispony, en l'inici del cicle ONCA Bàsic. Ho hem comentat al programa amb la Teresa Areny, la cap de producció de la Fundació ONCA, i la Berna Garrallà, cap d'Area de bens mobles de Patrimoni Cultural d'Andorra.

   

Facebook

Twitter

18.207.98.97